Şimdi Ara

Lg g3 Telefon Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu telefonu adamın dükkanına gidip alcamda sizce bu telefon orjinalmidir?Ve orjinal oldugunu nelere bakıp dikkat etmem lazım?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-799-tl-2-yil-garantili-orjinal-lg-g3-d855-kapida-odeme-kolayligi-259763952/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paralel ithalat vs olabilir ama bu fiyata çok zor. belki ilanda dedikleri gibi 32 gb yerine 16 gb olabilir.
    telefon orijinal olabilir ama muhtmelen garantilik bir durum olursa uzun sürer. ayrıca dükkanın adına bakınca ben almazdım.
    dükkana iftira atmak gibi olmasın da bence bir pislik olmalı. fakat 3 yıldır da satış yapıyormuş bir sorun olsa 3 yıl dayanamazdı.
    eğer olanağınız varsa istanbulda dükkana gidin veya birisini gönderin.
    telefonların kodları vardır mesela g3 16 ve 32 gb modeller D855 kodundadır. pilini söker oradan anlarsınız orijinal g3 olup olmadığını.
    veya kargocu gelince kağıdı imzalamadan 2 dk bekletirsiniz telefonu kartı takmadan açarsınız hemen. ağırlığı, ekranın kayganlığı, şarj cihazı, şarj kablosu, ekran çözünürlüğü size orijinal olduğunu hissettirir.
  • Pilini söker ordan anlarsınız derken neresinde yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demin baktım da arka kapağın muhtelif yerlerinde D855 yazıyor. eğer pili söker imei numarası yazan yere bakarsanız orda d855 ve 32 gb yazılarını da görebiliyorsunuz.

bakınca d855 o fiyata yok. benim bulabildiğim d850 modeli o fiyata satılabilir gibi.
    altta d850 modeli ve 855 ile 850 karşılaştırması var
    aralarında kağıt üstünde fark yok gibi ama ben olsam almazdım bu fiyatta bir sorun var.
    http://tr.phonegg.com/compare/5306-3875-LG-G3-D850-vs-LG-G3-D855-32GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.