Şimdi Ara

Lg g3 veya z3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bn LG g3 kullanıyorum. Ancak z3 alma soz konusunda olabılır. Sizce z3mu g3 farklılıklar varmı onerılerınız varsa paylaşırsanız cok memnun olurum. Sımdıden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tam anlayamadım kusura bakmayın. Eğer elimizdeki satıp z3 almayı düşünüyorsanız hiç gerek yok bence z3un tek avantajı ekranının 2k değilde Full HD olmasıdır. Yok g3un yanında bir telefon alacaksınız tabiki z3 alinir. Ama elinizde g3 varken onu satıp z3 é geçmek pek mantikli değil. Benim yorumum bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Hocam tam anlayamadım kusura bakmayın. Eğer elimizdeki satıp z3 almayı düşünüyorsanız hiç gerek yok bence z3un tek avantajı ekranının 2k değilde Full HD olmasıdır. Yok g3un yanında bir telefon alacaksınız tabiki z3 alinir. Ama elinizde g3 varken onu satıp z3 é geçmek pek mantikli değil. Benim yorumum bu yönde.

+1
    Satip zarar etmeye degmez,en iyi ihtimalle subat gibi satip z4e bakilabilir duruma gore.

• Arkadaslar cok tesekkur ederim bu arada elimde g3 var bunu kullanıyorum z3 û arastırdıgımda birazda kamerada farklılık vardı bu yuzden oneri almak İstedım. O zaman simdilik g3 devam. Tekrar tesekkur ederim.

• Gereksiz hocam aldigin al telefonun eskiyebilir sony cilginlar gibi telefon uretiyor.birde samsunga kiziyorlardi

• G3te devam edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.