Bildirim
Lg g4 kullananlar bakabilir mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Artıları
+ ekran kalitesi muazzam. renkler ve çözünürlük harika
+ kamera çok iyi. manuel ayarları sevenler için çok eğlenceli. otomatikte de iyi fotoğraflar çekiyor. çoğu telefonun aksine renkleri bozmadan çekiyor.
+ yazılım sorunsuz ve kullanışlı. samsung kadar ıvır zıvır yok fakat çoklu pencere, çift dokunup açma gibi kullanışlı özellikleri var. çok stabil. hata verdiğini görmedim henüz.
+ performansı oldukça iyi. kasılma ve donma yaşamadım. cihaz rami gayet iyi yönetiyor.
+ tasarım fotoğraflardan daha iyi görünüyor. ekran kasa oranı çok iyi. çerçeveleri ince eğimle birlikte ele tam oturuyor.
+ pil günlük kullanımda çok iyi gidiyor. yarım saatlik spotify müzik dinlemede 2-3 telefon görüşmesi sonrası %1 bile düşmedi mesela. bekleme süresi çok iyi telefon boştayken şarj yemiyor.
+ kutudan çıktığında ekranından tuşlarına hatta yanlarına kadar filmle sarılı geliyor. sabırlıysan o filmleri çıkarmadan kullanabilirsin uzun süre. bu kadar iyi korunması güzel bir detay.
+ kulaklıkları çok şık. ses kalitesi de güzel . hoparlör sesi de gayet iyi fm radyo da var.
+ lg health yazılımı ile adım sayıyor kilo boy girince hedef veriyor günlük takip ediyor. gayet güzel çalışıyor bu özellik
Eksileri
- ekranı son parlaklıkta uzun süre kullanırsan bariz ısınıyor
- işlemciyi son güçte kullanınca bariz ısınıyor ama el yakacak kadar değil
- hem ekran sondayken hemde ağır işlem kullanıyorken birde şarja takarsan aşırı ısınıyor kapanabiliyor.
- ekranın parlaklığı pilin süresini çok etkiliyor. full parlaklıkta telefon 1 saat daha az dayanıyor bazen daha fazla
- kameradaki modlar yetersiz. manuel modu çok iyi ama otomatik modda pek ayar yok. spor modu, havayi fişek modu gibi şeyler koyulmamış
- güncelleme sonrası pil süresinin düştüğü söyleniyor. ben direkt marsmallow ile başladığım için bilemiyorum.
- ses ve güç tuşlarının arkada olması pek kullanışlı değil. ekranı çift tıklama ile açabiliyorsun ama cihaz masadayken ses açma kapama biraz zorlu oluyor
- yanlardaki metal görünümlü plastik yakından bakınca pek kaliteli hissi vermiyor
- tek elle tutmak için biraz büyük. 5.1" boyutu daha ideal bu konuda. çerçeveler ince olmasa ve aradaki eğim olmasa cihaz tutulamazdı. zaten g5 de küçülttüler ekranı.
-
Hiç tereddüt etme al derim. Ama g3 ile arasında pek büyük bir fark yok. G3 daha şık diyordum bunu alınca. Önceki telefonum g3 tu. Ama şimdi bu telefon bana bir başka geliyor. Çok karizmatik çok şık bir telefon. Dikkat çekiyor heryerde. Tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X