Şimdi Ara

★★★ LG G3 SERVİS ANA KONUSU ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
6
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışında okuyorum,eylül 1'e kadar gelmesi lazım imkansız sanırım o zaman :D
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Pembe renk çok sırıtır mı sizce erkek için. Sanırım çok hafif bir pembe rengi var öyle değil mi?
    çok ilginç bir kaç g5 inceledim parlaklık hiç göz yoracak seviyede değildi hatta güneşte gözükmez yahu bunlar dedim. G3 e göre bile düşük geldi bana ama demek ki lg yine farklı paneller kullanmaya başlamış gibi. Sorunsuzca garanti yüzü görmeden kullan hocam
  • G.USTA kullanıcısına yanıt
    Gine'de bi erkek için hoş deyiş hocam bu gün ilk işim kapak almak olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    gold renk falan olaydı iiyiydi de pembe biraz garip kaçar haklısın. Kim bilecek servisde ürün kalmamış pembe yollamışlar diye
  • sonunda aldım teli parça değişimi yapmışlar
  • Arkadaşlar belki sizin kpnunuz yani g3 kullananların konusu ama bende bilgi almak adına sizlere bir soru dormak istiyorum g2 mini cihazım 7 çatlak(telefonu daha önce sadece 1 kere yere düşürdüm)bataryanın tam şarj olmaması(%77-%93) gibi farklı farklı değerlerde takılı kalıyordu ve şarjı çıkarıp takmadan şarj olmaya devam etmiyordu.çıkarıp takıp şarj ettikten sonrada tekrar %93 e jet hızıyla düşüp %93 ten sonra biraz daha yavaşlıyordu pilin bitmesi :). ) telefonun kendi kendine kapanıp açılması .açma kapama tuşunun bozulmuş olması sertçe basmadan işlememesi şikayetlerinden servise göndermiştim 17 sinde kargoya verdim 18 in onlara ulaştı 19 unda girişini yaptılar 19 undan beri sadece IVR ile cihaz sorgulaması yapıldı yazıyor o gün bügündür başka hiç bir gelişme yok acaba bu normal mi?birde szice başka bir cihaz gönderme ihtimalleri nedir?

• 02123145252 bu numaradan lg müşteri temsilcilerine bağlanabilirsiniz hiç meşkul olmuyor 1 veya 2 basın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eyv hocam sonunda bu numara ile ulaşabildim.

Konuştum MH ile. daha onay sürecinde dediler. İşlem sırasına göre onaylanıyormuş ürünler. Stok durumu ne alemde onun etkisi olmasın dedim. Yok servise giren ürünlerin sırasına göre onaylanıyor dedi. Cuma günü tekrar arayın teyid edelim ne durumda bakarız dediler. İyi dedim kapattım mecburen yapacak bir şey yok.

Bu form onaylanmadan da ne LG tarafında ne de vatan bilg tarafında işlem yapamıyorum. Telefonsuz kaldık ya. Haftaya kadar halledilse bari.
  • Bugun sayfamı güncellemişler 7 kasa çatlağı kilit tuşu bozuklugu bataryanın tam şarj olmama sorunu.telefonun kendi kendine açılıp kapanma sorunu şikayetleriyle verdiğim telefonumun sadece bataryasını değiştirip onarımı tamamlandı diye yazmışlar aradım sordum sizin telefonunuzdaki bütün sorunlar bataryayla alakalıymış diyor dedim heee çatlaklarıda batarya yapmış değil mi sonra dedim yani kasayı değiştiremiyormusunuz ben parçayı beklerim zaman sorunum yok dedim teknisyenlerimize soruyorum dedi sonra geri döndü 200 lira ücret karşılığında değiştirebiliriz dedi işte lg kalitesi (telefonum g2 mini model)bu kez telefonu oradan alıp vintek servisine göndereceğim bakalım onlar ne diyecek önceki konuda herkes vinteğin çok daha iyi olduğunu filan söylemişti ama ben onları okuduğum zaman telefonu çoktan gömdermiştim oradada bir şansımı deneyeceğim ama bundan sonra lg mi asla

• G3 telefonum bir kez anakart değisimi bir kasa catlagindan kasa degisimi 2 kez ekran sararmasindan ekran degisimi ve bir de ön kamera değişimim var. Garanti bitmeden telefonu servise verip değişim talep etmeyi düşünüyorum vericeklersede ya sorunsuz bir g3 veya başka bir telefonlarını versinler :/ Şuanda fizikler bir problemim yok ama telefon çok kısa kullanımlarda dahi instagram twitter whatsapp ekran ve telefonun arka kısmı çok çabuk ve çok ısınıyor.. bu şikayetten versem yazılım güncellenir geri verirler galiba. Tecrübeli arkadaşlar bana fikir verebilirmi acaba ne tarz şeyler diyip bu değişim talebi işine gireyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iburakteke kullanıcısına yanıt
    sağlam bi oyun indirip sarjda akşama kadar oynasan telefon ya çatlar yada ekran tekrar sararır hocam :D tecrübeyle sabit :d
  • müşteri temsilciyle şimdi görüştüm hala onay sürecinde diyor. cuma günü tekrar arayın, stoklarda g3 yok g5se pembe gönderilir dedi :D kabul edicem çünkü ben beğendim pembe rengini öyle çok göze batan bi pembe rengi değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain1907

müşteri temsilciyle şimdi görüştüm hala onay sürecinde diyor. cuma günü tekrar arayın, stoklarda g3 yok g5se pembe gönderilir dedi :D kabul edicem çünkü ben beğendim pembe rengini öyle çok göze batan bi pembe rengi değil :D

Kaçx gündür onay sürecinde acaba
    Benimki daha parca bekliyor ama belki bi umut üniye gitmeden yeni tel gelir diye bekliom

• muncuk123 M kullanıcısına yanıt
    19 temmuzda ellerine ulaştı hocam, 15 ağustos da değişim kararı çıktı 10 gündür de onay bekliyorum.
  • quote:

19 temmuzda ellerine ulaştı hocam, 15 ağustos da değişim kararı çıktı 10 gündür de onay bekliyorum.

Üfff 37 gün olmuş iyi sabretmissiniz hocam
    desenize ayin 12 sine yetismez

• quote:

Orijinalden alıntı: muncuk123

quote:

pek umut etmeyin hocam, yapacak bişeyimiz yok :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muncuk123

quote:

pek umut etmeyin hocam, yapacak bişeyimiz yok :D

Aynen öyle neyse artık g5 se yollayacacklari sürece beklenir

• :D haklısınız hocam, telefon twitter instagramdan dolayı iki defa sarardı oyuna bile gerek kalmadan :D her ekran değiştiğinde farklı panel verme ihtimalleri varmı hocam bir bilginiz var mı? 3 farklı ekran kullandım 2 değişimim oldu sararmadan her defasında ekranın beyaz dengesidir hatta parlaklık seviyeleri bile daha değişik birbirinden farklı gelmeye başladı banada.. (ben mi telefona bir antipati duymaya başladım yoksa :D)
  • 7 çatlak var g2 mini cihazımda telefon bazen kendi kendine açılıp kapanıyor ve tam şarj olmuyordu ayrıca kili tuşu bozulmaya başlamıştı servise gönderdim sadece bataryayı değiştirip kargoya vermişler neden kasayla tuşu değiştirmediniz diye sorduğumda 200 lira masrafla yapabiliriz diyolar halbuki garanti belgesi yönetmeliğinde hiçbir ücret talep etmeden telefonu onarması gerektikleri yazıyor yani yasayı çiğniyorlar (madde 8 ) bugün yine arayacağım olmadı thh

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.