Şimdi Ara

LG G3 mü yoksa Sony Z2 mi arkadaşlar ACİLLLL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G3 mü yoksa Sony Z2 mi arkadaşlar ikisinin de videolarını izledim, forum sayfalarını gezdim hala kararsızım ya lütfen yardım edin

• Sony Z2 + ları
    +Su gecirmez
    +G3' gore en az 2 saat daha ekran acik kalma suresi(Sabah 10dan aksama 10 kadar kullandigimda 5 5 buçuk ekran suresi alirim ve yine %20lerde olue batarya. G3de en fazla 3, 3buçuk saat ekran suresi olur bu surecte)

LG G3 + ları
    +Daha iyi kamera kalitesi
    +Daha iyi ekran kalitesi
    +Daha buyuk ekran (eger seviyorsan)

Aklima gelenler bunlar. G3 de kullandim suanda da z2 kullanıyorum. G3 un eksisi cok cok ısınmasıdır. Bu kadar mühendis telefonu inceliyorda nasil bunu duzeltmiyorlar anlamis degilim. 15 20 dk kullansan telefon insani asiri derecede rahatsiz edecek sekilde isiniyor. Ama benim tercihim ikisi arasinda LG G3 olurdu. 32lik oneririm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asim03 kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak baktığım zaman sayısal olarak g3 daha iyi gibi fakat karşılaştrınca z2 nin ki daha rengi canlı geldi bana.
    buyuk ekran sıkıntısı yok gibi bişey aslında bariz belli olan bi fark değil.
    Z2 de su geçirmezlik kapaklar aşındıktan sonra özelliğini yitiriyormuş?
  • G3 alıp şarj gitmeyince neye yarar.. Kamerası biraz daha iyi diye diğer sorunları da çekilmez. Z2 çok daha iyidir, güncelleme konusunda da üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: asim03

Sony Z2 + ları
    +Su gecirmez
    +G3' gore en az 2 saat daha ekran acik kalma suresi(Sabah 10dan aksama 10 kadar kullandigimda 5 5 buçuk ekran suresi alirim ve yine %20lerde olue batarya. G3de en fazla 3, 3buçuk saat ekran suresi olur bu surecte)

LG G3 + ları
    +Daha iyi kamera kalitesi
    +Daha iyi ekran kalitesi
    +Daha buyuk ekran (eger seviyorsan)

Aklima gelenler bunlar. G3 de kullandim suanda da z2 kullanıyorum. G3 un eksisi cok cok ısınmasıdır. Bu kadar mühendis telefonu inceliyorda nasil bunu duzeltmiyorlar anlamis degilim. 15 20 dk kullansan telefon insani asiri derecede rahatsiz edecek sekilde isiniyor. Ama benim tercihim ikisi arasinda LG G3 olurdu. 32lik oneririm :)

Son parti de ısınma sorunu yok hocam bi saat oyun oynadım ısınma yok hafif oyunda değil

• ısınma sorununu da çok dert etmem işin açığı. benim için güncelleme iyi olsun kamera iyi olsun yeter gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogedaytekin

ısınma sorununu da çok dert etmem işin açığı. benim için güncelleme iyi olsun kamera iyi olsun yeter gibi

Kamera olarak G3 daha iyi

Ha keza guncelleme destegi de Z2 ye gore daha uzun surer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisinden birini seçecek olsam tercihim kesinlikle Z2 olurdu.
  • Z2 daha iyi bir secenek olur
  • ikisinden birini alacaksan

kesinlikle z2 al

formun lg g3 sayfalarını okuyorum içim kararı resmen, iyi ki son dakika lg g3 siparişimi iptal etmişim diyorum, z3c aldım çok memnunum, tek problemi şarjının 1,5 gün gitmesi (niye 2 günü görmüyor)

z2/z3 kapak sorunu dert etme, farz etki su geçiren telefon kullanıyorsun, o telefonları suyun içine atıyor musun? en kötü 30 liralık manyetik kablo alırsın kapakları açmak zorunda kalmazsın
  • Performans, sağlamlık, batarya bakımından Z2 daha önde. Kamera, gereksiz olsa da ekran konusunda G3 önde.
    Ben olsam Z2 alırdım.

• Başka yorumu olan var mı arkadaşlar??
  • Z2

• Bence.de Z2 al.

• g3 daha iyi bir seçim olacaktır. tasarımdan kaybediyor z2
  • Ya tasarıma gelince zaten z2 diyorum ben o göreceli bi şey :)
  • aslında sony anlamıyorum ben tasarım konusunda cihazlarına çok şey katabilirler yapmıyorlar en iyi ekran panellerini üretebilirler yapmıyorlar kamera konusunda hiçbir firma sony eline su dökemez sony kendi makinelerine uyduruk kameralar koyup çibn markalı cihazlara en kaliteli lensleri satıyor bu ne biçim politika anlayamıyorum.
  • G3 derim

• Okullar açılana kadar konu biraz zıplasa iyi olur :d
  • Ikisi arasında kaldim z3 aldim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.