Şimdi Ara

LG G4 Bootloop ve Garanti Kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG G4 kullanıcısıyım.Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullandım.1-1.5 ay öncesinde telefonumu talihsiz bir şekilde yere düşürdüm ve telefonumun ekranı çatladı.1-1.5 ay ekranı çatlak şekilde kullanmak zorunda kaldım ve 2 gün önce telefonumda ana kart sorunu(bootloop) meydana geldi.

Telefonumu LG teknik servisi Vintek Elektriğe kutusuyla beraber eksiksiz bir şekilde yolladım.Telefonum Vintek Elektriğe ulaştığında direk kayıt yapıldı.İlk kayıt yapıldığında telefonumun garanti kapsamında olduğu bilgisini aldım.Ancak bugün telefonumun kayıtını sorgulattığım da ise telefonumun garanti kapsamı dışında olduğu ve onarım için 400 TL ücret talep ettikleri mesajını maalesef ki aldım.

Telefonun garanti dışı kalmasının sebebi ise telefon ekranının çatlak olmasıymış.Ben telefonumu garantiye yollarken telefonumu bootloop sorunu üzerine yolladım.Bana telefonumun çatlak olduğu için önce ekranın tamir edileceği ardından ana kart değişimi yapılacağını söylediler.Ama ben ekran değişimi için değil sadece ana kart değişimi bekliyordum.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yani ben sadece ana kart değişimi yapılmasını istiyordum.Böyle bir şeyi talep edebilir miyim yoksa önce telefon ekranının değişimi yapılması normal mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung c9 pro knox ve garanti
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Garanti Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.