Şimdi Ara

lg g3 sebeke sorunu bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
4
Favori
9.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lg g3 sahibiyim. Telefonu dogudan aldim yani orjinal spot dedikleri telefon.kacak, imei klonladiklari cinsten telefon..Herseyi super telefonun fakat internet konusunda sorun yasiyorum. 3G ile surekli baglanti yapamiyorum. Sebeke bi 5 cekiyor bi 1_2 cekiyor. Disari da bi sorun olmuyor acik alanda super internet ama evde kapali alanlarda sinyal dusuyor giremez oluyorum internete.. Bunun sebebini biliyormusunuz?? Telefoncuya goturdum namussuz o dukkanda ve cevresinde full cektigi icin derdimi anlatamadim adama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu beyler bi bilen

• sebekenin ayarini yap. ayarlardan internet paylasimi ve ağlar/mobil şebekeler/şebeke seçimi/şebeke ara/hangi operatörü kullaniyorsan onun gms olanini seç. sorun buyuk bir ihtimal çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego10ribas -- 12 Aralık 2014; 13:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinbay

Arkadaslar lg g3 sahibiyim. Telefonu dogudan aldim yani orjinal spot dedikleri telefon.kacak, imei klonladiklari cinsten telefon..Herseyi super telefonun fakat internet konusunda sorun yasiyorum. 3G ile surekli baglanti yapamiyorum. Sebeke bi 5 cekiyor bi 1_2 cekiyor. Disari da bi sorun olmuyor acik alanda super internet ama evde kapali alanlarda sinyal dusuyor giremez oluyorum internete.. Bunun sebebini biliyormusunuz?? Telefoncuya goturdum namussuz o dukkanda ve cevresinde full cektigi icin derdimi anlatamadim adama :)

1-2 cubuk cektigi yerde 5 cubuk performansi bekleme.

• Benim cihazada ayni kacak. Belkide turkiyeye gelen cihazlarin antenlerimi farkli bilmiyorum ama ayni hat turkiyeden alinmis g3 te cekiyor . ben ucak moduna alip cikartinca sebeke duzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goedutr

Benim cihazada ayni kacak. Belkide turkiyeye gelen cihazlarin antenlerimi farkli bilmiyorum ama ayni hat turkiyeden alinmis g3 te cekiyor . ben ucak moduna alip cikartinca sebeke duzeliyor.

cihaz kacak degil. %100 orjinal ürün. sadece garanti veren servis ismi farkli. gold vatan migros gibi magazalar da yurt disindan getirtip kendi garantisi altinda satisa sunuyor. cihaz %100 kore mali ve orjinal. benim yazdigim ayarlari yaparsaniz sorun kalmaz. benim cihaz lg g3 32 gb delta garantili ve 1350 tlye aldim. . ben cihazi ilk aldigimda sizin sorunun aynidini yasadim. ben aveayi kullaniyorum ve musteri hizmetlerini arayip ayarini yaptirdim. ve suan sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. siz hangi hatti kullaniyorsaniz musteri hizmetlerini arayin ayarini yaptirin. başka telefondan arayin ki ayari daha rahat yapabilesiniz. yoksa konusmayi disariya veripte yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego10ribas -- 12 Aralık 2014; 13:33:05 >

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Bugun imei vs isleriyle cok hasir nesir olanlarla gorustum. Imei atilmis g3 lerin tamaminda var bu problem dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goedutr

Bugun imei vs isleriyle cok hasir nesir olanlarla gorustum. Imei atilmis g3 lerin tamaminda var bu problem dedi.

hasir nesir olanlar yani tabiri caisse merdiven alti kisilerle degil de lg firmasini arayarak sorunu cozebilirsiniz. lg yi aradiginizda cihazi nerden aldiginizi soylemeyin cihazi yeni aldim internette sorun yasiyorum ayarlarini yapmak istiyorum derseniz sorununuz cozulur. benim cihaz lg garantili degil ama ben sorunu bu sekilde cozdum. yani sizin cihazin hic bir sikintisi yok. internet ayari yapilacak sadece.

• Anladim arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniz icin saolun

• Akınbay aynı sorun bende de var. Dışarıda full çekiyor ev içine girdiği zaman 1-2 diş zor çekiyor telefon çözümü bulursan benimle paylaş

• Kardeş senin umudunu kırmayım ama g3 e imei atınca basebandta sıkıntı oluyormuş. Kısaca hattı bile zor okuyor. Bitanesine denk geldim almak için buluştum satıcı 4 kez hattı taktı 5. De 5 dakka bekledi hat geldi ama almadım tabi. Vodafon taktı 1. Defada okudu hattındandır felan dedi o hat bir çok telefon gördü hiç birinde sorun yoktu kabul etmedim almadım.

• İmei atilmis cihazlardan şebeke performansı beklemeyin.

• Dogru diyorsunuz beyler ucuz diye aliyoruz boyle sikinti cikiyor benimde tahminim imei atildigi icin bu durumda tel bakalim biraz kullanayim degistiririm. Ama cozumu bilen bulan olursa yazsin arkadaslar takipteyim

• Goedutr kullanıcısına yanıt
    Kardes bende de ayni sorun var naptin duzeltebildin mi?

• akinbay kullanıcısına yanıt
    Bir sey bulabildin mi peki?

• krtl07 K kullanıcısına yanıt
    Su anda bir problem yok ara sira oluyor su an urfadayim ve telefoncularin hepsi imei atilmis g3 lerde bu problemin oldugunu soyluyorlar

• Goedutr kullanıcısına yanıt
    Peki hic caresi yok mu

• Simdilik yok ama telefoncular box takip repair nwm yap demislerdi.

• ben çözüm bulamadım arkadaşlar bulan varsa bana da söylerlerse sevinirim
  • akinbay kullanıcısına yanıt
    en iyi cözüm sanırım başka bi imei attırıp denemek 5 dolar diye biliyorum markette uygulaması mevcut onu bi deneyin bence. g2 g3 unlock diye arayınca cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 31 Aralık 2014; 22:47:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.