Şimdi Ara

★★★ LG G3 SERVİS ANA KONUSU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
6
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg g5se değişim olup cihazı alan varmı. Ben hala gitmedim inşallah akşam gideceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vatan bilgisayardan ücret iadesini gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Daha önce vatan bilgisayardan ücret iadesi alan var mı? Hediye çeki falan vermezler umarım, direkt ücreti verirler mi diye müşteri hizmetlerini arıyorum, onlar da kaçamak cevaplar veriyorlar.

• Cihazı paralel ithalat olupda değişim veya para iadesi alabilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Bugün gittim servise bayram tatiline girmişler. Ayın 25'inde garanti bitiyor. Muhtemelen gönderdiğimde 2 - 3 gün sonra garanti bitecek. Sizce sorun çıkarır mı?

Karşılaştığım sorunlar,

Aşırı ısınma
    Kendi kendini başlatma (Restart)
    Kamera lensinde çizikler.
    Hat çekmiyor, sim okumuyor (Açıp kapandığınızda ya da pili çıkarıp taktığınızda hat da çekiyor simi de okuyor)
    Donma (Dokunmalara yanıt vermeme), çökme (İşletim sistemi durdu uyarısı veriyordu 6.0 a güncelledim seyreldi)

Gına geldi sorunlardan ancak arayüzünü, temasını beğeniyorum. Para iadesi alıp G5 ya da 2 ay sonra 2000₺ civarına V20 alasım var

HOCAM MECİDİYEKÖY VİNTEK E Mİ GİTTİNİZ BENDE BUGÜN GİDECEĞİM DEĞİŞİM İÇİN G3 GELMİŞ SIFIR KAPALIMI BUGÜN SERVİSLER VE
    AYRİYETEN G3 DEĞİŞİMİ YAPAN ARKADAŞ VARMI SIFIR KUTUSUNDAMI VERİYORLAR CİHAZI BİLEN VARSA SÖYLESİN LÜTFEN

• Hocam ben İstanbul'da yaşamıyorum . Belirtmeyi unuttuğum bir ayrıntı var Operatör servisine gittim. Onlar da Lg'ye yollayacaktı ancak orası bayram tatiline gireceği için kabul alamayız dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 9 Eylül 2016; 13:49:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Hocam ben İstanbul'da yaşamıyorum . Belirtmeyi unuttuğum bir ayrıntı var Operatör servisine gittim. Onlar da Lg'ye yollayacaktı ancak orası bayram tatiline gireceği için kabul alamayız dediler.

EYVALLAH TAMAMADIR AÇIKTIR ZATEN YA YARINDA AÇIKTIR BELKİ CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MECİDİYEKÖY VE 3 GÜN ÖNCEDEN BAYRAM TATİLİNE ÇIKACAK DEĞİLLLERDİR BUKADR YOĞUNLUK VARKEN ZATEN . CİHAZLAR SIFIR KUTUDAMI GELİYOR ARKADAŞLAR SORUMU YİNELİYİM.
  • consent22 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım şuanda değişim süreci en hızlı ilerleyen benim burada :D benim cihazım 503k serisiydi servise giden cihazım.10.08de gönderildi 21.08 de değişim kararı çıktı 30.08de onaylandı telefonumu 06.09'da yani doğum günümde aldım eski cihazım 16gb white'ydi yenisi 32 gb 608k serisi titan ve evet jelatini bile kapalıydı açılmamış sıfır kutuda geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LogitechLove

Hocam sanırım şuanda değişim süreci en hızlı ilerleyen benim burada :D benim cihazım 503k serisiydi servise giden cihazım.10.08de gönderildi 21.08 de değişim kararı çıktı 30.08de onaylandı telefonumu 06.09'da yani doğum günümde aldım eski cihazım 16gb white'ydi yenisi 32 gb 608k serisi titan ve evet jelatini bile kapalıydı açılmamış sıfır kutuda geliyor

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM BİLGİ İÇİN SEVİNDİM DOОUM GÜNÜNDE GELMESİNE :D YA BEN MAHKEMEYE VERDİM FİYAT YÜKSEK OLDUОU İÇİN İL TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ATTI 20 TL FAZLA OLDUОU İÇİN İL HAKEM HEYETİDE 5 . 6 AY BEKLETİYORMUŞ O KADAR BEKLEMEKTE MANTIKLI GÖRÜNMÜYOR
    BU SEBEPLE GİDİP BUGÜN MECİDİYEKÖYDEN ALICAM CİHAZI SIFIR KUTU DEĞİLSE ALMAM TABİ ÇAMUR YAPARIM YANİ.

• Delta garantiye gonderen var mi arkadaslar? Ust model/ para iadesi alabiliyor muyuz? Kasanin degistirilip yollanmasini istemiyorum cunku bu kasa tekrar catlayacak.
  • consent22 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam sıfır kutudur büyük ihtimalle zaten
  • lg g3 beat yerine g4 beat verdiler bugun gidip aldim servisden.en azindan bir üst modelini verdiler kisa sürede.

• Aşırı ısınmaya bağlı olarak 13 yerden çatlayan g2 minimi ekran kalibrasyonu yaparak geri kargolayan lg ye kucak dolusu sevgiler...ne alakaysa artık ayrıyeten kasa değişmemiş lg bir müşterisini daha kaybetti bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

Cihazı paralel ithalat olupda değişim veya para iadesi alabilen var mı arkadaşlar?

+
  • Arkadaslar garanti suresinin bitimine 6 ay kala kronik catlak nedeniyle lgg3 telimi ankara firat elektronige servise verdim on paneli 3 gunde degistirip bayram oncesi verdiler bayramda ekran kararmaya basladi bugun yeniden goturdum anakart degisimi gerekebilir dedi arkadas hep mi benim sansima adamlarda parca stogu bulunuyor ben de artik swap yapilmasini veya ust modelle degisim yapilmasini istiyorum servis takip ekrani ekteki sekildedir var mi bir fikri olan? Servisteki kiz 20 gun icinde parca gelmezse degisim talebinde bulunacaz diyor , sizce anakart gelir mi bu sure zarfinda, yeni tel verelerdi daha iyiydi ya😄
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moongift -- 20 Eylül 2016; 19:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: consent22

quote:

Orijinalden alıntı: LogitechLove

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM BİLGİ İÇİN SEVİNDİM DOОUM GÜNÜNDE GELMESİNE :D YA BEN MAHKEMEYE VERDİM FİYAT YÜKSEK OLDUОU İÇİN İL TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ATTI 20 TL FAZLA OLDUОU İÇİN İL HAKEM HEYETİDE 5 . 6 AY BEKLETİYORMUŞ O KADAR BEKLEMEKTE MANTIKLI GÖRÜNMÜYOR
    BU SEBEPLE GİDİP BUGÜN MECİDİYEKÖYDEN ALICAM CİHAZI SIFIR KUTU DEĞİLSE ALMAM TABİ ÇAMUR YAPARIM YANİ.

ARKADAŞLAR AZ EVEL TÜKETİCİ MAKEMESİNDEN GELDİM EVRAKLARI HAZIRLADIM VERDİM BANA LG DEN BEDEL İADESİ İSTEYEMEZSİN DEDİ ANLAMADIM VALLAHİ BURDAKİ BİRÇOK ARKADAŞ O ŞEKİLDE ALMIŞLAR PARALARINI AMA BANA TURKCELLDEN PARAYI İSTEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ VE GİRİP DİLEKÇEMİ DÜZELTTİ
    E-DEVLETTEN TURKCELL FİRMASININ ADIYLA ŞİKAYETİ DÜZELTİP TEKRAR BASTIRDI LG DEN PARA TALEP EDEMEZSİN ALAMAZSIN ŞEKLİNDE KONUŞTU ONLARDAN SATIN ALMADIN SATIN ALDIĞIN FİRMADAN TALEP YAPMAN LAZIM DEDİ. SİZİNLE PAYLAŞIM DEDİM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consent22 -- 22 Eylül 2016; 10:09:11 >

• Arkadaşlar forumdan 2.el aldığım 6 ay daha LG garantisi kalmış lg g3 üm var. Bimeks ten alınma fatura benim adına değil. Kulaklık girişinin yanındaki nokta şeklindeki delikte boydan boya kasa çatlağı var. Ayrıca kasma ve ısınma da var. Başka bir sorun yok bu sorunlarla garantiye versem değişim yada para iadesi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

quote:

Orijinalden alıntı: Emin_Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: yasirov

hocam ben o sorun yüzünden 3 ay once servise götürdüm istanbulda vintek e kullanıcı hatası diyip 100tl para aldılar tamir ettirdim ertesi gün hafıza kartı okumadığını fark ettim geri götürdüm parça değişicek şuan elimizde yok dediler bende aldım sonra getirirm dedim şehir dışına çıktım tamirden sonra sim kartı gören telefon tekrar başa sardı görmemeye başladı bi dünya rezillik yaşattı bana istanbula döndüğümde servisle baya tartıştım telefonu servise verdim ayın 10unda o gündür bekliyorum merkezden ürün değişimi aldım g5 se gelcek dediler bugun konuştuğumda merkezle g3 gönderilcek denildi 15gün bekliyceksiniz dediler. sen sen ol kullanıcı hatası derlerse kesinlikle para verme verdiğim 100tl ile kaldım rahat 3 aydırda telefonsuzum.

Acil Yardım

Merhabalar

Benim telefonda kasa çatlağıda vardı ve kendi kendine kapanma,donma vs gibi sorunkarida dile getirdim tutanağa yazdi,
    Az once servis sayfasindan baktim şunlar yazıyordu,

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - YEDEK PARÇA BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

07.09.2016 11:53:14 0532155 xxx1709 IMEI numarali cihazinizin tamiri icin Uretici Firmadan Yedek Parca beklenmektedir. Servis islemleri tamamlandiginda tekrar bilgilendirme saglanacaktir.http://www.lgankaraservis.com
    07.09.2016 11:53:14 YEDEK PARÇA BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    07.09.2016 11:53:02 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87190303, KAPAK ÖN TOUCHPAD LCD GOLD
    07.09.2016 11:52:57 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EAC62378701, BATARYA
    07.09.2016 11:52:57 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EBR79685101, ANAKART - 3GB RAM
    07.09.2016 11:52:41 0532155 xxxxxxx1xxxIMEI numarali cihazinizin servis islemlerine baslanmistir.Cihaz takibinihttp://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
    07.09.2016 11:31:14 İşemri Açıldı

Not;
    Bu durumda benden para talep ederlermi
    Bir üst model yada aynı cihazdan talep edebilirmiym

Yedek parçalar eklenmiş artık yeni cihaz vermezler tamir edip geri gönderecekler parça olmasaydı yeni cihaz gönderirlerdi veya parça gelmesini beklerlerdi 20 gün içinde gelmezse siz talep edebilirdiniz ama artık malzemeler eklenmiş hocam tamir edip verecekler

Arkadaşlar,benim telefon hâlâ gelmedi,
    Bu gün tam 20 gün oldu vereli,ama araya bayram tatili girdiği için,yeni telefon talep etme hakkım varmidir,yada ne zaman talep edebilirim,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasirov

hocam ben o sorun yüzünden 3 ay once servise götürdüm istanbulda vintek e kullanıcı hatası diyip 100tl para aldılar tamir ettirdim ertesi gün hafıza kartı okumadığını fark ettim geri götürdüm parça değişicek şuan elimizde yok dediler bende aldım sonra getirirm dedim şehir dışına çıktım tamirden sonra sim kartı gören telefon tekrar başa sardı görmemeye başladı bi dünya rezillik yaşattı bana istanbula döndüğümde servisle baya tartıştım telefonu servise verdim ayın 10unda o gündür bekliyorum merkezden ürün değişimi aldım g5 se gelcek dediler bugun konuştuğumda merkezle g3 gönderilcek denildi 15gün bekliyceksiniz dediler. sen sen ol kullanıcı hatası derlerse kesinlikle para verme verdiğim 100tl ile kaldım rahat 3 aydırda telefonsuzum.

Acil Yardım

Merhabalar

Benim telefonda kasa çatlağıda vardı ve kendi kendine kapanma,donma vs gibi sorunkarida dile getirdim tutanağa yazdi,
    Az once servis sayfasindan baktim şunlar yazıyordu,

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - YEDEK PARÇA BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

07.09.2016 11:53:14 0532155 xxx1709 IMEI numarali cihazinizin tamiri icin Uretici Firmadan Yedek Parca beklenmektedir. Servis islemleri tamamlandiginda tekrar bilgilendirme saglanacaktir.http://www.lgankaraservis.com
    07.09.2016 11:53:14 YEDEK PARÇA BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    07.09.2016 11:53:02 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87190303, KAPAK ÖN TOUCHPAD LCD GOLD
    07.09.2016 11:52:57 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EAC62378701, BATARYA
    07.09.2016 11:52:57 Malzeme Eklendi Stok Kodu : EBR79685101, ANAKART - 3GB RAM
    07.09.2016 11:52:41 0532155 xxxxxxx1xxxIMEI numarali cihazinizin servis islemlerine baslanmistir.Cihaz takibinihttp://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
    07.09.2016 11:31:14 İşemri Açıldı

Not;
    Bu durumda benden para talep ederlermi
    Bir üst model yada aynı cihazdan talep edebilirmiym

Yedek parçalar eklenmiş artık yeni cihaz vermezler tamir edip geri gönderecekler parça olmasaydı yeni cihaz gönderirlerdi veya parça gelmesini beklerlerdi 20 gün içinde gelmezse siz talep edebilirdiniz ama artık malzemeler eklenmiş hocam tamir edip verecekler

Arkadaşlar,benim telefon hâlâ gelmedi,
    Bu gün tam 20 gün oldu vereli,ama araya bayram tatili girdiği için,yeni telefon talep etme hakkım varmidir,yada ne zaman talep edebilirim,

Bir dakika bayram tatilini ekleyince mi 20 gun oldu? Yoksa onun disinda mı?

• Eylül 7 de işlem başlatıldı,Bayram tatili dahil,Sanırım haftaya çarşamba tam21 iş günü olacak,undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin_Paşa -- 28 Eylül 2016; 17:29:54 >
  • quote:

Eylül 7 de işlem başlatıldı,Bayram tatili dahil,Sanırım haftaya çarşamba tam21 iş günü olacak,undefined

Bayram tatilini saymayin hocam o 9 gunu atin oradan

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.