Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

Rootlu cihazlara güncelleme yüklenmez kdz dosyasını flashtool ile flaşlayarak factory reset yapmak en iyisidir....hava animasyonları bende de çalışmadı kardeş kapak kapalı olduğunda hiç tepki vermedi kdz ile stock dönüş yapacaksın...başka çare yok keşke yedeğin olsaydı başa dönmek zorunda kalmazdın...
    Cevap alınmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 23 Ağustos 2014; 18:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

Arkadaşlar kilitli ekrandayken telefonu yan çevirdiğinizde sizin ekranda böyl oluyormu
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

hocam duvar kagıdınız cok hoşmus rica etsem paylasırmısnız

• Evet hocam psikolojik olarak öyle hissetmişim
  • Eski güncellemede hard reset atınca bir parça düzeliyordu ama bu güncelleme ile zerre lag yok artık telefonda bence hard reset atmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
  • yok son 3 güncellemeden sonra hiç reset atmadım. zaten artık romları yükledikten sonra hard reset ihtiyacı yok diye belirtiyorlar her yerde. onlar eskide kalmış olaylar. google hesabın ile telefon kendisini senkronize ediyor, sonrasında da rom u kuruyor ve tekrar senkronize ediyor. dolayısı ile artık ayrıca hard formata gerek kalmadı. kendisi otomatik yapıyor o işleri. soft format atıyor ama sanırım ki o da yetiyor. Telefondan nete hiç girmedim 3 sms attım 20 dk kadar da konuşma yaptım şarjım gece 12 den bu yana %95 e indi. Neti açarsam tabi çok hızlı tüketime geçiyor. 18 saatte %5 şarj tüketimi hemde 20 dk civarı konuşma 3 sms ile. başka bi şey yok ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerefendi -- 23 Ağustos 2014; 17:52:28 >
  • Arkadaşlar telefonun rootunun kalduırmak için kdz yöntemiyle v10b yüklesek telefondaki veriler silinir mi?
  • quote:

Arkadaşlar telefonun rootunun kalduırmak için kdz yöntemiyle v10b yüklesek telefondaki veriler silinir mi?

Normal flasha basarsaniz silmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirpeqa

quote:

Arkadaşlar kilitli ekrandayken telefonu yan çevirdiğinizde sizin ekranda böyl oluyormu
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

maalesef telefona yanlışlıkla geldi bende nerde olduğunu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sirpeqa

quote:

• 2 güncelleme aldı, ilki 109 mb falan olanı.. 2. ise 10 küsür mb falandı galiba şimdi unuttum. Ama ikinciden sonra knock on arada bir cepten çıkartınca falan tepkisizleşiyor açılmıyor. Gerçi bi ekran filmi kaplattım ondan sonra da böyle olmuş olabilir. Tereddütteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudKaiDo

2 güncelleme aldı, ilki 109 mb falan olanı.. 2. ise 10 küsür mb falandı galiba şimdi unuttum. Ama ikinciden sonra knock on arada bir cepten çıkartınca falan tepkisizleşiyor açılmıyor. Gerçi bi ekran filmi kaplattım ondan sonra da böyle olmuş olabilir. Tereddütteyim

Türkiye cihazlarına 10J geldi knock code düzeltildi.O tepkisizlik kalmadı.
  • Spect3r S kullanıcısına yanıt
    Knock ekranında tepkisizlik devam ediyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sorunun aslında G2'den beri var olduğunu öğrendim. Sensör ile alakalı bir bug varmış. Bende düzelmedi. İyileşti ama düzelmedi. Çözüm olaraksa knock screen'i kullanmamak olarak buldum ben.
  • dün mesajdan sonra güncelleme varmış yükledim biraz düzelir gibi oldu.
    en çok canımı sıcak cepten çıkarıp milletin içinde tıkladıktan sonra hiç tepki vermemesiydi.. ee adamlar diyor bu mu o kadar paralık tel

bi ara knock on u kapatmayı bende düşündüm ama şimsilik iyi gibi, zaten güncellemede de yazıyordu knock on un iyileştirildiği
  • Hocam kiliit ekranına hava durumu efekti çok güzel ama dün bişey dikkatimi çekti. Son güncellemeyle kilitli ekrandayken [ACİL ARAMA] yazan yerin yanında kamera simgesi vardı. O simgeyi sola çektiğimizde direk kamera açılıyordu. Bu değişiklikten sonra o kayboldu. Bilginiz olsun.
    Bir çözümü çıkar yakında burda yayınlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Knock ekranında tepkisizlik devam ediyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sorunun aslında G2'den beri var olduğunu öğrendim. Sensör ile alakalı bir bug varmış. Bende düzelmedi. İyileşti ama düzelmedi. Çözüm olaraksa knock screen'i kullanmamak olarak buldum ben.

bende sorunu kendimde aruyordum demekki telefonun düzelmesi gerekmiş
  • Eski halini de biliyorum ama şu anda SudKaiDo arkadaşımızın dediği gibi düzgün çalışıyor.

Yaptığınız ayarlardan dolayı bir uyumsuzluk olmuş olabilir.

Şahsen ben hava durumu olayını iptal ettim çünkü quick kılıfı bozuyor ayrıca o knock ekrandaki kameranın kaybolmasına da sebep olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spect3r

Eski halini de biliyorum ama şu anda SudKaiDo arkadaşımızın dediği gibi düzgün çalışıyor.

Yaptığınız ayarlardan dolayı bir uyumsuzluk olmuş olabilir.

Şahsen ben hava durumu olayını iptal ettim çünkü quick kılıfı bozuyor ayrıca o knock ekrandaki kameranın kaybolmasına da sebep olmuş olabilir.

size zahmet hava durumsuz v10j güncellemeli orjinal lgkeyguard.apk dosyasını paylaşırmısınız. ben eskisinin yedeğini almayı unutmuşum. eski halie döndüremiyorum.
  • Hocam en iyisi kdz atın.
    Çünkü ben yaptım kendi apkmi yedekledim attım yine düzelmedi.
  • 10b tr kdz si i flasladim 10 b oldu ama hala ame xx kaldi ve guncelleme almiyor ne ota ne pc den

Yazilim guncel diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 26 Ağustos 2014; 14:35:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam kiliit ekranına hava durumu efekti çok güzel ama dün bişey dikkatimi çekti. Son güncellemeyle kilitli ekrandayken [ACİL ARAMA] yazan yerin yanında kamera simgesi vardı. O simgeyi sola çektiğimizde direk kamera açılıyordu. Bu değişiklikten sonra o kayboldu. Bilginiz olsun.
    Bir çözümü çıkar yakında burda yayınlarız.

Dediğim gibi "Hava durumu için kilit ekranına diğer apkyi ekleyince quick ve kilit ekranını tamamen kendine göre ayarlıyor." bu nedenle o yeni eklenen kamera o yüzden gitmiştir.

Yani tabiki kullanan olacaktır ama benim kullanımım quicke göre olduğu için ben verim alamadım.
    Ayrıca ana dokunmatik tuşlarında da sorun yaşadım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.