Şimdi Ara

lg g3 MAVİ EKRAN HATASI ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
84.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostlar aynı sıkıntıyı yaşadım..1 gün anakart üzerindeki işlemciyi ısıttıktan sonra 4 saat sonra tekrar mavi ekrana döndü..bugün daha yüksek sıcaklıkta bir daha ısıttım..bakalım ne kadar gidecek..

merak ettiğim bozulan/sıkıntı yaratan parça işlemcimi..yani yedek parça olarak bulup değiştiremezmiyiz..

bu hatanın sebebi tam olarak ne..uzaman artkadaşlardan yardım rica ediyorum..
  • Lg g3 ün anakart problemli olduğunu kabul ediyor. Ama çok kötü servis sistemi var. Aynı sorunlarla telefonumu garantiye verdim. Açtığım konudan süreci gakip edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman10

Geçenlerde benim de başıma geldi böyle bi sorun.söylenen genelde anakart ya da emmc sorunu.yabancı sitelerde anakartın fırına atıldığını gördüm ve genelde çözüm olmuş. bende anakartı söktüm 190°C da ısıttığım fırında 9 dk beklettim.ve telefon açıldı.bu yöntem genel olarak anakart problemlerinde kullanılıyor.sıfır masrafla telefona kavuştum.umarım birilerinin işine yarar.

Selam, arkadaşlar sorun bu işlemden sonra tamamen düzeldi mi yoksa tekrarladı mı bu süreçte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 18 Kasım 2017; 23:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinsuvari

quote:

Orijinalden alıntı: Batman10

Geçenlerde benim de başıma geldi böyle bi sorun.söylenen genelde anakart ya da emmc sorunu.yabancı sitelerde anakartın fırına atıldığını gördüm ve genelde çözüm olmuş. bende anakartı söktüm 190°C da ısıttığım fırında 9 dk beklettim.ve telefon açıldı.bu yöntem genel olarak anakart problemlerinde kullanılıyor.sıfır masrafla telefona kavuştum.umarım birilerinin işine yarar.

Selam, arkadaşlar sorun bu işlemden sonra tamamen düzeldi mi yoksa tekrarladı mı bu süreçte?

1 hafta sonra tekrarliyor..bende kalici cozum ariyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de var sonuc ne oldu
  • lomber L kullanıcısına yanıt
    sorun cozuldumu aynı sıkıntı bende de var servise sordum 700 tl anakart diyor
  • Bendede mavi ekran sorunu vardi telefoncu yazilimsal dedi flash tool 2014 le 6.0 dan 4.4.2 ye gectim sorun ortadan kayboldu

• umita524 U kullanıcısına yanıt
    4.4.2 sürümüne düştükten sonra sorun tekrarladımı acaba ? stabil çalışıyormu.
    @umita524
  • Bazı telefonlarda geçici bazılarında kalıcı çözüm:

https://m.youtube.com/watch?v=3J4EC6yGM2M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirizm -- 28 Nisan 2018; 19:10:1 >
  • Bu telefonun aynısı bende tam 5 yaşında olmuştu telefon LG G3 Bizim yan komşu vermişti Bu telefonu oyunda falan açtı ben yanlışlıkla bunu şarja taktım ve telefon bir anda açıldı içine birkaç tane oyun yükledim sonrasında nedense mavi ekran ile telefon kapandı ve çöp oldu şimdi 10 yaşındayım bizim arkadaş bir telefon getirdi aynı telefon bu mavi ekran sıkıntısı falan varmış dedi Sonra ben birkaç araştırdım anakart söküp önce 200 derecede ısıtıyorlar sonrasında anakartı Termal ped yapıştırıp anakartı geri toplayıp çalıştığını görüyor Ben onu deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.