Şimdi Ara

Lg G4 kamera çalınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lg g4 marka telefonumun şarj soketini değiştirmek için telefoncuya bıraktım. Daha önce 50 liraya değiştirtmiştim. Bu sefer başka bir telefoncuya sorayım dedim. 30 lira fiyat verdi. 2 saat sonra gel al dedi. Gittim telefonu aldım. Az önce kamera kullanmam gerekti. Kamera tabiri caizse çöp gibi çekiyor. Sırf kamerası için katlandığım ve masraf yaptığım telefonun kamerasını değiştirdiler yani çaldılar diye tahmin ediyorum. Belki yazılımsaldır dedim ve sıfırladım. Sonuç değişmedi. Birde telefonun arka kapağını çıkardım ve kameranın olduğu yerde 1 vida eksikti.

1- Bu konuda ne yapabilirim? Telefonu ikinci el almıştım. Faturası yok ve daha önceden tamir görmüş bir cihaz. Hukuksal olarak birşey iddia edemem.

2- Hukuk yoluyla çözemiyeceğim için kaba kuvvet olarak çözebilirim fakat kavga edersem mahkemelik olacağım. Bu seferde darp ve tehdit nedeniyle daha önce aldığım cezanın şartlı tahliyesi bozulacak. 5 yıl içinde aynı suçu işlemem gerekiyor.

Eldeki verilere göre neler yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsentius355 -- 6 Eylül 2017; 20:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bardak soğuk su. Yapacak hiçbir şey yok. Zaten kamera çalan telefoncunun arkası sağlam ki çalıyor. Kaba kuvvet kullanırsanız büyük ihtimal karşılığını verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.