Şimdi Ara

LG G3 mü yoksa Sony Z2 mi arkadaşlar ACİLLLL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok ya o kadar veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogedaytekin

yok ya o kadar veremem

Hocam seninle aynı durumdayım, dün galaxy s3 perte çıktı. 3 yıldır kullanıyordum genel olarakda memnundum diyebilirim(rehber kasması, klavye şişmesi zaman zaman oluyordu). Şimdi z2 mi lg3 diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

quote:

yok ya o kadar veremem

Hocam seninle aynı durumdayım, dün galaxy s3 perte çıktı. 3 yıldır kullanıyordum genel olarakda memnundum diyebilirim(rehber kasması, klavye şişmesi zaman zaman oluyordu). Şimdi z2 mi lg3 diye düşünüyorum

Hocam marketten alternatif klavye ve telefon no çevirici uygulamalar var boşuna para harcamayın bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

quote:

yok ya o kadar veremem

Hocam marketten alternatif klavye ve telefon no çevirici uygulamalar var boşuna para harcamayın bana gore

hocam swiftkey ve reset ile düzeldi o dediklerim zaten.
    Ben telefondan genel olarak memnundum zaten ama çözemediğim bir problem var şuanda. Telefon kendini sürekli açıp kapıyor hiç durmadan galaxy s III geliyor gidiyor geliyor gidiyor. o yüzden yani

• Bana kalırsada z2 kasa daha dayanikli su gecirme ozellligi g3 un cok isinmasi kasmasi vs z2 yi daha iyi bir secenek yapiyor

• z2 de çekmeme/konuşmada seste cızırtı gibi problemler olduğu söyleniyor.
    Ben telefonda oyun oynayan birisi değilim amacım whatsapp / kamera / chrome / dizi/film izlemek. bunları yaparkende cihazın rahatsızlık edicek kadar ısınacağını zannetmiyorum(yanlışsam düzeltin lütfen)
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    seste nasıl cızırtı oluyo anlamıyorum adamlar gürültü önleyici kullanıyorlar ve bunu teknosada özellikler arasında sayabiliyorlar.
  • Arkadaşlar kafamı karıştıran z2'de, ön kamera idi fakat bugün baktım tatmin ediciydi, benim gibi selfie ile nadir işi olanlar varsa ben dert etmeyecek kadar tatminkar. Galiba z2'de karar kıldım gibi fakat hepsiburada.com'dan alacağım bir sıkıntı olur mu garanti olarak ithalatçı firmak garantili. hepsiburadadan alınca orjinal kulaklık çıkmıyor diye de duydum ne kadar doğru acaba
  • Z2 Bence Birçok Açıdan Daha İyi Ben Z2 Derim İkisininde Avantajları ve Dezavantajları :

SONY Avantajları :

1- Kamerası Çok İyi Ve 4K Video Çekebiliyor Ve Kamera Özelliği Ve Sensörler Bakımından Bol Bi Cihaz(4 K video çekerken ısınıyo diyenler o sorun çözüldü)

2- Sesini Anlatamma Gerek Yok Zaten SONY Yine Hünerlerini Konuşturmuş

3- Oyun Performansı Çok Yüksek

4- Şarjı G3 Ve Birçok Telefona Göre Uzun Gidiyor

5 (Şahsi Fikrim)- Z3 Tasarım Yönünden daha hoş

6- Aparatları Bol Bi Telefon

7- Eğer PS4 Sahibi İsen Bir Aparat İle Oyun Oynayabilirsin

8- Toz , Su Vb. Gibi Şeylere Dayanıklı

LG avantajları :

1- 2K Bir Ekran Sunması

2-Tutuşunun Rahat Olması

3 (Kişisel) - TEMA Olarak Açılış Kapanış Efektleri Hoş

4- Arka Kapak Çıkabiliyor

Ancak G3ün Dezavantajlarıda Bulunmakta Mesela Uzun Kullanımda Çok Fazla Isınabiliyor Ve Kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Royden

Z2 Bence Birçok Açıdan Daha İyi Ben Z2 Derim İkisininde Avantajları ve Dezavantajları :

SONY Avantajları :

1- Kamerası Çok İyi Ve 4K Video Çekebiliyor Ve Kamera Özelliği Ve Sensörler Bakımından Bol Bi Cihaz(4 K video çekerken ısınıyo diyenler o sorun çözüldü)

LG avantajları :

1- 2K Bir Ekran Sunması

2-Tutuşunun Rahat Olması

Ancak G3ün Dezavantajlarıda Bulunmakta Mesela Uzun Kullanımda Çok Fazla Isınabiliyor Ve Kasıyor

Ha yani g3 4k video cekemiyor.
    Ayni zamanda sesi de boğuk kötü düşük olarak veriyor.
    Ve yine ayni zamanda oyun performansı kötü. Unity yapimi oyunda bile kasım kasım kasiliyor, hic 801ac islemci bulundurmuyor hiç hiç.

Ya arkadaş azıcık araştırın be. Ben teknosada z2 ile g3 ün sesini kiyasladigimda o gürültülü ortamda bile g3 un sesi fazla geldi kistim ama z2 nin sesi anlasilmadi bile.

Ayroca konu sahibi arkadaşa söylüyorum ben suan g3 kullaniyorum ve z2 alacağı zaman eger sony tr garantili değilse bootloader kilidi açık olarak gelecek. Bu da demek oluyor ki sony nin yazılımsal olarak bize sunduğu çoğu iyilestirme ozellikleri olmuyor (kamera modları ses modlari ota servisi vb.)

Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: gje

quote:

Orijinalden alıntı: Royden

Z2 Bence Birçok Açıdan Daha İyi Ben Z2 Derim İkisininde Avantajları ve Dezavantajları :

SONY Avantajları :

LG avantajları :

1- 2K Bir Ekran Sunması

2-Tutuşunun Rahat Olması

Ha yani g3 4k video cekemiyor.
    Ayni zamanda sesi de boğuk kötü düşük olarak veriyor.
    Ve yine ayni zamanda oyun performansı kötü. Unity yapimi oyunda bile kasım kasım kasiliyor, hic 801ac islemci bulundurmuyor hiç hiç.

Ya arkadaş azıcık araştırın be. Ben teknosada z2 ile g3 ün sesini kiyasladigimda o gürültülü ortamda bile g3 un sesi fazla geldi kistim ama z2 nin sesi anlasilmadi bile.

Ayroca konu sahibi arkadaşa söylüyorum ben suan g3 kullaniyorum ve z2 alacağı zaman eger sony tr garantili değilse bootloader kilidi açık olarak gelecek. Bu da demek oluyor ki sony nin yazılımsal olarak bize sunduğu çoğu iyilestirme ozellikleri olmuyor (kamera modları ses modlari ota servisi vb.)

Sevgiler

Dostum Ben G3 ü Çok Kötülemedim Öyle Bişiyde Demedim Yargısız İnfaz Yapmana Gerek Yoktu Kamera Bakımından SONY önde önce bi onu kabul et ses konusuda şöyle SONY stereo sistemini kullandığı için iyi bir ses kalitesi var G3 te Kullandım Z2 de Ve Ben Z2 den memnun kaldım Çevremde Birçok Kişi Kardeşim Ve Bir Arkadaşımda Dahil LG nin ısınmasından ve Kasmasından Şikayetçi Ben Bunları Göz Önünde bulundurarak yazdım saygılar ( Yinede Bişiy Demiyorum Ben Fikrimi Söyledim Eğer Bu Bi Forumsa Ve Ben Fikrimi Belirtemeyeceksem Buna Boşuna ''Forum'' Demeyelim) Dipnot: 2K ya çok erken geçti bence

• Z2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 yi öneririm ama telefonun sorunu olmadığını kontrol et kıyaslayayım sana şimdi
    Z2:
    +pil ömrü
    +daha performanslı
    +güncelleme desteği (daha düzgün güncelleme)
    +ses performansı
    +suya dayanıklılık ama üstünü cizerim DAYANIKLILIK millet sanıyorki su geçirmiyor birde suya sokacaksanız koşulları var her suya sokulmaz
    -pili çıkarılamıyor ama artık yeni çıkanların %95 i böyle yinede rakibin çıkarılıyor
    -kronik sorunlar dikkat edin
    -arkadaki cam düşürürseniz kırılır (rakibinden daha saglamdır sert düşürürseniz kırılmaz

Lg g3:
    +ekran güzel (bunun bedeli ağır)
    +kamera güzel
    -bir takım sorunlar (konusunda yazıyor)
    -ses zayıf
    -rakibinden daha az performans (çok az)
    -işlemciye çok yükleniyor
    -rakibi daha sağlam ama lg g3 plastik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Royden

Beni g3 un sesi doyururken z2 nin sesi bana boğuk ve kısık geliyor. Ben g3 umde g4 romu kullaniyorum ne isinma ne kasma sorunu var sarjimda 1.5 gun gidiyor ekram surem 4 saatin altina bir gun bile düşmedi. Kamera konusunda z2 yi gormedim ama g3 un kamerasi da beni gercekten tatmin eder derecede. G3 u kim soruyorsa ekran kalitesi kamera ve sesinden dolayı ovuyorum. Z2 de grenlenme vs çok sorun var diyorlar.

• Tabiki dostum kamera açısındanda lg iyi fakat ses kalitesi sesin yüksek çıkması değildir z2 nin sesi stereo çıktığı için beni gayet tatmin etti g3 ün sesi daha yüksek çıkıyor fakat daha az kaliteli bence şarj olayı kullanıma bağlı ben arkadaşın oyun oynayacağını ve film izleyeceğini falan varsayalım söyledim ancak z2 nin pili 3200 Mah ve ekranı full hd g3 ün ise 3000 Mah ve ekranı qhd yani 2 bu pili fazla sömürüyor sen z2 yi uzunca bi kullan anlarsın tek bir telefon kullanarak yorum yapmak yanlış bence ( ben 2 telefonda kullandım )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar verdim arkadaşlar Z2 de şuan ithalatçı firma mı yoksa normal dışardan mı alsam karar veremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.