Şimdi Ara

LG G4 ÇÖKTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsappta arkadaşımla mesajlaşırken fotoğraf atmam gerekti fotoğraflara bakarken telefon dondu ve şimdi de açılmıyor. Hard reset atmaya çalışıyorum fakat LG simgesi geliyor bir süre sonra gidiyor hard reset te atamıyorum ne yapmalıyım garantisi var garantiye de vermek istemiyorum bu hafta sınavlarım var ne yapacağım?

• 2. El ucuz bir cihaz alın 300 tl altı bir cihaz. (Galaxy ace hariç.Galaxy mini 2 bile olur.) Whatsapp yedekleri varsa oradan devam edersiniz. Olmadı arkadaşınızdan rica edin e posta ile atsın o süre içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Olayı biraz araştırınca bootloop dedikleri kendi kendine anakart yanmasıymış. Garanti değiştirebiliyormuş bugün gidecem değiştirmezlerse düşünürüm.
  • carnage3322 C kullanıcısına yanıt
    pazar gunu acik servis buldun onu anladik bide ayni gun degisim yapcaklar :)

bootlop yuzunden aylarca bekleyn insanlar forumda. forumun ikinci el kismina bir an once bak ve ucuz yollu bi tel bul kendine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun arastirmisken servisten sikayetcileri de araştırın o kadar basit yurumuyor lg de o isler siz yedek telefon bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Aynı sorun benimde başıma geldi. Maalesef tek yol garanti. 20 gün sonra kutulu sıfır cihaz yolluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maxiplus 5 tekrar yardımıma koştu çok yavaş olsa da kullanabiliyorum.
  • Bugün verdiğim lg g4 cihazımdan saat 16.13 te servis işlemlerine başlanmış. Saat 18.49 da tamamlanmış Anakartı değiştirilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.