Şimdi Ara

★★★ LG G3 SERVİS ANA KONUSU ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
6
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben değişim onayını bekliyorum suan 3ncu kez çatladı telefon çünkü Malzeme bol evet bir cok insaın telefonu yapacaklar değişim olanlar için durum farklı ama sanırım
  • bende şuan girdiğiniz bilgiler yanlış yazıyor sizde durum nedir
  • Ayıplı mal kategorisinde zaten kronik sorunlar değişim hakkı var benim daha 10 iş günü oldu bu hafta içi onay işi olur dediler bana
  • 4 ayın sonunda tüketici heyetinden olumlu karar çıktı ve LG hesabıma fatura bedeli olan 2544 Türk Lirasını hesabıma takır takır ödedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevy70

4 ayın sonunda tüketici heyetinden olumlu karar çıktı ve LG hesabıma fatura bedeli olan 2544 Türk Lirasını hesabıma takır takır ödedi.

Süreç nasıl acaba soylermisin :) bende duruma göre para iadesi isteyeceğim bu eylül 3 te garantisi bitiyor cihazın 3ncu servis gmrüşü oldu
  • hala yanlıs dio yav
  • Gece saatlerinde sunucuları yeniliyorlar galiba ondan yanlış diyor herkeste, yarın sabah tekrar deneyin.
  • Turkcell'den 12.06.2015 Tarihinde 1.693 Türk Lirası'na aldığım LG G3 telefonumu 10.08.2016'da Anıt Elektronik Kocaeli Teknik servise teslim ettim.Dün 4446543 numarasından arandım.Cihazıma değişim kararı çıktığını söyledi.Peki bu değişim kararının onayı ne kadar sürüyor ortalama?
  • LogitechLove kullanıcısına yanıt
    Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bana 26.07 de değişim kararı çıktı, 15.08 de değişim kararı onaylandı. Belki sizde daha hızlı çözümlenebilir. Ben de İzmit Anıt Elektronik servisine verdim 19.07 tarihinde hala bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bootlader -- 21 Ağustos 2016; 11:15:05 >
  • Lg merkez cihaz bekliyormus arkadaş söyledi suan ellerinde cihaz olmadığı içinde değişimler aksar diyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bootlader kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam,11 gündür cihazım yok zaten beklerim sağ salim gelecekse eğer.
  • QuasarPanda kullanıcısına yanıt
    Ya anlamadığım kaç tane cihaz getiriyor bunlar 5-10 tane falan mı?Yoksa değişim kararı çıkan mı çok?
  • 3000den fazla değişim bekleyen g3 varmış. Sadece g3 için bunlar, sorunlu model g4den bahsetmiyorum bile...
  • LogitechLove kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım benim genel merkezde farklı departman da ama demesine göre cihaz yok suan ama ortak bir laf var oda g3 olanlara g3 (uretimi bitti stokta az kalmış)veya g5 se g4 cihaz olanlara g5 normal

kısaca değişim onayı sorun değil sorun cihaz eksikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarPanda -- 21 Ağustos 2016; 15:37:36 >
  • QuasarPanda kullanıcısına yanıt
    İnşallah G5SE gelir de şansıma kurtulurum şundan sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LogitechLove

İnşallah G5SE gelir de şansıma kurtulurum şundan sağolun hocam

Şans ile alakası yok yukarıda 1 video paylaştım link daha doğrusu yasa sizden yana ister g3 ister 1 üst modelini hatta para iadesi hakkına sahipsiniz..

• Arkadaşlar şuan itibariyle 16gb g3 cihazım elime ulaştı. Faturamda 16gb gözüktüğü için 16 gb verilmiş öyle söylendi, her ne kadar 32 gb versem de garantiye. Ben de yakın zamanda yeni telefon alacağım için çok sesimi çıkarmadım 37 gündür canım sıkılmıştı çünkü. Teşekkürler herkese :)
    nasıl ulaştıki eline bu saatte hocam
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Şuan itibariyle dediysem saat 19 da aldım anca hallettim program kurmalarını falan
    Hocam pazar ya bu gün nasıl gelişti süreç bende hala bir gelişme yok birde siz benden sonra vermiştiniz cihazi servise sanirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.