Şimdi Ara

LG G3 ısınma problemi içeri gelin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
21.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde telefon ozellikle yaz aylarinda cayir cayir yaniyor.Yazilim desen LG kesinliklikle yazilim ozurlusu bir firma.Malzeme kalitesi desen yeterince iyi degil.Telefonumu gayet ozenli kullanmama ragmen ekranin ust kosesinde 1cm kadar bir cizik olusmus ve kasada boya atmalari var.Yani benim icin G3 tam bir hayal kirikligi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g3 32 gb kullanıyorum. 30-35 derece sıcakta video çekimi yapamıyorum. Onlarca kez denedim, cihaz yüksek ısı uyarısı vererek kendini sürekli kapatıyor! Çözüm yok mu, servise gitse bile?
  • quasi522 Q kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yok gibi. Sıcak havalarda ve sıcak ülkelerde Snapdragon 80x işlemcili cihazları kullanmak hayal gibi. Bunun sonucu olarak;

1.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Qualcommun-net-kari-yilin-ikinci-ceyreginde-dibe-dalis-yapti.htm
    2.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LGnin-gelirleri-2-ceyrekte-60-dustu.htm

Olan bize de oluyor.

• Beyler hiç bir program acık degılken yanı sms whatsap kullanıyorum ama telefon 90 dereceye kadar goruyor sebebı nedır ne yapmak gerekır ?
  • aliacikgoz kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok. Haftasonu, güney illerinden birinde, sadece deneme yapmak için arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatıp, herhangi bir uygulama çalışmıyorken, telefonu tutacakile arabaya taktım. Telefon, ekranı kapalı ve GPS programları bile açık değilken 5. dk'da aşırı ısınma uyarısı verdi ve kendi kendine kapandı.

Arka planda uygulama açıkken veya 3G üzerinden internete bağlı iken, güney, batı ve güneydoğu gibi sıcak illerde ve sıcak ülkelerde bu telefonu ve Snapdragon 8xx işlemcili telefonları kullanmak mümkün değil.

Bunları satıp Intel, MTK, Exynox işlemcili, metal kasalı telefonlara geçmek lazım. Plastik kasalı ve Snapdragon 8xx işlemcili pahalı telefonlar hayal kırıklığı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 3 Ağustos 2015; 10:57:42 >
  • Çünkü berbat bir telefon. Şarjı iyi gitmez, ısınır, milisaniyelik de olsa sık sık donar, %5 şarjda kamerayı kapatır. Cahillerin lafına inanıp aldık işte, yoksa alınacak telefon değil.
  • 3 dakika flasi acik tutayim asiri isinmada. kapaniyor telefon. Maalesef LG hayal kirikligina ugratti beni. 3g baglantisinda da cok somuruyor sarji. Ben sıkıldım telefondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakandp2000

Öncellikle herkese merhaba 2 hafta önce 2250 TL ye aldığım LG G3 akılı telefon hava sıcaklığı ortalama 35 ve 3 buçuk dakikalık vıdeo kayıttan sonra cihaz yüksek ısı uyarısı verip video kaydı durdurdu ayrıyetten yine şarja takayım dedim şarj yüksek ısı nedeniyle durdurldu uyarısı verdi bende müşteri hizmetlerini aradım ve zannedersem onlarda bu sorunun bilincinde kem küm edip yok 2k ekranlarda böyle sorunlar olabiliyor falan filan diyip geçiştirdiler bende facebook LG TÜRKİYE sayfasındaki LG G3 kullanıcılarını tespit edip mesajla ve telefonla arıyarak onlarada sordum böyle hata alıyormusunuz diye onlarda aynı sorundan yakındılar, şimdi yeni gelecek güncellemeyle LG G3'ün bu sorunu düzeltilecekmi ? yoksa üretim hatasımı ? yada piyasadan toplatılacakmı ? eğer müşterisini yani tüketiciyi bu sorunla baş başa bırakacaklarsa en doğru seçim internet üzerinden imza kampanyası diye düşünüyorum, sizce LG G3 kullananlar internet imza kampanyasından büyük bir kitleye ulaşırsa Hukuki yolda ne kadar dikkate alınır ? saygılar

bende aldım ısı uyarısı binde bir veriyo bence senin cihazda bişi var sürekli sorması normal deil

• Nedense bu ısınma problemi ben de olmuyor

• Sadece whatsapp fb messenger ve arkaplanda şarkı ile mangala döndü bu hafta 2. Oldu ve daha birkaç aylık....
     LG G3 ısınma problemi içeri gelin !

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldiniz.

32 GB G3 çeşitli internet sitelerinde kampanyada 1099 TL'ye düştü. Zira satmıyor. 32 GB G4'ü 1199 TL'ye satan yer gördüm. G4 neredeyse 2599 TL'dan 1199 TL'ye düştü. LG'nin aşırı ısınan Qualcomm işlemcileri ve bu sıcaklakları atamayan plastik kasa tasarımları ile bile bu kadar satması mucize.
  • bendede ısınıyor ama hiç hata almadım deneyeceğim
  • https://youtu.be/jLOAKCz9_Fc
    Bu videoda bilgisayarsız kolayca root yapıp işlemci frekansı düşürmeyi anlattınm benim telefon 70 derece üzeri takılıyordu internette dolaşırken bile şimdi 50 derecelerde.
    Telefonunuz rootlu ise cpu tunner ile frekansı 300 mhz düşürseniz yeterli telefon ısınmıyor batarya daha çok dayanıyor.
    Frekans düşürmek oyun performansını düşürmüyor en azından gözle görülür düşüş yok.

• Telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım 18 19 ay kadar oldu galiba daha bugüne kadar hiç bi sorun yaşamadım ne ısınma ne kasma

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfgkbrk

Telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım 18 19 ay kadar oldu galiba daha bugüne kadar hiç bi sorun yaşamadım ne ısınma ne kasma

10 aydır bende sorun yaşamadım :D
  • Arkadaşlar bende 16 gb lık model var G3'ü mart ayında aldım. ilk ay bu denli ısınma yaşamadım şu son 6.0 güncellemesini yaptıktan sonra ısınma olayı artmaya başladı.
    Oyun oynarkende ısınıyor mesaj yazarkende hiç farketmiyo, yoğun kullanan biriyim ekran 15-20 dakka aralıksız açık kalsın direk ısınıyor. Kaç derece oluyor ölçmedim ama açıkçası patlamasından korkuyorum.
    Ne yapayım sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.