Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.050.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence alınır, ürün elinize ulaşıp gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ürüne onay verin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hocam konuyu açan hocamızın diğer mesajlarını(2-3. Mesajları falan) da ilk mesaja ekleyin hocam silinsin sonra onlar. Bir de resim ve bilgi eklemek mantıklı olur ho cam almak isteyenlerde bu konuya girecektir ama karmaşık olmasın yani. Mesela şöyle başlıklara ayırabiliriz: tanıtım özellikler vs. root, rom bilgileri kap ekran koruyucu önerisi ve rehberi (2. Mesaja da olabilir) unuttuğum diğer şeyler ve kullanıcı yorumları şeklinde böyle yaparsak daha düzenli olur konuyu devralsaydım şayet böyle yapmayı düşünüyordum

Edit: yanlış kişi eklemesi

Ben konuyu açarken bilerek fazla resim eklemek istemedim mobilden açarken kasılmasın diye ama devralan arkadaş artık istediği gibi şekillendirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

quote:

Hocam konuyu açan hocamızın diğer mesajlarını(2-3. Mesajları falan) da ilk mesaja ekleyin hocam silinsin sonra onlar. Bir de resim ve bilgi eklemek mantıklı olur ho cam almak isteyenlerde bu konuya girecektir ama karmaşık olmasın yani. Mesela şöyle başlıklara ayırabiliriz: tanıtım özellikler vs. root, rom bilgileri kap ekran koruyucu önerisi ve rehberi (2. Mesaja da olabilir) unuttuğum diğer şeyler ve kullanıcı yorumları şeklinde böyle yaparsak daha düzenli olur konuyu devralsaydım şayet böyle yapmayı düşünüyordum

Mesajlar devredilmiyormuş hocam. Böyle ayrı ayrı daha iyi. Root isteyen 2ye. Sorunu olan 1e. gibi. Yeni devr aldık yavaş yavaş.

ikinci mesajı pm den attım ama olmadı bir mail adresi verirsen word dosyasına kopyalayıp atayım

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Edit: yanlış kişi eklemesi

Ben konuyu açarken bilerek fazla resim eklemek istemedim mobilden açarken kasılmasın diye ama devralan arkadaş artık istediği gibi şekillendirsin

Onun için sadece ilk başa eklenip gerisi küçük resim şeklinde eklenebilir aşırı sade duruyor yoksa Sadece belirtelim isediklerimizi yani olup olmaması da konu sahibine kalsın

• magrur0253 M kullanıcısına yanıt
    Tamamdir bilmiyordum onu .alayım gelsin kontrol edeyim hicbir problem olmazsa onay vereyim peki baska yapilacak bisey var mi. bide ölü pikselden baska ne gibi testler yapiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil 4k video çekiyoruz? Kamera ayarlarinda bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpisvili

Tamamdir bilmiyordum onu .alayım gelsin kontrol edeyim hicbir problem olmazsa onay vereyim peki baska yapilacak bisey var mi. bide ölü pikselden baska ne gibi testler yapiliyor

Arama yerinden 277634#*# numarasını tuşlarsınız. Orada birsürü test mevcut. Yapamazsanız telefonu aldıktan sonra yazın buraya yardımcı oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzam ciks mi gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Nasil 4k video çekiyoruz? Kamera ayarlarinda bulamadım.

Kamera>Ayarlar>16:9 veya farkli bir deger olan seye tıklayıp UHD secin.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

imzam ciks mi gençler

Gayet guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Nasil 4k video çekiyoruz? Kamera ayarlarinda bulamadım.

Kameraya girdikten sonra ayarlara basın. Orada 16:9 yazan bir seçenek var. Ona basın. Daha sonra video ayarlarından UHD ye basın. 4K video seçeneğini seçmiş olacaksınız

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Anladim sagolun. Bir de Saticiya sordum alacagim seri h815tr 505serisi imis. Bu seri olayi cok onemli midir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alpisvili

Anladim sagolun. Bir de Saticiya sordum alacagim seri h815tr 505serisi imis. Bu seri olayi cok onemli midir acaba

G3teki gibi seriye göre kronik sorun mevcut değil. Benimkide 505 serisi. Hiçbir sorunum yok. Şansa bağlı biraz

• İlk mesajda ki soru cevaplar reklam gibi çok subjektif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler

• Baslik guzel olmus

• Mischievousz M kullanıcısına yanıt
    ''LG G4 Kullanıcıları Topluluğu'' daha iyi olmaz mı hocam, yada daha farklı sağlam bir başlık bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadSafha -- 29 Ekim 2015; 23:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadSafha

''LG G4 Kullanıcıları Topluluğu'' daha iyi olmaz mı hocam:)

Evet bu daha mantikli ve hitap eden bir baslik olurdu

• Harbi konu

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Peki başka kasko yapan yer var mı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.