Şimdi Ara

LG G4 32 GB Siyah Deri Vodafone- LG TR GARANTİLİ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık LG Model #G4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G4 32 GB Siyah Deri Vodafone- LG TR GARANTİLİ...!

Fiyatı :SATILDI
    Durumu
    - Resimler cihaza aittir, Cihaz temiz kullanılmıştır belirgin bir sıkıntısı vs yoktur.
    Garanti
    - Vodafone bayisinden alınmıtır. Faturaya göre 10 Ay daha LG TR garantilidir.
    - Sıfırı 1.300 TL olan PARALEL İthalat cihazlar ile karşılaştırmayın.
    Kutu ve Aparatlar
    - Kutu, fatura, ve şarj aleti vardır...! 1 ay önce Şengüller servisinde anakart değişimi yapılmış olup belgeleri mevcuttur.
    Versiyon
    -6.0 versiyon yüklü olup sorunsuz çalışmaktadır.

Fiyat ve Takas
    - Fiyat çok makul, İLanım OLUMLU veya OLUMSUZ tüm yorumlara KAPALIDIR.

LG G4 32 GB Siyah Deri Vodafone- LG TR GARANTİLİ...! LG G4 32 GB Siyah Deri Vodafone- LG TR GARANTİLİ...! LG G4 32 GB Siyah Deri Vodafone- LG TR GARANTİLİ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanis61 -- 20 Kasım 2016; 7:15:17 >

• Sanalpazar satisi var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazar kullanmıyorum maalesef
  • Merhaba,

İlan eski olabilir belki.

Paralel ithalatlar 2/3 aydır 1.100 TL

Şuanda LG G4 HB de 1099 tl ve 50 tl chip para da veriyor.

Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adı üstünde PARALEL ithalat :) karşılaştırma yaparken aynı tür garantili olanları yazmanızı öneririm...Paralel ithalat alabilirsiniz tabi tercih meselesi ama şuan LG TR garantili olanları 1500-1900 TL arasında gözüküyor... İyi forumlar
  • LG G4 servis/anakart ile baya popüler bir ürün

Ben "100 TL paralel ithalat cihazlarla karıştırmayın " dediğiniz için yazdım

Çünkü uzun zamandır çok ucuzlar , 1300 tl değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

LG G4 servis/anakart ile baya popüler bir ürün

Ben "100 TL paralel ithalat cihazlarla karıştırmayın " dediğiniz için yazdım

Çünkü uzun zamandır çok ucuzlar , 1300 tl değil.

LG G4 kullanıcı sayfasına bakarsanız, bir dünya paralel ithalat almış, Anakart, Ekran sorunlarından dolayı hepsiburada da satılan Delta ve evo ya göndermiş 25-30 gün beklemiş, Tüketici hakem heyetine başvurmuş oradan da bir o kadar beklemiş kişileri görebilirsiniz.

İşin diğer yanı telefondaki bu sorun bir LG Türkiye garantili olunca avantaja da dönüşebiliyor.
    Örneğin ilk 6 ayda telefon sorun çıkarırsa %90 sıfırı ile değişim oluyor.
    Eğer stoklarında G4 yoksa G5 bile verebiliyorlar değişim cihazı olarak.
    Geçmişte G2 si bozulup garantiden G3 alan, G3 yerine G4 alan bir sürü kişi var.

Mesela benim kullandığım telefonda ghostscreen vardı, önemsemiyordum. Telefonu bir gün içinde geçen kış 2 kere elimdeki eldivenden dolayı yere düşürdüm, ezik vs konusunda çok rahatsızım. Telefonun 3 köşesi ezildi. Satsan telefoncu almaz, forumda para vermezler.

Şengüllere garantiye yolladım, 5 gün sonra kasa komple değişip geldi (Ekran kasa ile beraber G4 de)

Sadece bukalemun için demiyorum paralel ithalat alan herkes bilsin ki;
    Anakart arızalarında kullanım hatası, yada 25-30 gün tamirini beklersiniz.

Kaldı ki 6 ay önce telefonuma anakart ve ekran değişimi yapıldı hiçbir sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.