Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.619
Cevap
377
Favori
2.299.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36223623362436253626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbom0476

lg g3 d855 32gb icin 30g kdz saglam link bulamadım nerden indirebilirim
    Lg Phone Firmware
    Lg G3 Firmware Archive
    https://lg-kdz-firmware.com/lg-d855tr-firmware/41.html

• quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Şu n11'de satılandan aldım hocam, 801K serisi imiş sanırım. 2018 Ocak üretimi.

Bu simkart görmeme sorununu vs. çözer değil mi? Aldığımda elimde kalmaz umarım.

Alıntıları Göster
    Tabiki çözer anakart sıfır sağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, sipariş verdim. Tanıdık bir telefoncuya taktıracağım, kendim hiç bulaşmama kararı aldım. :)

• bigben33 B kullanıcısına yanıt
    tam olarak hangisini i dirim 30g tr 3 4 tane var

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Çünkü snapdragon 625 daha iyi bir işlemci (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. yılında anakart arızası vermişti. Garanti Bitmeden anakartı değişirildi.
    Bu sürecin ardından 2 yıl daha geçti ve yine anakart arızası verdi g3.

Tekrardan süreci baştan yaşamama adına yeni telefon aldım ben de.
    Telefonumda ne sosyal medya var ne de en ufak bir oyun. Yani ısınmasına neden olacak bir şey de yok.

Anakart değiştirenler, imkanları varsa yeni telefona geçsinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 19 Şubat 2019; 16:6:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

2. yılında anakart arızası vermişti. Garanti Bitmeden anakartı değişirildi.
    Bu sürecin ardından 2 yıl daha geçti ve yine anakart arızası verdi g3.

Tekrardan süreci baştan yaşamama adına yeni telefon aldım ben de.
    Telefonumda ne sosyal medya var ne de en ufak bir oyun. Yani ısınmasına neden olacak bir şey de yok.

Anakart değiştirenler, imkanları varsa yeni telefona geçsinler..
    lg g3 ler kitkat olarak kalması lazım
  • arkadaşlar lg g3 32gb anakartım bozuldu. yeni anakart 32 gb bulamadım. 16 gb anakart taksam çalışır mı telefon?

• escape__06 kullanıcısına yanıt
    evet
    6 marshmallow yükledim. Hiç bir sıkıntısı olmadı. 3 sene o şekilde kullandım. Şans işi sanırım
  • arkadaşlar n11de stoğa girmiş 32gb anakart. almak isteyen olursa haber vereyim dedim. ben sipariş ş geçtim bakalım telefonu kurtarmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

6 marshmallow yükledim. Hiç bir sıkıntısı olmadı. 3 sene o şekilde kullandım. Şans işi sanırım
    yabancı forumlarda dahıl olmak uzere kıtkat ustu guncellemelerde ekran kararması ve kapanması ısınma ve dıger sorunların sebebı dır
    Doğrudur hocam. benim başıma gelmediği için yazdım. şarjı gitse 5. 6. yılını çıkarırdı bana ama günde 3 kere şarj ettiğim telefonumu üzülerek de olsa değiştirdim
  • Saate bakmak için telefonu elime aldım ve elimde can verdi resmen
    Brick oldu sabaha kadar uğraştım videolar izledim olmadı LG devri kapandı gibi. Ne yaptıysam aygıt yöneticisinden qualcomm çıkmadı denemediğim kısa decre kalmadı yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 27 Şubat 2019; 1:38:9 >
  • iPhone 8 (64gb) alarak aranızdan ayrılıyorum. İlk LG telefonum ve dahi cihazımdı yaklaşık 4,5 sene (53 ay) boyunca ite kaka kullanmaya devam ettim, ben onu değil o beni yarı yolda bıraktı yine de güzel günlerimiz de geçti. İlk akıllı telefonum olması hasebiyle bende özel bir yeri var ama buraya kadarmış.

Ancaaaak, bu cihazda yaşadığım bir dolu sıkıntıyı hatırıma getirdikçe bir daha LG markalı hiçbir ürün almayacağımı çok iyi biliyorum.

Hoşçakal LG G3!
  • hidden menu kısmını sıfırlama ayarı var mı acaba ?
  • Dahili hoporlerden ses çok az ve cızırtılı çıkıyor. Değişim oldu hoporler yine aynı. Ses programında sorun var telefonu yedekleyin getirin diyor tamirci. Nasıl yapacağımı bilmiyorum Lg 3

• 2014 ten bu yana severek kullandığım bataryasına kadar orjınal olan telefonum bugun elime aldığımda calışmadı. Yarın tamirciye götürecem sizce sorun nedir ? :(

• tepetör T kullanıcısına yanıt
    bence anakart gitti :D bu aralar inanılmaz derecede bu olayları duyuyorum. 2 arkadaşımda anakart gitti 3.'sü benim 1 hafta oldu. Anakart alıcam bakalım araştırıyorum
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Fırında ya da fön makınasıyla ısıtma olayı hakkında ne dusunuyorsunuz ? Ben cesaret edemedım tamırcıye bıraktım.

• 
Sayfa: önceki 36223623362436253626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.