Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.619
Cevap
377
Favori
2.299.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36243625362636273628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anakart arizasi ve 3 kez firinlama ile (sonuncusunu 200 derece 10 dakka yaptim az kalsin ana kart cop oluyordu kesinlikle denemeyin) 3 ayi tamamladim ve yeni telefon (redmi note 7) aldim.

2. tel olarak kullanmak istiyorum cope atmaya niyetim yok. yeni anakart da alabilirim. yeni anakart alirsam folyolu sogutma islemi yapayim mi ?

su an folyolu anakart sogutma islemini uyguladim.telefonum hala android 5.0 6.0 guncellemesi yapayim mi 5.0 la gittigi yere kadar gitsin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar anakart yanmis d855 modelin ime yi lazim yeni anakart aldim kayit icin lazim

• merhaba arkadaşlar.g3 ün android 6.00 v30b,v30g,v30j gibi sürümleri arasında ülke kodları dışında bir fark var mı?hangisi daha iyi sizce?özellikle batarya ,performans açısından.
  • Aşağıda verdiğim linkte çok güzel bilgiler bulunmakla beraber yeterli ingilizcem olmadığı için anlayamadığım kısımlar da var. Belki işinize yarar, ayrıca faydalandığınız konularda buradakilere de yardımcı olabilirsiniz.
    forum.xda-developers.com
    [INDEX] LG G3 - ROMs, Kernels, MODs, Recoveries, Themes [20 Mar 2016] - Post #4
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65383203&postcount=4

göze çarpanlardan:

Ultimate battery guide -
    XDA Developers
    [BATTERY GUIDE] Ultimate battery guide and talk topic
    https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/battery-ultimate-battery-guide-talk-t2963731

Lag solutions -
    No Lag for ever -
    XDA Developers
    Guide LG G3 No Lag for ever - by fosseperme
    https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-lg-g3-lag-fosseperme-t3006224

Optimize Multitasking and RAM Management -
    XDA Developers
    [SOLUTION] Optimize Multitasking and RAM Management
    https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/solution-optimize-ram-management-t2944773

How to Fix Lag on G3 without Root -
    XDA Developers
    [FIX/TUTORIAL]How to Fix Lag on G3 without Root ;)
    https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/fix-how-to-fix-lag-g3-root-t2869984

• Merhaba arkadaşlar kullandığım LG G3 2 gün önce bozuldu. Sorun şu,

Telefonu açıktan 5-30 sn sonra telefon kapanıyor sorun anakartta mı? Tamir ettirmeli miyim?
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    batarya ile ilgili olmadığına eminsen sorun cok buyuk bi ihtimal ana kartta

biçok yöntemi denedim malesef hepsi geçici çözüm..tek kurtuluş ana kartı değiştirmen

hazır satışta ana kart bulunabiliyoken değiştirmeni tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3009sokak

batarya ile ilgili olmadığına eminsen sorun cok buyuk bi ihtimal ana kartta

biçok yöntemi denedim malesef hepsi geçici çözüm..tek kurtuluş ana kartı değiştirmen

hazır satışta ana kart bulunabiliyoken değiştirmeni tavsiye ederim..
    Teknik servis ile konuştum ana kartı değiştirsen de 5-6 ay sonra tekrar bozulur bu kronik bir sorun dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusashimaruKoyo -- 11 Haziran 2019; 20:8:0 >
  • TRY 212.10 | Raofeng Için Yüksek kaliteli anakart lg g3 D855 complitable 32 gb Unlocked Anakart iyi ile çalıştı mantık kurulu
    s.click.aliexpress.com
    TRY 212.10 | Raofeng Için Yüksek kaliteli anakart lg g3 D855 complitable 32 gb Unlocked Anakart iyi ile çalıştı mantık kurulu
    https://s.click.aliexpress.com/e/ZSCqKA8

Yukarda vermiş olduğum linkteki siparişi verdim.
    Öncelikle ilkkez Aliexpress sitesinden bir siparişte bulunuyorum. Daha önce bu siteden defalarca sipariş verenler bilir. Buradan vermekle doğru mu yaptım? Ürün gelince imei bildirme konusu nasıl olıyor? Sizce bir sorunla karşılaşır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salperde -- 19 Haziran 2019; 6:45:46 >

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlara baktım olumlu da var olumsuzda. Sanırım biraz da şans işi. Ürün gelir merak etme. Benimde G3 sim kart görmeme problemi çıkarttı. Bir kaç telefoncu uğraşma değmez dedi. Bir kaçı anakart değişecek 400 tl dedi. Bende senin gibi anakart getirtip taktirmayi düşündüm. Bu arada ankarada perdecimisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Hocam yorumlara baktım olumlu da var olumsuzda. Sanırım biraz da şans işi. Ürün gelir merak etme. Benimde G3 sim kart görmeme problemi çıkarttı. Bir kaç telefoncu uğraşma değmez dedi. Bir kaçı anakart değişecek 400 tl dedi. Bende senin gibi anakart getirtip taktirmayi düşündüm. Bu arada ankarada perdecimisin.
    Yok gardaş İstanbul da perdeciyim
    Bu Aliexpress ne böyle bi aya yaklaştı halen depoda yazıyor.​Daha önce sipariş verdiniz mi Çin'den?

1 yıldır defalarca alışveriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı. Satıcıya mesaj atın bence.
    Bende ankarada perdeciyim.

sizin telefonun sorunu neydi? benim iyice bekletince logoyu geçip normal şekilde açılıyor ama sonra yeşil ekranda yazılar geliyor. bataryayı sökmeden de kapanmıyor.
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Benim 1 hafta 15 gün şebeke sorunu oldu. Sonra da sim görmemeye başladı. Anakart değişecek dediler 450 sıkışmış araya.
    Bende başka bir telefon almaya karar verdim ama bu arada telefonu bir tanıdığa tamir için vermiş bulundum. Abi bugün yarın derken 5 gün oldu hala yapamadı. Yarın da yapamazsa telefonu ona hediye edip G7 alacağım.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    hayırlısı o zaman :) anakart değişse de yine olur dediler bana , ama 1 gün sonra ama 6 ay sonra belli olmazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

sizin telefonun sorunu neydi? benim iyice bekletince logoyu geçip normal şekilde açılıyor ama sonra yeşil ekranda yazılar geliyor. bataryayı sökmeden de kapanmıyor.
    Cihazda ansızın ekran kararması oluyor. Kendi kendine ekranda siyah renkli gitgeller oluyor ve en sonunda kapanıyor. Arada birde sim görmemezlik yapıyor. Daha sayam mı? İlk çıktığı yıllar halbuki ne reklamını yapardı ballandıra ballandıra... yok lazer kameraymış da...

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

hayırlısı o zaman :) anakart değişse de yine olur dediler bana , ama 1 gün sonra ama 6 ay sonra belli olmazmış
    Bana da en fazla bir sene kullanırsın dediler.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    İnternet de 270 TL

• tepetör T kullanıcısına yanıt
    güvenilir bir satıcı bulamadım. alırsam da telefoncular kaç paraya takarlar bilmiyorum.
  • Aliexpress de 32 lik olanı 210 a aldım 11 Haziran da halen de gelecek. Gelsede sağlam mı imei kaydı felan nası olacaksa bakacaz artık...

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Sizdeki son durum nedir? Yeni bir sipariş verdiniz mi ve nereden? Siparişi verdik ama ilerde aynı sorun yine olacak yine uğraş sonunda at çöpe heralde.​

• 
Sayfa: önceki 36243625362636273628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.