Şimdi Ara

LG G4 ANAKART DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVO BT ithalatçı garantili lg g4 telefonumu sıvı teması yüzünden servise verdim ve kullanıcı hatası olduğu için 400 tl ücretle anakartını değiştirdiler.
    fakat anakart tekrar arıza yapınca servise verdim ve anakartta sıvı teması var denildi ve tekrar kullanıcı hatası olduğu söylendi.
    anakart ilk değiştiğinde imei numarası değişmediğini fark ettim bildiğim kadarıyla anakart değişince imei numarasıda değişmesi gerekmiyormu. hemen lg türkiye müşteri hizmetlerini aradım danışmak için ve onlarda imei numarası değişir dedi
    ithalatçı firma teknik servisine bunu söyleyince bana yeni takılan karta eski imei numarasını transfer ettiklerini söylediler bunu yapılması mümkünmü yada yasalmı imei transferi bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Anakartımı değiştirmeden onarıp tekrar taktıklarını düşünüyorum teknik servis tarafından dolandırıldığımı düşünüyorum konu hakkında tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

• Hocam öncelikle konu yanlış yerde açılmış. Android bolumunde olursa daha çok cevap alabilirsiniz.

Bazı telefonlara imei atımı oluyor ama servisin bunu yaptığını ve lg g4 te bu işlem yapılabiliyor mu bilmiyorum.

Servis anakartı değiştirdikten sonra eskisini de size vermeliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan farkettim ordada açtım ithalatçı servisi işte istediğiniz yere başvurun diyorlar başlarından savıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.