Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.049.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Hocam cihazınıza mümkünse farklı bir sim kart takarak deneyin eğer sorun yoksa sim kartınızı değiştirin.
    TÜRKCELL 4.5G KAPSAMINDA CİHAZINIZ 4G UYUMLUYSA SİM KARTINIZA ÜCRETSİZ DEĞİŞİM VERİYOR TÜRKCELLİLERİN BİLGİSİ OLSUN!!!

Hocam bu 4.5g interneti çok kullanıyor, kimileri şarjı çok yiyor diyorlar. Bilginiz var mıdır ?

4.5 g hizmet verilmeye baslanmadiki daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demand it!

quote:

quote:

Hocam cihazınıza mümkünse farklı bir sim kart takarak deneyin eğer sorun yoksa sim kartınızı değiştirin.
    TÜRKCELL 4.5G KAPSAMINDA CİHAZINIZ 4G UYUMLUYSA SİM KARTINIZA ÜCRETSİZ DEĞİŞİM VERİYOR TÜRKCELLİLERİN BİLGİSİ OLSUN!!!

Hocam bu 4.5g interneti çok kullanıyor, kimileri şarjı çok yiyor diyorlar. Bilginiz var mıdır ?

Tahmin olarak..
    Bende şarjın fazla gideceğine inanıyorum. 2G ile şarj iyi giderken 3g ile baya fazla tüketmeye başlamıştı. Bunda da aynısı olucak büyük ihtimal..

• mmxa M kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya 31 Aralık a kadar, Türkcell İletişim Merkezlerine başvurun illaki birinde vardır... Olmazsa müsteri hizmetlerinden yardım isteyin yönlendirirler...
  • Aliexpressten nillkin temperli cam aldim
    Oneririm arkadaslar guzel
    Kap aldim o gelince resim atarim

• HadSafha kullanıcısına yanıt
    sanki baya kalın bir şey gibi göründü bana, dokunmatiğe etkisi var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demand it!

quote:

quote:

Tahmin olarak..
    Bende şarjın fazla gideceğine inanıyorum. 2G ile şarj iyi giderken 3g ile baya fazla tüketmeye başlamıştı. Bunda da aynısı olucak büyük ihtimal..

Aynen dedigin gibi olacak hocam.
    İlk turkcell baslicak heralde yayina.
    Buyuk sehirlerde belirli noktalarda yayin yapmaya baslayip ilerliyeceklermis tabi buna nisan ayinda baslancak.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kolay siz veya başkası muhtemelen profil oluşturmuştur, yapacağınız işlem şu: Ayarlar-Genel-Uygulamalar buradan Hepsi kısmından LG Health uygulamasını bulupu veriyi silin sorun çözülecektir...
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Yok hiç sorun yaşamadım.
  • Gold model ile black gold model arasında ne gibi bir fark vardır? yoksa ikiside aynı mı oluyor
  • dulcet kullanıcısına yanıt
    Elimde radyo uygulaması var LG nin dün kurdum radyo açıldı, kulaklık takın diye uyarı verdi, dedim aha radyo çalışacak :) neyse kulaklığı taktım... Radyo uygulaması bu seferde hata verip kapandı, defalarca denedim aynı.
    Kulaklığı çıkarınca uygulama çalışıyor ancak kulaklığı takın diye uyarı veriyor kulaklığı takınca hata verip kapanıyor.... Yani şuan için çalışmıyor, belki farklı bir işlem yapmak gerekiyor root yapıp farklı birşeyler denemeli, xda da yakında hallolur gibi...
  • arkadaslar polonya 10e romunu kurdum 1 2 saat once. sarj su gibi gidiyor oncekinden kotu oldu cse flash yaptim sifirladim bide. acaba zamanla otururmu duzelirmi 1 2 gune yoksa bi sıkıntımı var :( daha cumartesi gunu aldim telefonu patlak cikmasin 3 gunde bi rom attik diye :(

• Beyler ne oldu birkaç gündür lg g4 konuları popüler hep?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadSafha

NILLKIN 9H HD Clear For LG G4 Tempered Glass Protective Film

Arkadaşlar telefonu almadan önce sertleştirilmiş cam ekran koruyucularını araştırıyordum. Mesut Çevik'in alıp denediği videoyu izledim. Bende aynı mağazadan sipariş verdim. Ürün aldıktan sonra 16. gününde elime ulaştı (beklediğimden hızlı geldi). Çok kaliteli bir cam, sert bayağı. Parmak izini, şaşırtıcı derecede çok az bırakıyor. Bu kadar beklemiyordum, tabii ilerde etkisi geçme gibi bir söz konusu olur mu bakacağız. Ekrana tam oturdu. Sensörler ve algılamada sorun yok. Eksi yönü ise yapıştırırken köşelerde kar tanesi gibi hafif şekiller oldu. Çok iyi, hatasız takmama rağmen bunlar oluşuyor. Sanırım ekranın kavisinden dolayı köşeleri tam yapışmıyor olabilir ekrana. Sağ alt bölümdeki daha belirgin. Kullanımda sorun teşkil etmiyor. Resimleri Galaxy S4 ile çektim. Tam netleme yapmıyor nedense. Olduğu kadar paylaştım.

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★  ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★
     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

Hocam arkadaş g4 beat e temperli cam taktırdı farklı marka büyük ihtimal onda da fotoğraftaki gibi oldu gittik değiştirdi adam yine aynısı oldu geçer ama dedi bakalım nolacak

• iphone alacak paraniz yoksa ideal bir telefon.
    iphone alacak paraniz varsa da tartisilir...
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Bunu çoktan haketmişti, zamanında kimseyi dinlememişti...
  • Arkadaşlar bu polonya romunda ne varki herkes kuruyor?

• quote:

Hocam çok kolay siz veya başkası muhtemelen profil oluşturmuştur, yapacağınız işlem şu: Ayarlar-Genel-Uygulamalar buradan Hepsi kısmından LG Health uygulamasını bulupu veriyi silin sorun çözülecektir...

Teşekkürler. Sayenizde hallettim.

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    HTC ile LG arasında kalınmamalı bence. HTC tasarım ve malzeme kalitesi açısından LG den üstün bir cihaz. LG G3 ümü satıp HTC ONE M8 aldım yakın zamanda. G3, G4, M8, M9 bu tür cihazlar donanım olarak ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak cihazlar değil. En az 2GB ram ve 2GHz üstü işlemci tüm cihazlarda var, Android ekosisteminin çalışması için oldukça yeterli bir ortam. Size hoşunuza giden ürünü seçmek kalıyor..
  • volkanselek V kullanıcısına yanıt
    Bana da oyle geldi bakalim oturacagini dusunuyorum zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanselek

arkadaslar polonya 10e romunu kurdum 1 2 saat once. sarj su gibi gidiyor oncekinden kotu oldu cse flash yaptim sifirladim bide. acaba zamanla otururmu duzelirmi 1 2 gune yoksa bi sıkıntımı var :( daha cumartesi gunu aldim telefonu patlak cikmasin 3 gunde bi rom attik diye :(

Hocam yükledikten sonra telefona hard reset atmak gerekiyor. Her güncellemeden sonra yapılmalı. Yoksa ısınma, şarjın hızlı bitmesi gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.