Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J sürümünü tavsiye ederim kardeş takılma sorunu giderilmiş gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus7 kullanıcısına yanıt
    sayın nexus 7,

ben 65 yaşındayım.igo da bütün avrupa haritam ve işaretli noktalarım var.ama lg g3 e yükleyemiyorum.
    bir de lg g3 te yüklediğimiz uygulama için çözünürlük ayarı nereden değiştiriliyor
    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasan

sayın nexus 7,

ben 65 yaşındayım.igo da bütün avrupa haritam ve işaretli noktalarım var.ama lg g3 e yükleyemiyorum.
    bir de lg g3 te yüklediğimiz uygulama için çözünürlük ayarı nereden değiştiriliyor
    şimdiden teşekkür ederim

igo klasorundeki sys.txt dosyasina girin

"screen_xy="auto" komutunu silin

ve lg g3 için (1440x2560)

aşağıdaki komutu yazın.

screen_x=2560
    screen_y=1440
    screen_x2=1440
    screen_y2=2560
    screen_xy="2560_1440:2560x4
    1440/1440x2560:fullscreen"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 21 Ağustos 2014; 7:38:51 >
  • Bizim kullandigimiz g3 lerde radyo donanimsal olarak mevcutmu acaba eğer varsa avrupa romu yukleyen arkadaslar radyo aktif hale geliyormu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alp238

Bizim kullandigimiz g3 lerde radyo donanimsal olarak mevcutmu acaba eğer varsa avrupa romu yukleyen arkadaslar radyo aktif hale geliyormu acaba ?

Gelmiyor

• Teşekkürler

• V10J Avrupada yayınlanmaya mı başladı?

Siz v10j için ne yaptınız yurtdışı cihazı mı sizinki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 21 Ağustos 2014; 19:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spect3r

V10J Avrupada yayınlanmaya mı başladı?

Hocam .kdz dosyasini attik flashtooldan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

quote:

Tamam sağolun zaten buraya da haftaya gelir sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

keşke gelse hocam ama sanmam.
  • quote:

sayın nexus 7,

şimdiden teşekkür ederim

Sayın Mustafa bey
    Öteki konudada okumuştum. '65 yaşında olduğunuzu.' Sürekli " ben 65 yaşındayım demenize bir anlam verememekle beraber" Allah uzun ömür versin diliyorum denir ki başka...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 21 Ağustos 2014; 21:37:25 >
  • nexus7 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    istismar değil,sizler kadar hızlı uyum sağlayamayacağımın ifadesidir,20 yaşımda çok daha hızlı tepki veriyordum.sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim....
  • sizin de benim yaşıma gelince daha az "incitir"olabilmenizi umarım.
  • quote:

merhaba,
    istismar değil,sizler kadar hızlı uyum sağlayamayacağımın ifadesidir,20 yaşımda çok daha hızlı tepki veriyordum.sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim....

Hocam burası sanal alem gerçek dünyadaki gibi yaş-kariyer-isim vb önemli değildir.Şu an bulunduğumuz forum ortamında da sadece bilgi önemlidir.

O yüzden bu tür özel şeyleri belirtmenize gerçekten gerek yok.

Zaten sorununuzun çözümünü bilen arkadaşlar mutlaka yazarak yardımcı olacaktır.
    Kimse yaşınıza filan istinaden cevap yazmaz ancak ve ancak sorunun çözümünü biliyorsa yazabilir.

Arkadaşımız bunu demeye çalışmış biraz anlatımı benim kadar açık yapmamış sadece bir kırılma durumuna gerek yok.

• Arkadaşlar root yaptığımızda güncellemeler devam ediyormu yoksa bitiyormu, samsungta roottan sonra cihazınız modifiye edildi deyip güncelleme yapmıyordu, lg de durum nedir?
  • quote:

merhaba,

Estafirullah Mustafa bey
    Dediğim gibi sadece merak ettim cevapladığınız için teşekkür ederim.

Spect3r çok güzel ifade etmiş. Onuda teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim birkaç sorum olucak sizlere ve şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

1. Ben ıphone 4s kullanıyorum şuan ama bu telefon çok hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum fakat konuda yazılan çoğu şeyi anlamadım kafam karıştı android kullanamıyacağımdan korkuyorum çokmu karışık android sistemi??

2. Bu telefon ortalama olarak kaç sene idare eder beni 3 sene sıkıntısız bir şekilde kullanabilirmiyim??

3. Telefonun orjinal ROM'unda (rom dediğiniz şey yazılımı oluyor sanırım ) ana kilit ekranında hava animasyonları yokmu ondanmı ilk sayfada yazılan işlemleri yapmam gerekiyor ?? Eğer varsa düzgünmü çalışmıyor??

4. Telefonu bu dediğiniz Root Rom felan işlemlerini yapmadan da sorunsuzca kullanabilirmiyim ??

Şimdilik bunlar arkadaşlar ilk android telefonum olucak.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

quote:

quote:

quote:

keşke gelse hocam ama sanmam.

Alıntıları Göster
    V10J geldi güncelleyebilirsiniz arkadaslar.

Daha dün haftaya gelir mi derken bugün geldi.
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 22 Ağustos 2014; 14:04:20 >

• Arkadaşlar selam.

İzinde olduğum için çok takip edemiyorum forumu ama aklım buralarda

Şöyle bir baktım da herkes coşmuş yaw romlar falan hehe

Bu arada yeni update geldi, detaylarını bilen var mı? Uygulama, güç, çift tıklama diyor.
    Bazen knock kilit ekranında tepki alamıyordum düzeldi gibi. Mail istemcisine falan bi düzelme oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 22 Ağustos 2014; 14:18:18 >
  • Android özgürlüktür hocam.
    Afyonun cihazları ne kadar stabil olsa da pahalı olması ve tekelci politikası yüzünden almıyorum.

Öyle root atıp kullanmak gibi bir zorunluluğunuz yok.
    Root işte rom değişmek-google reklamını gizlemek vs vs cihazın yapmanıza izin vermediği şeylere izin yetkisini elinize almanızı sağlar.O işleri araştırıp öğrendikçe yapmaya çalışırsınız.Rootsuz kullanılmaz diye bir şey yok. Bu cihazdan 10bin kişi de varsa zaten 9bin kişi rootsuz kullanıyordur.

Cihazı 3 sene kullanır mıyım diyince bilemeyiz tabiki belki o kısmı size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 22 Ağustos 2014; 15:25:54 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.