Şarj ledi 4 sn bir yanıyor şarj olmuyor
Asus laptop 1 yıllık ve garantili. Ara ara Şarj ledi 4 sn bir yanıyor şarj olmuyordu bu sıkıntıyı birkaç kez yapmıştı ve (şarjda - pilde) (şarjda pilde) diye sürekli ekrana uyarı veriyordu ve bazen priz değiştirdiğim zaman düzeliyordu şimdi yine aynı sorunu yaptı ama bu sefer düzelmiyor açılmıyor. Şarja takınca 4 sn bir turuncu şarj ışığı yanıp sönüyor. Bilgisayarcıya götürdüm garantisi varsa biz açmayalım şarj aletinde sorun yok dedi. Muhtemelen statik elektrik sorunu. Asus sitesinden online destek almaya çalıştığımda cmos temizliği yapmaktan bahsediyor otomatik olarak. Ancak garanti devam ettiği için kasaya müdahale etmek istemedim. Sizce sorun ne olabilir. Sadece bios pili sök tak yaparak statik elektrik boşaltımı ile hallolabilir bir sorun mudur?
Samsung M7 43 inç alsam 43CU7000 aratır mı?
Arkadaşlar GP E411 Usb Şarj Cihazı + Recyko 2700 Serisi şarj cihazlı 4 lü pil aldım. İçerisinden şarj adaptörü çıkmıyor. Bunun kutusunun üzerinde Giriş(input): 5V 1A Çıkış(output): 2.8V 0.3A yazıyor. Şimdi ben bunun için 1a şarj cihazı mı almalıyım? Evdeki telefonların şarj başlığıyla yapsam ısınma erime veya herhangi bir tehlike ile karşı karşıya kalır mıyım?
|
Lpg dolum ağzı nasıl olmuş? Paslanma ihtimali nedir?
|
|
Şofben kablosu yanıyor! Napcam!
|
Şofben kablosu yanıyor!
|
Arzum Şofben Kablo Yanması Sorunu!
|
mp3ler geç siliniyor?
|
Lenovo cu
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 18.519 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware