Şimdi Ara

LG G3 Telefon Ve Ouick circle Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum...Lg G3 almayı düşünüyorum tabi telefonla beraber şu çok met ettikleri quick circle kılıflardan da almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi telefonun 3 renk seçeneği var ... TİTAN , GOLD ve BEYAZ Telefonun renk seçeneklerini baya inceledim TİTAN bana göre önde olsada Yinede Sizden fikir almak istiyorum birde Kılıfın rengini farklı almayı düşünüyorum yani örneğin kılıfı BEYAZ telefonu TİTAN alıp ara sıra kılıflı ara sırada kılıfsız kullanmayı düşünüyorum TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

Selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum...Lg G3 almayı düşünüyorum tabi telefonla beraber şu çok met ettikleri quick circle kılıflardan da almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi telefonun 3 renk seçeneği var ... TİTAN , GOLD ve BEYAZ Telefonun renk seçeneklerini baya inceledim TİTAN bana göre önde olsada Yinede Sizden fikir almak istiyorum birde Kılıfın rengini farklı almayı düşünüyorum yani örneğin kılıfı BEYAZ telefonu TİTAN alıp ara sıra kılıflı ara sırada kılıfsız kullanmayı düşünüyorum TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Bana kalırsa birebir renk al, renkler aynı olsun yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.