Şimdi Ara

LG G3 ısınma problemi içeri gelin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
21.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle herkese merhaba 2 hafta önce 2250 TL ye aldığım LG G3 akılı telefon hava sıcaklığı ortalama 35 ve 3 buçuk dakikalık vıdeo kayıttan sonra cihaz yüksek ısı uyarısı verip video kaydı durdurdu ayrıyetten yine şarja takayım dedim şarj yüksek ısı nedeniyle durdurldu uyarısı verdi bende müşteri hizmetlerini aradım ve zannedersem onlarda bu sorunun bilincinde kem küm edip yok 2k ekranlarda böyle sorunlar olabiliyor falan filan diyip geçiştirdiler bende facebook LG TÜRKİYE sayfasındaki LG G3 kullanıcılarını tespit edip mesajla ve telefonla arıyarak onlarada sordum böyle hata alıyormusunuz diye onlarda aynı sorundan yakındılar, şimdi yeni gelecek güncellemeyle LG G3'ün bu sorunu düzeltilecekmi ? yoksa üretim hatasımı ? yada piyasadan toplatılacakmı ? eğer müşterisini yani tüketiciyi bu sorunla baş başa bırakacaklarsa en doğru seçim internet üzerinden imza kampanyası diye düşünüyorum, sizce LG G3 kullananlar internet imza kampanyasından büyük bir kitleye ulaşırsa Hukuki yolda ne kadar dikkate alınır ? saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakandp2000 -- 25 Ağustos 2014; 20:34:04 >

• Dostum bende 16 gblik modeli kullaniyorum.Bendende isinma sorunu mevcut ama hic hata verdigini gormedim.Oyun disinda tel isinmiyor zaten 4k videoda bile oyunlarda isindigi kadar isinmadi.max 44 derece gordum oda 1kez genelde 38lerde gezio oyunda 41.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ge0ws

Dostum bende 16 gblik modeli kullaniyorum.Bendende isinma sorunu mevcut ama hic hata verdigini gormedim.Oyun disinda tel isinmiyor zaten 4k videoda bile oyunlarda isindigi kadar isinmadi.max 44 derece gordum oda 1kez genelde 38lerde gezio oyunda 41.
    Arkadaşım normal oda sıcaklığında hiç birşey olmuyor zaten dışarıdaki sıcaklık 35 derecenin üstüne çıkınca 4k video çek bakalım nasıl yüksek ısı hatası verecek bütün g3 lerde aynı problem var şahsen dün izmir çankayaya gittim teşir ürünü vardı kapının önünde 5 dakıkalık video çekeyim dedim aynı hatayı verdi.
  • hakandp2000 H kullanıcısına yanıt
    Oda telefonun kronik bir sorunu :D Güncellemeye belki düzelebilir ama toplatatılacağını hiç zannetmıyorum. 2k ekran için erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamzungmağduru

Oda telefonun kronik bir sorunu :D Güncellemeye belki düzelebilir ama toplatatılacağını hiç zannetmıyorum. 2k ekran için erken.
    aynı sorun bende de oldu o uyarı geldi az daha kullandım cihaz kapandı antutu testinde kendini resetlemeler felan ayın 18 inde ankara fırat elektronik garanti merkezine gönderdim daha haber yok bekliyorum bakalım bence bu sorun donanımsal olabilir cünkü asırı derecede ısınıyor telefon oyunlarda internette gezerken felan kasmaya felan da baslamıstı kafam attı gönderdim bende...
  • Bu ısınma sadece 4k video çekiminde mi oluyor?
  • 2k ekranda normal birşey.
    Güncelleme ils inşallah duruma el atarlar.
  • Ilginc bende izmirdeyim bu sorunlarin hicbiri olmadi disarda 4k video cekmedim hic birazdan deneyip paylasirim.max kac dereceyi buluyor telefonunuz yazarsaniz karsilastiralim
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

Bu ısınma sadece 4k video çekiminde mi oluyor?

hayır hocam normal kullanımda zaten 4 k video hiç cekmedim cihazda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih keren

Ilginc bende izmirdeyim bu sorunlarin hicbiri olmadi disarda 4k video cekmedim hic birazdan deneyip paylasirim.max kac dereceyi buluyor telefonunuz yazarsaniz karsilastiralim

valla hocam telefon yüksek sıcaklıkta kullanmayın mesajı geldigi zaman bak ısısına o ısıdadır yani elini baya baya ısıtacak kadar ısınıyor anormal oldugunu anlıyorsun zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

quote:

Ilginc bende izmirdeyim bu sorunlarin hicbiri olmadi disarda 4k video cekmedim hic birazdan deneyip paylasirim.max kac dereceyi buluyor telefonunuz yazarsaniz karsilastiralim

valla hocam telefon yüksek sıcaklıkta kullanmayın mesajı geldigi zaman bak ısısına o ısıdadır yani elini baya baya ısıtacak kadar ısınıyor anormal oldugunu anlıyorsun zaten .

Bana hic oyle bir mesaj gelmedi ama cok isndigi oluyor bi sure sonra rahatsiz ettigide oluyor ama hic uyari vermedi siz napiyoeaunuz ki bukadar uyaricak kadar
  • quote:

quote:

quote:

Bana hic oyle bir mesaj gelmedi ama cok isndigi oluyor bi sure sonra rahatsiz ettigide oluyor ama hic uyari vermedi siz napiyoeaunuz ki bukadar uyaricak kadar

sadece nette dolasıp geln mesajlara cevap veriyorum gidip de telefonu bi yandan sarja koyup bi yandan oyun oynayip bi yandan mesaj yazıp bir yandan da müzik felan dinlemiyoruz her insan nasıl kullanıyorsa öyle kullanıyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

sadece nette dolasıp geln mesajlara cevap veriyorum gidip de telefonu bi yandan sarja koyup bi yandan oyun oynayip bi yandan mesaj yazıp bir yandan da müzik felan dinlemiyoruz her insan nasıl kullanıyorsa öyle kullanıyoruz

Bak suan internet tarayicidan muzik actim kuculttum pencereyi choremdenda nette geziyorum bi yandanda whatsaptn mesajlasip facede vine bakiom telefonda rahatsiz edici bi isinma yok uyarida yok cpuz indirip baksana kac derece oluyor diye.bide tum guncellemerin yuklumu

• hepsi yüklü ama malesef telefon garantide garantiye gönderdim
  • Yanıyor yanıyorv70 derece apartmanı g3 le ısıtacaz arkadaşlar ilk g3 üm grey 16gb tı 411k 2. G3 üm 32lik turkiye garantili şans buya buda 411k 16lıkın sarı ekran panali vardı ama bu 32 lik kadar isinmiyordu oyunlarda kasma geçişlerde donma olmuyor ama 3g ile internet te fazla değil 10 dk sürmüyor tel yanıyor tabi bu sıcaklık daha sonra ekranda leke yapacak işallah garanti bitmeden olur benimde sorunum aşırı ısınması bu arada 2 sefer factory reset pcden günceleme hatalarını ayıklada olmak üzere hepsini denedim
  • Hocam ısınıyor da evi mi yakıyor sanki Endişelenmeyin bu kadar.
  • Evet ısı bir telefon için sorundur burda lg kalitesini tartışmıyoruz lg g3 donanım olarak yanlış ekran panaeli şeçiminden dolayı vede buna dayalı olarak cpu nun yetersiz kalması allahtan gpu iyide kurtarıyor.bana göre lgg2 deki ekran paneli kullanılmış olsa idi dünyada üretilen en iyi android tel diyebilirdik
  • Bende 16GB versiyonu var ve bende İzmir'de oturuyorum. Cihazda zaten ilk seri i3 işlemci gücünde işlemci bulunmakta ve üzerinde tonlarca entegre bulunuyor. Bunlardan biriside GPU. Oyun oynarken fazlasıyla yükte çalışıyor. Üstelik hızaşırtmalı olduğu ve ekran kaliteside yüksek olduğundan dolayı kısa sürede çok fazla ısınabiliyor. 4K video çekim esnasında kamera CPU'nun %90 gücünden yararlandığı için overload ve thermal throttling söz konusu. Size önerim, marketten CpuTemp indirin. Omun ayarlarında CPU Temp Overlay var onu açın. Sonra marketten cpu stability test diye aratın tonla program çıkar zaten. Birini indirip 1 yada 2 dakika teste tabi tutun. eğer sıcaklık 80 - 85 dereceyi geçmiyorsa normal ısınıyordur. Ama 90 üstüne çıkarsa ve reset atma gibi problemler varsa bir servise gösterin derim. Üstelik telefon arama kısmına 3845#*855# yazın. Çıkan menüde aşağıda Thermal Daemon Mitigation var. O açıksa kapatın. Açık olduğu zaman CPU sıcaklık sensörleri devre dışı kalıyor ve ısınsa dahi son güç çalışıyor.

• O işlemciye ne yazık ki o ekran fazla geliyir gpu kaldıramıyor şuan eğer o segmentte bir telefon alacaksanız size htc one m8 öneririm hem güncelleme hem performan olarak bence en iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neymarjr1111

O işlemciye ne yazık ki o ekran fazla geliyir gpu kaldıramıyor şuan eğer o segmentte bir telefon alacaksanız size htc one m8 öneririm hem güncelleme hem performan olarak bence en iyi telefon
    Yazın, üzerinde iGO Navigasyon yüklü LG G3'ü arabamda kullanamadım. Telefon arabanın konsolunda direk güneş ışığı aldığı ve GPS alıcı açıkken de ek olarak cayır cayır ısındığı için 20 dk'lık kullanımdan hemen sonra kapanıyor. Bu şekilde, telefon sıcak yerlerde navigasyon ihtiyacını karşılamıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.