Şimdi Ara

LG G3 VS Iphone 5S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de bu tarz konular açılmış ancak ben sebeplerini de sormak istiyorum.
    Yeni telefon alıcam ve bu 2 si arasında kaldım. Özelliklerine karşılaştırmalarına baktım G3 daha iyi sanırım ancak Iphone nin verdiği bir güven var. Iphone kullanan arkadaşlarım kesinlikle 5s al diyorlar ama forumlarda G3 önde götürüyor.
    BOYUTLARI
    LG:
    5.76 x 2.94 x 0.35 inches (146.3 x 74.6 x 8.9 mm)
    5s:
    4.87 x 2.31 x 0.30 inches (123.8 x 58.6 x 7.6 mm)

Ekran Genişliği
    LG:
    5.5 inches
    5s:
    4.0 inches

Pixel
    LG:
    538 ppi
    5s:
    326 ppi

Kamera
    LG:
    13Mg
    5s:
    8Mg

İşlemcileri (Lg güzel bir fark atmış sanırım ^^ )
    LG:
    Quad core, 2500 MHz, Krait 400
    5s:
    Dual core, 1300 MHz

Sistem Hafızası
    LG:
    3072 MB RAM (Harici 16Gb)
    5s:
    1024 MB RAM (Harici 64Gb)

Lg G3 önde götürüyor ancak dediğim gibi IPhone nin vermiş olduğu bir güvenden dolayı kararsız kaldım. Kullananlar onların bilgilerinden faydalanmak isterim.
    Benim telefondan beklentilerimi de anlatayım. 3 yıldır Nokia E72 kullanıyorum ve aslında hala memunum. Ama artık geniş ekran dokunmatik devrine geçmem gerekiyor ^^ İnternet kullanımında kolaylığı çok önemli. Oyun oynamayı severim oyunlardaki performansı çok önemli. Kamerası dükkanda veya günlük yaşantımda çok lazm oluyor. Kullanışı kolay olsun istiyorum. Iphonenin bilgisayar ile entegrasyon biraz zor oluyormuş sanırım. Kullanan arkadaşlarımın en büyük sıkıntıı buydu. Telefondan çektiğim resimleri kolayca laptopa gönderim photoshop yapıp siteye eklemem gerekecek ve ne kadar kısa sürede olursa vakit kaybım olmaz. Bunları yazarken bile LG G3 daha ağır basmaya başladı ama ben yine de sizlerin fikirlerinizi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toronaga16 -- 14 Temmuz 2014; 13:21:48 >

• toronaga16 T kullanıcısına yanıt
    tabiki g3
  • O zaman G3
  • bıt kadar ekran,ve ona ragmen gıtmeyen batarda,sd kart olamyıp dahılı hafıazaya mahkumıyet,kapalı sınırlı bır sıstem yazılımı,elma armuta o paraları vermemek ıcın bence yeterli..

tabıkı G3 32 lık olan alınır..
  • Yazdiginiz mesaj da bile g3 demissiniz. Kriterleriniz de g3 ü işaret ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 ün 13 mp ile çektiğini 5s 8mp ile cekiyor hatta daha iyisini, g3 ün 2.5 ghz deki hızı 5s in 1.3 ghz hızına eşdeğer.
    Yani o verilerin coğu kağıt üstünde sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teoride G3 tabiki üstün fakat pratikte ekran dışında g3 ve 5S arasında hiçbir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.