Şimdi Ara

LG G4 Anakart Mağdurları [Telefonun kapanıp bir daha açılmaması] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: theekizo

quote:

Orijinalden alıntı: ByMaNIaC

Denizlideki servis başlı başına sıkıntılıda. Asıl sorun LG de.
    Anakart değişecek diyorlar stokta anakart yok. Telefon göndereceğiz diyorlar stokta telefon yok.
    Para iadesi istediğimde % 20 kesinti yapacaklarını söylüyorlar.
    Hakem heyetine gittiğimde karar çıktığında kesinti olmadan ödeme yapacaksınız dediğimde gidebilirsiniz hakkınız diyorlar.
    Madem karar çıktıktan sonra kesinti olmadan ödeme yapacaksınız neden şimdi kesinti yapıp beni uğraştırıyorsunuz hakem heyetine gitmeye zorluyorsunuz dediğimde işleyişimiz bu şekilde diyorlar.
    Müşteri hizmetlerindeki kişiler pişkin pişkin bunları diyebiliyorlar ama onlarada kızamıyorum, Asıl sorun LG nin Garanti Politikasında.

Hocam buda bize ders olsun iste guvenip lg aldik ama almamamiz gerekiyormus.. Ben daha da bulasacagimi sanmiyorum cin mali uygun fiyatli telefonlardan alirim daha da bulasmam bu firmaya su an korkarak kullaniyorum teli gene bi sknti cikarsa diye.

kesinlikle öyle aman tövbe iphone dan şaşmam bir daha. 6 senelik 4s bile bugün zar zorda olsa çalışıyo bozuk g4 ün yerini doldurmaya çalışıyo.bi kere servise gitmedi yarı yolda bırakmadı beni.

• Bi kaç mail attım bugün kesintinin iptali için. O kesintyi vermeye niyetim yok. İptal olmazsa tek care hakem heyeti. Dahada bulaşmam lg ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sodalayn kullanıcısına yanıt
    Kuzenim de de var iphone 4s cayir cayir hala kullaniyo ne bi kasma ne bi donma yapiyo telefon en azindan kafasi rahat iphone almak varmis ama hata ettik iste..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kuzenim de de var iphone 4s cayir cayir hala kullaniyo ne bi kasma ne bi donma yapiyo telefon en azindan kafasi rahat iphone almak varmis ama hata ettik iste..

valla benimkinde sarj çok hızlı bitiyo ve kasıyo ama lg gibiyarı yolda bırakmıyo en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

valla benimkinde sarj çok hızlı bitiyo ve kasıyo ama lg gibiyarı yolda bırakmıyo en azından

bakalım hocam bu yeni takılan anakart nasıl olucak.. 609k lı takmışlar bi bilginiz felan var mı bu şekilde takılıpta sorun yaşayan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Bugüne kadar g4 sahibiydim. Geçen sene paralel ithalat olarak migrostan ağustosta almıştım. Martta bootloop oldu. Birkaç hafta içinde anakart değiştirildi denilerek yollandı bir sıkıntı yoktu yalnız imei değiştirilmemişti. Ağustosun başında yine bootloop oldu. Para iadesi veya yeni seri ile değisim istedim ritzyden. Vermediler faturanın aslını da yanlışlıkla göndermiştim. Thh ye başvuramadım. Faturayı istedim tamam gönderiyoruz deyip göndermediler. 20 iş günü geçti. Bari telefonun durumunu öğreneyim dedim. 5 aramamda anca açtılar. Bu süreç boyunca telefonu yüzüme bile kapatmışlıkları var. Günlerden pazartesiydi cuma telefon size gelir. Ya değişim ya da anakart takılacak dediler. Salı migros telefonumun geldiğini söyledi neyse gittim almaya anakart takmışlar imei değişmiş ama asıl şok anakartın serisiydi. 508k takmışlar. Yeniden bozulacaktı zaten bende bunu hızlandırıp 20 iş gününden thhye başvurmayı aklıma koymuştum.

Asıl süpriz şimdi. Bu süreçte ritzy tarafından çok mağdur edildim. Bunu migrosa maille aktardım. Dilekçe gibi yazdım. Gerekli yerlere başvuracağım falan yazdım. Birkaç gün sonra aradılar beni. Para iadesi istediğimi bildirdim. Araya bayram girdi migrostan ses çıkmayınca birde telefon gelince isteksizce almaya gittim. 508k anakart taktıklarını görünce de şok olmuştum tam umudumu kesmiştim ki bugün migrostan aradılar beni para iadesinin onaylandığını söylediler. Şaşırdım biran için. Aldığım migros mağazasıyla iletişime geçtim ve param yatacak birkaç güne.

Ritzy firması mağdur etti ama migros yanımda durdu. Gözüme girdiler müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için.

hocam siz mgirostan yana şanslıymışsınız bizim ki lg türkiye garantili olmasına rağmen hala skntı çıkartıyor.

• theekizo kullanıcısına yanıt
    Şu bootloop olayı olmasa telefondan çok memnundum aslında. Şimdi güvenip alacak telefon bulamıyorum. Lg ye ne desem az kendilerini batırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.