Şimdi Ara

lg g3 MAVİ EKRAN HATASI ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
84.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostlar aynı sıkıntıyı yaşadım..1 gün anakart üzerindeki işlemciyi ısıttıktan sonra 4 saat sonra tekrar mavi ekrana döndü..bugün daha yüksek sıcaklıkta bir daha ısıttım..bakalım ne kadar gidecek..

merak ettiğim bozulan/sıkıntı yaratan parça işlemcimi..yani yedek parça olarak bulup değiştiremezmiyiz..

bu hatanın sebebi tam olarak ne..uzaman artkadaşlardan yardım rica ediyorum..
  • Lg g3 ün anakart problemli olduğunu kabul ediyor. Ama çok kötü servis sistemi var. Aynı sorunlarla telefonumu garantiye verdim. Açtığım konudan süreci gakip edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman10

Geçenlerde benim de başıma geldi böyle bi sorun.söylenen genelde anakart ya da emmc sorunu.yabancı sitelerde anakartın fırına atıldığını gördüm ve genelde çözüm olmuş. bende anakartı söktüm 190°C da ısıttığım fırında 9 dk beklettim.ve telefon açıldı.bu yöntem genel olarak anakart problemlerinde kullanılıyor.sıfır masrafla telefona kavuştum.umarım birilerinin işine yarar.

Selam, arkadaşlar sorun bu işlemden sonra tamamen düzeldi mi yoksa tekrarladı mı bu süreçte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 18 Kasım 2017; 23:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinsuvari

quote:

Orijinalden alıntı: Batman10

Geçenlerde benim de başıma geldi böyle bi sorun.söylenen genelde anakart ya da emmc sorunu.yabancı sitelerde anakartın fırına atıldığını gördüm ve genelde çözüm olmuş. bende anakartı söktüm 190°C da ısıttığım fırında 9 dk beklettim.ve telefon açıldı.bu yöntem genel olarak anakart problemlerinde kullanılıyor.sıfır masrafla telefona kavuştum.umarım birilerinin işine yarar.

Selam, arkadaşlar sorun bu işlemden sonra tamamen düzeldi mi yoksa tekrarladı mı bu süreçte?

1 hafta sonra tekrarliyor..bende kalici cozum ariyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de var sonuc ne oldu
  • lomber L kullanıcısına yanıt
    sorun cozuldumu aynı sıkıntı bende de var servise sordum 700 tl anakart diyor
  • Bendede mavi ekran sorunu vardi telefoncu yazilimsal dedi flash tool 2014 le 6.0 dan 4.4.2 ye gectim sorun ortadan kayboldu

• umita524 U kullanıcısına yanıt
    4.4.2 sürümüne düştükten sonra sorun tekrarladımı acaba ? stabil çalışıyormu.
    @umita524
  • Bazı telefonlarda geçici bazılarında kalıcı çözüm:

https://m.youtube.com/watch?v=3J4EC6yGM2M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirizm -- 28 Nisan 2018; 19:10:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.