Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.050.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radapaz

arkadaşlar raw formatında mı kaydediyor fotoları yoksa dng mi? raw sa nasıl ve nereye kaydediyor özel bir ayarı felan var mı?

Dng olarak kaydediyor. Resimlerle aynı klasöre galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanselek V kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle rom attıktan sonra hardformat atılmalı... atmazsanız ilerleyen zamanda sorun yaşarsınız yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrur0253

Hocam diğer konuyla aynı olmuş konu başlığı, bence hiç olmadı yani, ayrıca parantez için de (YENİ) şeklinde belirtseniz daha iyi olur, * yıldız sayıları bile aynı, değiştirebilirseniz çok makbule geçer...

Aynen karışabilir konular. Farklı olsun biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 1793-100 yani 1693 liraya lg Türkiye garantili geliyor. Reyontek guvenilir midir tavsiye eder misiniz. Netten pek alisveris yapmadigim icin bilgim yok da? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikzll

Konu başlığı cidden olmamış. Lg G4 Baba Konusu desek daha iyi olur. Hem diğer konuya da biraz çakmış gibi oluruz.

nasıl hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpisvili

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815tr-cep-telefonu-lg-turkiye-garantilidir-P63429532
    Arkadaslar 1793-100 yani 1693 liraya lg Türkiye garantili geliyor. Reyontek guvenilir midir tavsiye eder misiniz. Netten pek alisveris yapmadigim icin bilgim yok da? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...

N11 gibi sitelerde satıcılara yapılan yorumlara bakmak lazım. Bende n11den aldım. 35e yakın yorum vardı ve hepsi olumluydu. Çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hepsiburada.com da şuan 1800tl. Oraya bakın isterseniz. Daha güvenilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

Konu başlığı cidden olmamış. Lg G4 Baba Konusu desek daha iyi olur. Hem diğer konuya da biraz çakmış gibi oluruz.

nasıl hocam.

Harbi oldu şimdi.

• Hocam konuyu açan hocamızın diğer mesajlarını(2-3. Mesajları falan) da ilk mesaja ekleyin hocam silinsin sonra onlar. Bir de resim ve bilgi eklemek mantıklı olur ho cam almak isteyenlerde bu konuya girecektir ama karmaşık olmasın yani. Mesela şöyle başlıklara ayırabiliriz: tanıtım özellikler vs. root, rom bilgileri kap ekran koruyucu önerisi ve rehberi (2. Mesaja da olabilir) unuttuğum diğer şeyler ve kullanıcı yorumları şeklinde böyle yaparsak daha düzenli olur konuyu devralsaydım şayet böyle yapmayı düşünüyordum

Edit: yanlış kişi eklemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 29 Ekim 2015; 23:11:00 >

• quote:

İmza için grafik yapabilecek arkadaş varsa bir el atsın. Çakmıyorum bu işlerden.

http://i.hizliresim.com/aPo33g.png G3 için böyle yapmış arkadaşlar.

İmza olursa gerçekten cok iyi olur,yapabilecek arkadaşlar bi zahmet yapiversin.

• şu root uda kolay yoldan yapabilsek süper olur diğer türlü zor
  • Ben telefonu alır almaz Greenify yüklemiştim sonra kaldırdım, ona verdiğim izinler kaldırınca gitti değil mi ?. Çünkü baya teferruatlı bir izindi kredi kartını dahi görebilir felan.
  • yıldızları çıkarıp başka şeyler koyulabilir, konu başlığı ise gayet iyi =)
  • Konu 5. Popüler konu oldu.

• teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hocam konuyu açan hocamızın diğer mesajlarını(2-3. Mesajları falan) da ilk mesaja ekleyin hocam silinsin sonra onlar. Bir de resim ve bilgi eklemek mantıklı olur ho cam almak isteyenlerde bu konuya girecektir ama karmaşık olmasın yani. Mesela şöyle başlıklara ayırabiliriz: tanıtım özellikler vs. root, rom bilgileri kap ekran koruyucu önerisi ve rehberi (2. Mesaja da olabilir) unuttuğum diğer şeyler ve kullanıcı yorumları şeklinde böyle yaparsak daha düzenli olur konuyu devralsaydım şayet böyle yapmayı düşünüyordum

Mesajlar devredilmiyormuş hocam. Böyle ayrı ayrı daha iyi. Root isteyen 2ye. Sorunu olan 1e. gibi. Yeni devr aldık yavaş yavaş.

• harbi konu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

arkadaşlar raw formatında mı kaydediyor fotoları yoksa dng mi? raw sa nasıl ve nereye kaydediyor özel bir ayarı felan var mı?

Dng olarak kaydediyor. Resimlerle aynı klasöre galiba.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Orijinalden alıntı: alpisvili

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815tr-cep-telefonu-lg-turkiye-garantilidir-P63429532
    Arkadaslar 1793-100 yani 1693 liraya lg Türkiye garantili geliyor. Reyontek guvenilir midir tavsiye eder misiniz. Netten pek alisveris yapmadigim icin bilgim yok da? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...

N11 gibi sitelerde satıcılara yapılan yorumlara bakmak lazım. Bende n11den aldım. 35e yakın yorum vardı ve hepsi olumluydu. Çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hepsiburada.com da şuan 1800tl. Oraya bakın isterseniz. Daha güvenilir...

Anladim tesekkurler burda daha uyguna geliyor büyük ihtimal burdan alip yakinda araniza katilirim :) tekrardan sagolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hocam konuyu açan hocamızın diğer mesajlarını(2-3. Mesajları falan) da ilk mesaja ekleyin hocam silinsin sonra onlar. Bir de resim ve bilgi eklemek mantıklı olur ho cam almak isteyenlerde bu konuya girecektir ama karmaşık olmasın yani. Mesela şöyle başlıklara ayırabiliriz: tanıtım özellikler vs. root, rom bilgileri kap ekran koruyucu önerisi ve rehberi (2. Mesaja da olabilir) unuttuğum diğer şeyler ve kullanıcı yorumları şeklinde böyle yaparsak daha düzenli olur konuyu devralsaydım şayet böyle yapmayı düşünüyordum

Mesajlar devredilmiyormuş hocam. Böyle ayrı ayrı daha iyi. Root isteyen 2ye. Sorunu olan 1e. gibi. Yeni devr aldık yavaş yavaş.

Konu sahibinin mesaj silme yetkisi olabilir bilmiyorum ama konu eski sahibi hocam yardımcı olur onda da sağolsun Benim düşüncem yine de siz bilirsiniz

• G4 temperli cam satılır arkadaşlar elden istanbul levent civari teslim edilir fiyat 15tl

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.