Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    KENDİ SORUMA KENDİM CEVAP VEREYİM..
    GÖZÜMÜ KARARTIP DENEDİM..BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ D855 CİHAZA İTALYA V10B FİRMWARE İNDİRİP YÜKLEDİM..CİHAZ SORUNSUZ AÇILDI..İMEİ YÜKLEME İŞİNİ DE TAMAMLADIM..ŞİMDİLİK SORUN YOK..ARTIK TEKRAR LOLLİPOP A DÖNEBİLİRİM..SORUSU OLAN OLURSA İZLEDİĞİM YOLLARI ANLATIRIM..
  • V.20h-AME-XX

G3 32 GB TELİM TURKİYEDEN ALINMA PARALEL İTHALAT

hangi yazılımı yüklemem gerekir sade stok bir yazılım istiyorum android 5

link verebilmeniz mümkünmü acaba

ayrıca telide dowload moda alamadık hala
  • 5.1.1 surumu geldi mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

V.20h-AME-XX

lg-phone-firmware veya devtester gibi sitelerden stock firmware indirebilirsin kardeş..aynı firmware lardan 2şer tane var sitelerde..örneğin birinde are tur v20h yazarken birinde 6re tur v20h gibi ifadeler var..ikinci örnekte verdiğim 6re 16gb için olduğunu ifade eder..v20 kısmı lollipop olduğunu sondaki h harfi ise sürümü anlatıyor..türkiye için en son h sürümü çıktı diye biliyorum..yanlışsam arkadaşlar düzeltir..
    cihazın imei ile kontrol edebiliyorsun verdiğim sitelerde..önce kontrol yaparak cihazına en uygun firmware ları bulabilirsin..indirirken dikkat etmen gereken model adı (d855, 400k gibi) ve kaç gb olduğu..
    eğer cihaz rootlu ise cwm veya twrp ile stock roma dönüş işlemi yapılabiliyor telefon üzerinden..youtube da anlatım videosu vardı..farklı forum anlatımı olduğu için link vermiyorum..çok rahat ulaşabilirsin youtube üzerinden..

• Arkadaşlar cloduy 2.5 yukledim telefonuma şimdi orjinal rooma dönmekl istiyorum ama download moda alırken verifity erorr diye bir hata veriyor haliyle orjinal romu filaşlayamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim .
  • Merhaba arkadaşlar. LG G3 32 gb telefonumu rootlamış ancak sonra unroot etmiştim. şimdi telefonu güncellemeye çalıştığımda kökleme hatası alıyorum. telefonun stock romunu indirip flaşlasam yine bundan sonraki güncellemelerde kökleme hatası alır mıyım? teşekkürler.
  • farkimizolmali F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende benzer durumdaydım, unroot yaptım olmadı, TPWR kalkmadı,

En son Stok Rom çaktığım, kökleme sorunum kalmadı ama update almadı bu seferde

Sanırım yanlış .KDZ yüklemişim,http://lg-phone-firmware.com/ den imei numaramla baktım Dubai çıkışlıymış, sitenin verdiği KDZ yi tekrar çakacağım.

Senin anlayacağın Stok rom indirip yüklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

V.20h-AME-XX

burdanhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 telefonun bölgesine göre romu indirip flashlaya bilirsin , 6 ile başlayan
    kdz ler 16 gb modeller için dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Arkadaşlar cloduy 2.5 yukledim telefonuma şimdi orjinal rooma dönmekl istiyorum ama download moda alırken verifity erorr diye bir hata veriyor haliyle orjinal romu filaşlayamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim .

şu konuya baksana birhttp://forum.donanimhaber.com/m_104671946/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsenx

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Arkadaşlar cloduy 2.5 yukledim telefonuma şimdi orjinal rooma dönmekl istiyorum ama download moda alırken verifity erorr diye bir hata veriyor haliyle orjinal romu filaşlayamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim .

şu konuya baksana birhttp://forum.donanimhaber.com/m_104671946/tm.htm

O konuyu gördüm ama benim durumumdan farklı bir durum , yinede denicem bakalım. Şu an orjinal rom kurdum ama download moda alamıyorum ve recovery mod hala orjinal olmadı , cloudy kurarken gelen recovry mod var ben ona kafayı taktım . Bir dahada böyle bişey yapmam en güzeli orjinal rom .

• Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar benim bi sorunum var ve sizinle paylaşmak istiyorum. 3 hafta önce amerikadan lg g3 verizon modeli aldım vs985 olarak geçmektedir güç bela kdz dosyalarını buldum önce 5.0.1 sonra 5.1.1 güncellemesi kurdum ama şimdi downgrade işlemi yapmak ve 4.4.2 sürümüne dönmek istiyorum kdz dosyasını indirdim flash toolda mevcut ancak ne yaparsam yapayım başarılı olamadım hem tot metodunu hem de kdz metodunu denedim ama ikisinde de hatalar aldım bu yazınızda kdz metodunu gösterdiğiniz için kdz konusunda yardım alayım istedim hatanın fotosunu atıyım ssyi ben almadım önceki sayfalarda başka bir arkadaş atmış ondan aldım. şimdiden teşekkürler.
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

• evet arkadaşlar birkaç gündür büyük bir sorunum var. Telefonuma root attım (d855) ve root sonrası telefon açılmadı, ekranda sadece lg logosu var. flash tool kullanmak istiyorum ancak olmuyor; çünkü mtp mobile device bir türlü yüklenmiyor. linkteki bütün gerekli dosyaları indirip kurulumları yaptım yine olmadı. Sürücü imzalama korumasını devre dışı bıraktım sonuç yine resimlerdeki gibi. flash tool kullandığımda ise dil seçimi gelmiyor(resimdeki gibi), sanırım o çok önemli değil . Asıl mesele mtp mobile devicenin ne yaparsam yapayım yüklenmemesi. Helppp......!!!!
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

• mvpeko kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeş. bende de Arap emirlikleri cihazınıza ait kk sürüm 10l sürümü
    http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW390906432109876543213/D85510l_00.kdz
    başka sürümleride kurabilirsiniz bi sorun vermez. bu arada bende şebeke problemi yok böyle bi problem varsa servisine gönder bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Arkadaşlar merhaba..ben de yaklaşık 1 aydır lg g3 kullanıyorum..cihaz paralel ithalat ve şebeke sorunu yaşıyorum..biraz araştırdım yeniden imei yükleme ile sorun çözülüyor..ancak bunun için kit kat a dönmem gerek..
    sorum şu ki;lg-phone-firmware.com sitesinden imei kontrolü yapınca cihazın arap emirliklerinden olduğunu öğrendim..yine aynı sitede arap emirlikleri için uygun daha doğrusu indirilebilen kitkat firmware yok..acaba türkiye için verilen firmware lardan V10b LGD855 olanı indirsem sorun olur mu?
    konuyu baştan sona okudum BAŞKANCİHAN arkadaşımız bazı yorumlarında olur bazılarında olmaz demiş..acaba benim kaçırdığım bir husus mu var?rom ve firmware farklı şeyler mi?ilk kez lg kullanıyorum..daha önceki sony cihazıma defalarca rom attım..hiç bu kadar karmaşa yaşamamıştım..
    özetle arap emirlikleri cihazıma adı geçen siteden indireceğim turkiye yazılımını flashlarsam cihaz açılır mı_?

ımeı degıstırme ıslamı sonucu sebeke sorunu gectı mı
    aynı ımeı numarasını tekrar mı gırıyorsunuz

telefon daha mı ıyı cekıyor sımdı
    ınternet cekmemesınden sıkayetcıyız genelde
    aveadan olabılır dıye fazla ustune gıtmedım

ımeı degıstırmeyı tavsıye eder mısınız
    fark oldu mu

• arkadaşlar cloudyg3 mü yoksa fulmics romumu önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Arkadaşlar merhaba..ben de yaklaşık 1 aydır lg g3 kullanıyorum..cihaz paralel ithalat ve şebeke sorunu yaşıyorum..biraz araştırdım yeniden imei yükleme ile sorun çözülüyor..ancak bunun için kit kat a dönmem gerek..
    sorum şu ki;lg-phone-firmware.com sitesinden imei kontrolü yapınca cihazın arap emirliklerinden olduğunu öğrendim..yine aynı sitede arap emirlikleri için uygun daha doğrusu indirilebilen kitkat firmware yok..acaba türkiye için verilen firmware lardan V10b LGD855 olanı indirsem sorun olur mu?
    konuyu baştan sona okudum BAŞKANCİHAN arkadaşımız bazı yorumlarında olur bazılarında olmaz demiş..acaba benim kaçırdığım bir husus mu var?rom ve firmware farklı şeyler mi?ilk kez lg kullanıyorum..daha önceki sony cihazıma defalarca rom attım..hiç bu kadar karmaşa yaşamamıştım..
    özetle arap emirlikleri cihazıma adı geçen siteden indireceğim turkiye yazılımını flashlarsam cihaz açılır mı_?

ımeı degıstırme ıslamı sonucu sebeke sorunu gectı mı
    aynı ımeı numarasını tekrar mı gırıyorsunuz

telefon daha mı ıyı cekıyor sımdı
    ınternet cekmemesınden sıkayetcıyız genelde
    aveadan olabılır dıye fazla ustune gıtmedım

ımeı degıstırmeyı tavsıye eder mısınız
    fark oldu mu

İMEİ İŞLEMİNDE AYNI İMEİ NUMARASINI KULLANDIM BEN..AMA İSTERSENİZ FARKLI NUMARADA KULLANABİLİRSİNİZ..BEN DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİM OLMADI..HALA AYNI ŞEKİLDE ZAYIF ŞEBEKE..AMA SES KESİLME VB DURUM OLMUYOR..
    SANIRIM LG G3ÜN ŞEBEKE PROBLEMİ YAZILIMSAL DEĞİL...

• Bu sorunu yaşıyorum
    1 - güncelleme yaparken errör veriyor
    2 - yukarıdan aşağı kaydırınca bi menü gelmiyor
    3 - gelen aramaları göstermeden meşgule atıyor
    4 - menü tuşu çalışmıyor sadece geri tuşu çalışıyor

ne yaparak hangi versiyonları indirerek bunu düzeltebilirim

LG G3 D855

Bu cihaz köklemede şüpheli. Cihazı köklemek için yazılım güncellemesi mevcut değil .. @BASKANCIHAN
  • flash tool la yükleme ypıyorum % 15 te kallıyor 2 saat botuna rety çıkıyor lütfen yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den alınma, Lg G3 16GB cihazım var, pek yardımcı olan kişi kalmamış konuda ancak "520 6UR/TURKEY V10l LGD855TR 1462" yazan dosyayı indirmem gerekir değil mi? ben pek anlamıyorum bu işlerden, root vs yapmadan direk anlatılanları yapıp, indirdiğim bu dosyayla 4.4.2'ye geçeceğim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.