Şimdi Ara

lg g3 sebeke sorunu bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
9.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu işin imei atılmış olmasıyla falan alakası yok . Ben telefonu teknosadan aldım . LG Türkiye garantili cihaz . Aynen arkadaşın dediği gibi şebeke ani olarak yükseliyor alçalıyor ve evin içerisinde neredeyse hiç çekmiyor . Bu iş ya şebeke kaynaklı yada telefonun anteninde bir sıkıntı var . yakın zamanda düzelmezse servise götürmeyi düşünüyorum...
  • 2 tane aldım. imei atmadan önce hiç bir problem yoktu. attıktan sonra. bazen şebeke gidiyor. üzerindeki yuvarlak dönüp duruyor. uçak moduna alıp kapatıyorum açılıyor. hatla alakası yok. biri avea biri vodafone. ikiside aynı.
    çözümü bulan söylesin lütfen.
  • Bende ayni sıkıntı yaşıyorum telefon LG 32g3 deltadan alinma açık alanlarda mobil veride sıkıntı yasamazken kapalı binalarda mobil veri sorunu yaşıyorum hattım turkcell çok tuhaf IMEI le alakalı olacağını sanmıyorum çok saçma olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop 5.0 20E yükselttim. Eskisine nazaran SÜPER. ama yine sıkıntı var.
  • ben telefonu 2 defa bu problemden servise verdim ( Benim cihaz LG Türkiye cihazı ) ve servisede kaç kere bu problemden gelen gördüm konuştum . Problem çözülmedi ve hala devam ediyor . Cuma günü servisi arayıp iade raporu isteyeceğim . Yanaşmazsalar tüketici mahkemesine başvuracağım...
    Anlayacağın şebeke problemi bu telefonda görülen kronik problemlerden biri . Ha şanslı olan kişilerde hiçbir sıkıntı olmayabiliyor ama oluncada oluyor yani ...
  • LG G3 ŞEBEKE SORUNU İMEİ ATILAN TELEFONLARDA MEYDANA GELİR.
    ŞEBEKE SORUNU OLANLAR PM ile bana ulaşabilirler.
    Şebeke sorununu cözebilirim.
  • ufukedis U kullanıcısına yanıt
    ücretsiz yapsan ne olur yani? paylaşım platformunda para istiyorsunuz?
  • Hocam Benim işim bu.Abartmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukedis -- 3 Şubat 2015; 18:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukedis

Hocam Benim işim bu.Abartmaya gerek yok.

cüzi bi ücret karşılığı işimi gördü sağolsun.
  • androidbirick sitesindeki anlatilanlari hapin. 2 telefonumun sebeke problemini oyle cozdum.

• orjinal imei kullananlar telefonun sar değeri düşün olduğu icin şebeke cok iyi değil lg g3 te.
    İki kademe cektiği halde size ulaşılamıyorsa
    internet hızınız cok düşükse
    ve sesiniz karşıya kesik kesik gidip geliyorsa ozaman şebeke sorununuz var demektir.
    bu sorun imei atılan telefonlarda meydana gelir.
    cözemiyen arkadaşlar varsa bana mail adresimden yada özel mesajla ulaşabilirler.cuzi bir ücret karşılığı uzaktan yardım ile sorunu cözebilirim.
    kullanıcı adım @ hotmail.com adresimdir.
  • Imei atılmış cihaziniz var ise sebeke sorunu yuzde yüz kesin çözülüyor. Box ile imei atılan cihazlarda meydana geliyor sorun. Bana ulaşın ozelden yada mailden yardimci olurum.

• Arkadaslar konuyu kisaca anlatayim.telefonumda cita catlama ve kapanip acilma sorunu yuzunden delta servise gonderdim 22 gun sonra geldiginde ekran degisimi batarya ve cita değişimi ile geldi.daha once sebeke problemim yoktu servisden sonra 3g cektigi halde veri alisverisi yok full cektiginde baglanti geliyor 3. 4. Paremetrelerde dusdugunde ise whatsapp dan mesaj bile gonderemiyorum.servise tekrar gönderdim 10 gun detayli test yapildi ama yine ayni turkcell takinca böyle bi sorun yok hattim vodafon bi turlu bu sorun cozulmedi.hattimi baska telefona taktim sorun yok . yatdimlarinizi bekliyorum.

• Hocam androidbrick sayfasinda buldum konuyu ama korumali nasil yaptiginizi anlatitmisiniz.

• ufukedis U kullanıcısına yanıt
    Iyi aksamlar g3 telefonumdaki sorun sadece mobil sebekelerden sadece gsm seceneginde calisyor diger secenekleri sectigimde ise sebeke komple gidiyor . neden kaynaklaniyo olabilir bu sorunu 2 aydir yasiyorum daha onceden bole bi sorun yoktu ve herhangi darbeden dolayi olmadi bianda sebeke gitti

• Kardeşim sorunu çözebilen var mı ben de bu sorunlardan habersiz ikinci el g3 aldım ne yazıkki alınca ögrendim ki böyle bir sorun varmış. satıcıya tekrar da ulaşamadım. yardıma ihtiyacım var teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.