Şimdi Ara

LG G4 Ahize cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 2 ay önce G4 aldım delta garantili.Spigen kılıfla kullandım hep zerre çizik yok cihazda durup dururken ahizeden konusma esnasında cızırtı gelmeye basladı.Hoparlör patladıgında cıkan ses gibi kulağıma dayadıgımda cızırtı oluyor.Bu kronik bir arıza mıdır dediğim gibi cok temiz kullandım.Birde Delta garanti nasıldır hafta içi götüreceğim umarım cok sürmez geri yollarlar telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

İyi günler arkadaşlar 2 ay önce G4 aldım delta garantili.Spigen kılıfla kullandım hep zerre çizik yok cihazda durup dururken ahizeden konusma esnasında cızırtı gelmeye basladı.Hoparlör patladıgında cıkan ses gibi kulağıma dayadıgımda cızırtı oluyor.Bu kronik bir arıza mıdır dediğim gibi cok temiz kullandım.Birde Delta garanti nasıldır hafta içi götüreceğim umarım cok sürmez geri yollarlar telefonu

Kronik bir sorun. Çünkü benim cihazda da vardı. Telefonu görüşme esnasında ekranını aşağı doğru çevirdiğimde cızırtı oluyordu.
    LG tercih etmen ve bootloop gibi kronik ciddi soruna sahip G4 alman parana ve zamanına ciddi anlamda yazık olmuş. Keşke iyice araştırıp satın alsaydın.
    Her G4 %100 bootloop oluyor ve servis aşırı sorunlu. Telefonu yenisi ile değiştirme kararı alıyor ama değişimi 2 aydan önce kolay kolay yapmıyor. Yasal olarak ücret iadesi istiyorsun fakat yasal olmayan kesinti yapacağını söylüyor.
    LG Türkiye garantili cihazlarına bunu yapıyorsa paralel ithalat cihazlara olacağı sen düşün.

G4 Bootloop diye araştır anlarsın. Ayrıca sonuçta paralel de olsa cihaz garantili. Yasal olarak ilk 6 ay içinde cihazın arızalanması ürün ayıbına giriyor. Servis onarım yaparsa kabul etme ve ücret iadesi iste. Yapmayız derlerse THH ye başvur durumunu izah et sana yardımcı olacaklardır.

Çok büyük geçmiş olsun LG aldığın için hemde G4 ...

Şu yazımı incelemende fayda var:

https://forum.donanimhaber.com/m_121292653//tm.htm#121292653

• Teşekürler yardım için.Bugün servise teslim edeceğim telefonu gelişmeleri yazarım dediğiniz gibi fabrikasyon bir arıza bu.LG G4 ün fiyatı tasarımı insanı cezbediyor ama malesef okudugum kadarıyla hatalı üretilmiş bir telefon.Fiyat iadesi yapılmazsa yasal süreci sizinle birlikte takip edeceğim
  • quote:

Teşekürler yardım için.Bugün servise teslim edeceğim telefonu gelişmeleri yazarım dediğiniz gibi fabrikasyon bir arıza bu.LG G4 ün fiyatı tasarımı insanı cezbediyor ama malesef okudugum kadarıyla hatalı üretilmiş bir telefon.Fiyat iadesi yapılmazsa yasal süreci sizinle birlikte takip edeceğim

Allah kolaylık versin işin/işimiz zor
  • quote:

Teşekürler yardım için.Bugün servise teslim edeceğim telefonu gelişmeleri yazarım dediğiniz gibi fabrikasyon bir arıza bu.LG G4 ün fiyatı tasarımı insanı cezbediyor ama malesef okudugum kadarıyla hatalı üretilmiş bir telefon.Fiyat iadesi yapılmazsa yasal süreci sizinle birlikte takip edeceğim

Haklısınız özellikleri tasarım,Resmen telefon al beni diyor.Ama böyle durumlara düşmemek lazım geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.