Şimdi Ara

LG G4 649TL!!! Orjinal midir? Link Mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g4-32-gb-2-yil-garantili-sifir-urun-kapida-kontrollu-odeme-348679328/detay

Linkteki telefon %100 orjinal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafert55 -- 7 Ekim 2016; 11:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cafert55

Merhaba Arkadaşlar

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g4-32-gb-2-yil-garantili-sifir-urun-kapida-kontrollu-odeme-348679328/detay

Linkteki telefon %100 orjinal midir?

Hocam 1600tl lik telefonu 650tlye satıyor bildiğiniz orjinal değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alin alin orjinal. diger herkes bosa 1999 tl veriyor.

yeminle forumun bu bolumune girmekten biktirdi su konular.azcik su forumu arasaniz 488484. tane konu var zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

Alin alin orjinal. diger herkes bosa 1999 tl veriyor.

yeminle forumun bu bolumune girmekten biktirdi su konular.azcik su forumu arasaniz 488484. tane konu var zaten

Hocam bazı insanları bilgilendirmek lazım.Herkezin her şeyi bilecek diye bir kaydı yok.

• tabiki yok cok haklisiniz. benim kizdigim basit bir arama yapmadan konu acilmasi.

en az 10 konuya ben cevap yazdm gerisini siz dusunun :)

her gordugum konuyada cvp yazmaya devamedicem ins bende. dolandiricilardan kimi kurtarsak kardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

tabiki yok cok haklisiniz. benim kizdigim basit bir arama yapmadan konu acilmasi.

en az 10 konuya ben cevap yazdm gerisini siz dusunun :)

her gordugum konuyada cvp yazmaya devamedicem ins bende. dolandiricilardan kimi kurtarsak kardir

Kurtarsak bile kendilerini zorla atacaklar.Çünkü bazı insanlar asgari ücretle çalışıp 500 600tlye iyi telefon almak istiyor. (sözüm burdan dışarı) Bende bilgili olmadığım zaman öyleydim.Samsung galaxy3 2ci elini 750liraya aldığımı biliyorum 22yaşlarımda.Zamanla insanlar dahada akıllanacaktır.Bizim gibilerde bilgilendirmeye devam edicek.

• Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sayenizde olayı çözdüm
  • Ben de 530 liraya g3 aldım. Telefon orjinal falan ekraninda screen burn var bakalım ne kadar dayanacak. Tamamen tombala oldu. Ders oldu diyelim yapacak bişey kalmadı.

Teknik den anlayan varsa konuma lütfen bi baksin. Ne yapabilirim şu soruna?

https://forum.donanimhaber.com/530-liraya-aldigim-lg-g3-32gb-ekranda-beyaz-nokta--122496155#122496155

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.