Şimdi Ara

Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-
    5+1 DVD li Ses sistemi eski evimizde kullanıyorduk fakat yeni eve taşındığımızdan bu yana(5yıl oldu taşınalı) yenide Plazmadan LED Tv ye geçtim ve bağlantılarını yapamadım pek dvdden filmde izlemediğim için kullanmıyorum artık bu şekilde konumlu duruyor olduğu yerde. Herhangi bir sıkıntısı yok cihazın ses gücü baya kuvvetli. Bir adet dikey kolonunda hafif bir eğim oluştu içeri doğru fakat ciddi bir şey değil. Ürün footğraflarda tek tek görünüyor şuanki hali fotoğraflarda görüldüğü gibidir.

Panasonic SC-HT870 Ev Sinema Sistemi

>SC-HT870, 1000 Watt lık (RMS) ses çıkışı ile sınıfının en yüksek performansını sunuyor.

>SC-HT870, Dolby Digital, DTS ve Dolby Prologic II dekoderi ve dahili RDS ile dijital radyosu ile size bir ev sinema sisteminin tüm keyfini eksiksiz olarak sunuyor.

>SC-HT870 in rakiplerinden en buyuk farkı, 1000 Watt (RMS) ses çıkışına sahip olması.

>Set içerisinde yer alan 4 adet 3 yollu ?ta Xip 0 ll boyu ön ve surround hoparlörler, merkez hoparlör ve subwoofer ile şık bir tasarıma sahip olan SC-HT870, Dolby Digital, DTS ve Dolby Prologic II dekodere sahip.

>DVD-RAM, DVD-R, DVD-Video, DVD-Audio, MP3, WMA, S-VCD, JPEG ve HighMAT formatlarını destekleyen üründe entegre bir RDS ile dijital radyoya da bulunuyor.

>Genel Özellikler : * 1000 Watt (RMS) ses çıkışı * Dolby Digital, DTS ve Dolb Prologic II dekoder * RDS ile dijital radio * Geniş kayıt formatı desteği * 1000 Watt (RMS)Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Selam dostum, ilan güncel mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilanı açıp kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHele

ilanı açıp kaçmış
    ilanda forum dışı satılmıştır diye başta büyük büyük yazıyor kırmızı şekilde o yüzden ya ilana dikkatli bakmadan yorum atmışsın veya yorum kasıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.