Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G4 32GB Faturalı Kutulu Garantiden Yeni Geldi Satın Al 22 Mayıs 2018 04:43 1 1 LG G4 32GB Faturalı Kutulu Garantiden Yeni Geldi LG G4 (H815) 32GB TR Kayıt Garantiden Yeni GeldiŞubatta Garantisi Bitmiş Olan LG G4 32GB Şubatta Garantiden Geldi ve Resmi Garanti KapsamındaAnakartEkranPilSıfır değişim yapıldı kasası dışında telefon sıfırlandı desek yanlış olmaz. Garantiye vermeden yeni telefon aldığım için garantiden döndükten sonra hiç kullanmadım yedek telefon olarak tutmayı planlıyordum fakat çok lüzumsuz olduğu için satışa çıkartmaya karar verdim. Telefonum fotoğraflarda görüldüğü gibi herhangi bir çizik vs yoktur. Kendisine ait Orjinal G4 Deri Arka Kapaklıdır kapakta çizik bile yoktur gayet temiz durumdadır. İçerik:KutusuFaturasıOrjinal Şarj CihazıAUKEY Marka USB Şarj Kablosu1 Adet Sıfır Deri Hissi veren Silikon Kılıf1 Adet Korumalı Kalın KılıfKozmatik Olarak 10\10 Diyebilirim Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox 360 250GB FW3 + Kinect + 2Kol Guitar Hero - 5, WOR, World Tour -3 Adet Oyun Guitar Hero - Gitar - Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-