Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eger stock romsa guncelleme alirsiniz elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2F bu siteden singapore inireceğim ama 32 gb lduğunu nasıl anlayacağım benimki 32 gb?
  • ???

• Bora kardes cevabini yazdim..

• MErhaba arkadaşlar ; 5.0 dan 4.4.2 ye geçmek için telefon arkasından kısma ve powera basarak fabrika ayarına aldım baktım yine 5.0 olmuş 32 gb kdz dosyasını indirim
    arkadasların anlattığı gibi yükledim. Bu seferde lg logosu gelip gelip gitti bir türlü açılmadı telefon. sonra yine ses kısma ve power ile fabrika ayarına geri yükledim bir baktım
    tam da istediğim gibi olmuş 4.4.2 ye dönmüş. Sizinle paylaşmak istedim.
    Başka g3 de de denedim. ilk fabrika ayarında olmuyor yükleme işleminden sonra fabrika ayarlarına yükleyince oldu.

Çookkk Teşekkür ederim... Emeği geçenlerden allah razı olsunnn gardaşşlarımmmm
  • arkadaşlar merhaba g3 16 gb. cihazımı güncelledim fafat kendi uygulamaları hariç 102 adet gereksiz uygulama kurdu. 3 kere farklı kdz. denedim sim kartı takınca gereksiz programları kuruyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • ehemmena kullanıcısına yanıt
    Hocam lg firmware sitesinden v20p spain kurun . ama 16lik icin uygunlugunu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

Hocam lg firmware sitesinden v20p spain kurun . ama 16lik icin uygunlugunu bilmiyorum

Hocam merhaba

Aradigim cevabi buldum gibi ama gene de sorayim istedim. Su an stock 20h kullaniyorum ve sorunlar var. Aylardan beri guncelleme de gelmedi. 32lik model var bende. 32lik icin ispanya stock rom' u tavsiye eder misiniz? Saniyorum 20p okudum. Son guncelleme bu olsa gerek..
    Tesekkurler

• side_effect kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim hocam. ben suan v20p kulkullaniyorum verdigim siteden indirdim. 1.08 gb olmasi lazim
    . gereksiz programlardan antivrus var bi onu da acmadim yuklenmemesi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Hocam merhaba

Aradigim cevabi buldum gibi ama gene de sorayim istedim. Su an stock 20h kullaniyorum ve sorunlar var. Aylardan beri guncelleme de gelmedi. 32lik model var bende. 32lik icin ispanya stock rom' u tavsiye eder misiniz? Saniyorum 20p okudum. Son guncelleme bu olsa gerek..
    Tesekkurler

hocam cevap yazdığınız için teşekkürler. benim problemim telefonum yurt dışı 4 kez farklı kdz. denedim hepsindede aynı problem var sim card takılı değilken her şey normal. sim kartı takınca tam 103 adet okadar çok gereksiz uygulama kuruyorki ve engelliyemiyorum . sırasıyla v20htr. v20g. v20i. v20h. germany hepsi aynı kafayı yiyeceğim artık hocam bir el atın. çok teşekkürler. benim ne yapmam lazım

• ehemmena kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyle bir problem olusmadi. Benimki de yurtdisi ve flashtoolsa kdzleri yukluyorum gereksiz bisey olmuyo. (Mcafee haric)

• quote:

Hocam bende oyle bir problem olusmadi. Benimki de yurtdisi ve flashtoolsa kdzleri yukluyorum gereksiz bisey olmuyo. (Mcafee haric)

bende aynısını yapıyorum hocam ama bir sürü orange uygulaması amazon v.s. uygulamalar geliyor sanki telefonun içinde gömülü. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehemmena

quote:

bende aynısını yapıyorum hocam ama bir sürü orange uygulaması amazon v.s. uygulamalar geliyor sanki telefonun içinde gömülü. teşekkürler

Kdz dosyasinin boyutu nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehemmena

quote:

Kdz dosyasinin boyutu nedir?

1,08 hocam
  • hocam bunlardan bahsediyorum
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş
  • Cevap için teşekkür ediyorum. Akşam yükleyip deneyim. Bende de sürekli ev ekranı durduruldu hatası var. Lolipop'a geçtiğimden beri bu şekilde.

@ehemmena;

Yükleme işlemini yaparken cihazdaki bilgileri silme seçeneğini işaretleyip, yükleme işlemi sonrasında kullanmaya başlamadan fact.reset yapıp öyle açmayı denediniz mi?
  • Evet hovam denemedigim yol kalmadi sim karti takmassam hic problem yok fakat takinca 103 adet gereksiz uygulamalari alet direk kendi kuruyor. Peki siz sist arayuzu onbellegini silmeyi denedinizmi

• İspanya sürümü olan 20p'yi yükledim. Benim cihaz orj. türkiye olunca haliyle radyo'su yok. Telefon boot ettikten sonra bir kereye mahsus bir hata veriyor, bişeyleri bulamadığına dair teknik bir hata. Sonra geçiyor. Bunu kafaya takmıyorum zaten.

Ancak, konum arattırdığımda konumu bulamadı ona şaşırdım... Ekrana hava animasyonu atamıyor o sebeple. Şu ana kadar başka bir derdi yok. Kullandıkça görücez. Ev ekranı durduruldu hatası olmazsa ne ala..

Ayrıca gereksiz bir uygulama yüklenmesi durumu olmadı bende. Herşey olması gerektiği gibi.
  • Beyler V20p ispanya Vodafone sürümü değil mi ? nasıl yükleyebildiniz hatta bi sorun oluşturmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabayburak -- 28 Mayıs 2015; 15:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolayuyelik

MErhaba arkadaşlar ; 5.0 dan 4.4.2 ye geçmek için telefon arkasından kısma ve powera basarak fabrika ayarına aldım baktım yine 5.0 olmuş 32 gb kdz dosyasını indirim
    arkadasların anlattığı gibi yükledim. Bu seferde lg logosu gelip gelip gitti bir türlü açılmadı telefon. sonra yine ses kısma ve power ile fabrika ayarına geri yükledim bir baktım
    tam da istediğim gibi olmuş 4.4.2 ye dönmüş. Sizinle paylaşmak istedim.
    Başka g3 de de denedim. ilk fabrika ayarında olmuyor yükleme işleminden sonra fabrika ayarlarına yükleyince oldu.

Çookkk Teşekkür ederim... Emeği geçenlerden allah razı olsunnn gardaşşlarımmmm

Slmhttp://yesilcin.com/lg-g3-50-lolipoptan-442-ye-geri-donus-sadece-burda-t29340.0.html bende 5.0 dan 4.4.2 dönüş yaptım verdiğim linke bakabilirsin kolay oldu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.