Şimdi Ara

LG G4 Official Android 7.0 (Polonya v29A) Yükleme Rehberi (H815TR Kilitli Bootloader) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 6. adımda takıldım komutlardan sonra bısey olmuyor yapabılen bırı yardımcı olabılır mı?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 10 Kasım 2017; 18:55:0 >
  • cmd yi o klasorde açacaksın
    sonra send_Command.exe \\.\COM4 yazıp enter

dd if=/data/media/0/rootsystem20160214.img bs=8192 seek=55296 count=529920 of=/dev/block/mmcblk0 sonra bunu yazıp enter # bu işaret çıkınca telefonu çıkar
  • bende sol üstten açılmıyordu cmd netten araştırdım dosya falan indirdim sag tık yaptım klasörün içinde aç dedim oldu
  • sene97 S kullanıcısına yanıt
    tam olarak nasıl yaptınız google dan ne dıye arattınız cmd yı bende win 10 kurulu powershell diye bişey var onunlada yapamadım bı turlu super su bı turlu gelmedı bende
  • klasörde cmd açma diye arat googlede
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Ben

Benim cihazda 6.0 var en basta 5.1 e donmek gerekiyor anladığım kadarıyla. 5.1 e döndükten sonra ki adımlar bu anlattığınız? 6.0 a root atılmıyor çünkü bu yüzden mi 5.1 e donmek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 10 Kasım 2017; 20:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    1-7 arasi 5.1 e donus ve root. Gerisi 7.0 yukleme

• Merhaba iyi gunler telefonum g4 h815tr telefonum 5.1. rootlu.Su an telefonum hicbir sekilde ne usb goruyor nede usb flash bellek goruyor.Cihazıma 10 defa hard reset attım yinede aynı hicbir sekilde usb gormuyor herseyi yaptim usb kablo degistirdim sarj soketini bile degistirdim ama nafile.Sistemsel durdu diye hatalar aliyorum cihazımı kullanamiyorum yeniddn rom yukleyecegim ama bi turlu rom yukleyemiyorum.Bundan dolayı telefonumu kullanamiyorum.Lutfen yardımcı olurmusunuz.

• tamamdır halettim yukarıdakılerı uygulayınca. flash yukleme ekranına kadar geldim. telefon acıldıktan sonra bı uyarı cıkıyor yukleyenlere soruyorum sızde de cıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 10 Kasım 2017; 21:22:16 >
  • noname0056 kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam. Epey ugrastiniz

Cikiyor hocam sadece aciliste cikiyor polonya surumu oldugu icin. Herhangi bir sorun teskil etmiyor

• HeRo11 kullanıcısına yanıt
    yapılan root gıdıyor mu acaba ben rootlu kullanmak ıstıyorum
    Root bizim tel icin sadece 5.1 de var hocam. 6 ve 7 de rootlu kullanamazsiniz

• Hocam H815TR cihazlar için 7.0 gelmeyeceği kesinleşti mi? Ona göre kuralım da.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    öyle bi durum yok. gelecek deniyor
  • Hocam benim cihaz polonya cihazı bir ayrıcalık var mı yoksa aynı şeyleri mi yapacağım

• AB de Türkiyeyi üyeliğe almıycaz demiyo ama 50 yıldır bekletiyor. Lg de aynı mantıkla vermiycez demiyor ama vermiyor da..

• valla dayanamadım bende yükledim android 7
    telefon su gibi şarj yiyordu android 6da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 11 Kasım 2017; 16:0:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.