Selamınaleykum arkadaslar. Yaklasık 3 ay once lg g4 cihazını aldım. Bugun telefonu sarjdan cıkardım kamerayı actım. Arka kamera odaklama yapamıyor, boğuk bir goruntu var ve renk renk cizgiler cıkıyor. Telefonun arka kamerasına kulagıma koydum cırt sesi geliyor surekli. Telefonu hic dusurmedim. Ve boyle bir durumla ilk defa karsılastım. Sıkıntı nedir?
Benim G4 te de 3 gündür kamera problemi var, biraz farklı ama. Kamerayı açıyorum görüntü gelmiyor ya kamera durdu diye hata veriyor ya da reset atıyor! G2 ve G3 ten sonra teselliyi bunda bulacağımı düşündüm ama sanırım LG den uzak durmak gerek!!!
benim telefonumda g4 bendede 6.0 aldıktan sonra kamera durduruldu hatası vermeye başladı bi süre kamerayı tıkladıktan sonra siyah ekran gelip sonra telefon yeniden başlatıyordu telefon yeniden açılınca kamera açılıyordu ama sonra tamamen açılmamaya başladı durduruldu diyor bunun için iki kez servise verdim 1.sınde yeni yazılım attık dediler ama yine aynı problem devam ediyordun 2. kez verdiğimde ise probler gözlenmiyor diyip hiçbirşey yapmadan yolladılar nasıl çözebilirim bunu bi fikri olan var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme