Şimdi Ara

LG G3 YURTDISI FIYATI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg g3 yurt dışı alayım diyorum fiyatından dolayı şu güne kadar iki üç telefon aldım üst seviye yurt dışı bir sıktısini görmedim çok da cazip oluyor türkiye fiyatı ile karşılaştırdığımiz da suan türkiyede satışı yok bildiğimiz kadari ile ve uyanıklar yurt dışı cihazını bildiğin türkiye fiyatıni koymuşlar sahibinden.com adresine ve çok şaşırıyorum gerçekten illa ki türkiyede satılmaya başlandıktan sonra yurt dışı fiyatını geri çekecekler sizce ne kadar çekerler ? Özellikler 32 gb lik modelini ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capkinq

Arkadaşlar lg g3 yurt dışı alayım diyorum fiyatından dolayı şu güne kadar iki üç telefon aldım üst seviye yurt dışı bir sıktısini görmedim çok da cazip oluyor türkiye fiyatı ile karşılaştırdığımiz da suan türkiyede satışı yok bildiğimiz kadari ile ve uyanıklar yurt dışı cihazını bildiğin türkiye fiyatıni koymuşlar sahibinden.com adresine ve çok şaşırıyorum gerçekten illa ki türkiyede satılmaya başlandıktan sonra yurt dışı fiyatını geri çekecekler sizce ne kadar çekerler ? Özellikler 32 gb lik modelini ?

32 Gb modeli "bence" 1900-2000 civarına verilecektir paralel ithalatların.
    Daha sonra tabi baya düşer 1700'lere kadar geriler ama ne zaman olur bu bilmiyorum. 1700 bile çok fazla bence. 1500-1600 civarına gelirse almayı düşünüyorum bende 32 gb modelinden.

• Cihaz şuan zaten türkiyede satılıyor ve o gördüklerinde normal türkiye fiyatı yani yurt dışından gelen garantisiz telefonlar değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Cihaz şuan zaten türkiyede satılıyor ve o gördüklerinde normal türkiye fiyatı yani yurt dışından gelen garantisiz telefonlar değil.

Allah aşkına 2 yıl güneş iletişim garantili diyor yurt içi garantisi anlayısiniz bumu türkiyede yeni yeni satılıyor bu cihaz yurt dışında zaten var bazısı iki milyar demis 32 gb lik modeline buda mi yurt içi oluyor ilginç gerçekten :)

• quote:

quote:

Cihaz şuan zaten türkiyede satılıyor ve o gördüklerinde normal türkiye fiyatı yani yurt dışından gelen garantisiz telefonlar değil.

Allah aşkına 2 yıl güneş iletişim garantili diyor yurt içi garantisi anlayısiniz bumu türkiyede yeni yeni satılıyor bu cihaz yurt dışında zaten var bazısı iki milyar demis 32 gb lik modeline buda mi yurt içi oluyor ilginç gerçekten :)

Allah aşkına sana bilmem ne iletişimli olan resmi distribütör garantili diyen oldu mu ben aynı fiyata distribütör lg türkiye garantili var diyorum dikkatli bakarsan görürsünhttp://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=lg+g3

• quote:

quote:

quote:

Allah aşkına sana bilmem ne iletişimli olan resmi distribütör garantili diyen oldu mu ben aynı fiyata distribütör lg türkiye garantili var diyorum dikkatli bakarsan görürsünhttp://www.n11.com/arama/ara?categoryGroup=0&q=lg+g3

Ben sahibinden.com u kastederek fiyatları kastettim teknosada bile 7 temmuzda geliyor ki senin yurt içi garantili dediğin şu şirket bu şirketin verdiği garanti genpa kvk gibi büyük firmalar değil verdikleri garanti burdan da dikkatini çekerim

• Merhaba hocam forumda konularını gördüm sanırım lg g3 alacaksınız, ben bugün teknosa'dan lg g3 aldım

32 gb versiyonunu 2,200 tl'ye aldım 2 yıl garantili, yanlış anlaşılmasın maddi durumum yerinde olduğu için bu fiyattan beklemeden aldım bence de biraz pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TR Garantili G4 Takaslık
    9 yıl önce açıldı
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Merhaba hocam forumda konularını gördüm sanırım lg g3 alacaksınız, ben bugün teknosa'dan lg g3 aldım

32 gb versiyonunu 2,200 tl'ye aldım 2 yıl garantili, yanlış anlaşılmasın maddi durumum yerinde olduğu için bu fiyattan beklemeden aldım bence de biraz pahalı

Hocam on sipariş diyordu telefonu teslim aldın mi yoksa gelince mi alacaksın

• quote:

quote:

Merhaba hocam forumda konularını gördüm sanırım lg g3 alacaksınız, ben bugün teknosa'dan lg g3 aldım

Yok hocam önsipariş değil Bursa'da oturuyorum ben, buradaki Teknosa'ya gidip aldım ve Bursa'daki bütün teknosa mağazalarında lg g3 var şuanda

O sitesindeki önsipariş olayı başta 7 temmuz olarak gösterildi sonradan 30 haziran diye değiştirildi. Şuan teknosa mağazasına gidip alabilirsiniz hocam

Hatta şuan telefonu alırsanız kılıf kazanma şansınız var, '' lg '' ilk 3000 telefona kılıf hediye ediyor. Telefonu alıpwww.akillisadelik.com internet sitesine kodunu yazıyorsunuz evinize yolluyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam önsipariş değil Bursa'da oturuyorum ben, buradaki Teknosa'ya gidip aldım ve Bursa'daki bütün teknosa mağazalarında lg g3 var şuanda

O sitesindeki önsipariş olayı başta 7 temmuz olarak gösterildi sonradan 30 haziran diye değiştirildi. Şuan teknosa mağazasına gidip alabilirsiniz hocam

Hatta şuan telefonu alırsanız kılıf kazanma şansınız var, '' lg '' ilk 3000 telefona kılıf hediye ediyor. Telefonu alıpwww.akillisadelik.com internet sitesine kodunu yazıyorsunuz evinize yolluyorlar.

Evet hocam ilk 7 temmuz du ben ona dayanarak yorum yapıyorum zaten değiştiği hakkında bir bilgim yok sabahtan beri tartışıyoruz burda hocam aydınlat bizi yorumları yap ekran donanım kişisel yorumun stabilelik felan bekliyoruz heyecanla...

• Hocam şuan ilk kullanım pili bitti bataryası dolsun konuyu resimlerle açacağım. ilk izlenimler olarak gayet stabil çalışıyor, menülerdeki geçişler filan gayet iyi bendeki telefon 32 gb hafıza, 3gb ram olan versiyonu

Ekrana diyecek laf yok hocam daha elinize alır almaz kaliteyi belli ediyor. Kamera hakkında şunu söylemek istiyorum tanıtımlarda reklamlarda üstünde durdukları her şey birebir aynı kalitede çalışıyor.

İnternetteki performansı gayet iyi ve hocam zaten bu donanımlara bunları yapması gayet doğal olarak görüyorum.

Benim en büyük endişem 2k ekranın performansa etkisi ne olur diye bir şey vardı ancak hiç bir sıkıntısı yok şuana kadar deneyimlerimden bu ortaya çıkıyor. Birde aldığım zaman mağazadaki elemanlarla konuştum ekran tazeleme hızını otomatik olarak ayarlıyor o yüzden pili dengeli kullanıyor dediler.

Hocam oyun deneyimini yapamadım onuda birazdan pili dolduktan sonra yapacağım, sanırım oyunlarda hd kaliteye geçiyor diye biliyorum ama deneyince onuda söylerim.

Ancak şuana kadar sıkıntılı diyeceğim bir yanı yok,

• quote:

Hocam şuan ilk kullanım pili bitti bataryası dolsun konuyu resimlerle açacağım. ilk izlenimler olarak gayet stabil çalışıyor, menülerdeki geçişler filan gayet iyi bendeki telefon 32 gb hafıza, 3gb ram olan versiyonu

Ekrana diyecek laf yok hocam daha elinize alır almaz kaliteyi belli ediyor. Kamera hakkında şunu söylemek istiyorum tanıtımlarda reklamlarda üstünde durdukları her şey birebir aynı kalitede çalışıyor.

İnternetteki performansı gayet iyi ve hocam zaten bu donanımlara bunları yapması gayet doğal olarak görüyorum.

Benim en büyük endişem 2k ekranın performansa etkisi ne olur diye bir şey vardı ancak hiç bir sıkıntısı yok şuana kadar deneyimlerimden bu ortaya çıkıyor. Birde aldığım zaman mağazadaki elemanlarla konuştum ekran tazeleme hızını otomatik olarak ayarlıyor o yüzden pili dengeli kullanıyor dediler.

Hocam oyun deneyimini yapamadım onuda birazdan pili dolduktan sonra yapacağım, sanırım oyunlarda hd kaliteye geçiyor diye biliyorum ama deneyince onuda söylerim.

Hocam çok güzel açıklamıssn teşekkür ederim herkesin konuştuyu şey 2 k oyunlarda kasma var diye söyleniyor birde ara yüzü geçişlerde dönükluk yapıyor diyorlar bu konuda görüşlerini almak isterim çünkü bir kaç güne telefon alacağım m8 le lg nin arasında kaldım bu cevap çok önemli benim için :)

• Hocam bu gece oyunları tamamen denemiş olurum onları yarın yazarım sana, menülerde kasma donma yok hocam onlar kulaktan dolma sallama bilgiler...

HTC m8 konusunda onun fiyatı 2,500 tl hocam, z2 ve lg g3'e karşı en büyük artısı metal kasası onun dışında doğrudan büyük artısı yok ...

Kamerası konusunda bence satın alan birileriyle kesin konuş derim, eline telefon almamış kimseyle fikir alışverişi yapma sonra telefon alamayacak kafaya gelirsin
  • quote:

Hocam bu gece oyunları tamamen denemiş olurum onları yarın yazarım sana, menülerde kasma donma yok hocam onlar kulaktan dolma sallama bilgiler...

HTC m8 konusunda onun fiyatı 2,500 tl hocam, z2 ve lg g3'e karşı en büyük artısı metal kasası onun dışında doğrudan büyük artısı yok ...

Kamerası konusunda bence satın alan birileriyle kesin konuş derim, eline telefon almamış kimseyle fikir alışverişi yapma sonra telefon alamayacak kafaya gelirsin

O yüzden sordum telefon eliniz de mi diye hocam bende 32 gb lik versiyonunu almak istiyorum ama bu soruları kafamdan atabilirsem hocam yarın testini yap bana ayrıntılı bir şekilde cevaplarsn deneyiminini çok mutlu olurum 2 k ekran kasmiyorsa sorun yok demektir arayüz meselesi olsa bile güncellemelerle geliştirilebilir önemli olan ekran meselesi

• quote:

Hocam bu gece oyunları tamamen denemiş olurum onları yarın yazarım sana, menülerde kasma donma yok hocam onlar kulaktan dolma sallama bilgiler...

Yorumlarını detaylı bir şekilde konu açarak belirtirsen çok güzel olur.
    Özellikle test için Real Racing gibi ağır bir oyunu denerseniz iyi olur.
    Ek olarak batarya sanırım herkesin kafasında bir şüphe. Batarya konusunda günlük kullanımı ve yoğun kullanımı detaylı şekilde açıklarsanız çok çok iyi olur.
    Bu arada kutudan tek batarya mı çıkıyor? Bir ara yedek bataryayla gelecek falan gibi bir söylenti vardıda.

• Hocam merhaba, kutudan yedek batarya gelmiyor. Dediklerinizi düşünüyorum vaktim olunca deneyip buraya aktaracağım zaten

Kulaklık-usb kablo-sarj aleti ve kullanım kılavuzu dışında bir şey çıkmıyor.
  • quote:

quote:

Hocam şuan ilk kullanım pili bitti bataryası dolsun konuyu resimlerle açacağım. ilk izlenimler olarak gayet stabil çalışıyor, menülerdeki geçişler filan gayet iyi bendeki telefon 32 gb hafıza, 3gb ram olan versiyonu

Hocam çok güzel açıklamıssn teşekkür ederim herkesin konuştuyu şey 2 k oyunlarda kasma var diye söyleniyor birde ara yüzü geçişlerde dönükluk yapıyor diyorlar bu konuda görüşlerini almak isterim çünkü bir kaç güne telefon alacağım m8 le lg nin arasında kaldım bu cevap çok önemli benim için :)

Telefonu iyi araştırmadığınız belli o attığım linkte lg türkiye garantili olanlar var onlar resmi garantili öyle genpadır kvkdır onlardan değil teknosanın garantisi neyse bunlarında o. Diğer sorunuza gelirsek oyunları full hd açıyor 2k ekranda açmıyor dolayısıyla o cpu ile kasma donma yapması çok zor (kronik bir sıkıntı yoksa) menü geçişlerini falan söylemeye gerek yok lg bunları aşalı yıllar oldu.

• quote:

Hocam merhaba, kutudan yedek batarya gelmiyor. Dediklerinizi düşünüyorum vaktim olunca deneyip buraya aktaracağım zaten

Kulaklık-usb kablo-sarj aleti ve kullanım kılavuzu dışında bir şey çıkmıyor.

Bekliyoruz hocam yorumlarını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.