Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G4 Tertemiz kasa batarya-anakart arızalı Satın Al 7 Aralık 2016 16:33 1 1 LG G4 Tertemiz kasa batarya-anakart arızalı Lg G4 telefonum Bootloop oldu. Bende çözümünü buldum ve tamirini yaptım ancak sonradan yine bozulunca yine anakartı tamir ediyim derken tamamen bozdum. Telefonun anakartı çalışmıyor. Onun haricinde batarya ekran kasa herşey sıfır gibi tertemiz ve çok yeni. Ne kasada ne başka yerinde çizik dahi yoktur. Ekran koruma olmadan kullanılmamıştır. Alan arkadaş anakart tedarik edip kullanabilir. Yada ekranı kırılmış telefonunuzun anakartını buna monte edebilirsiniz. Almak isteyen işine yarayacak arkadaşlar buyrunuz... Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 AOC 24 G2460PF 1ms 144Hz Full HD 24 inch LG 34 1ms 144Hz FreeSync Ultrawide 2560x1080 IPS Curved Kavisli Monitör SAMSUNG VE SANDİSK SSD Diskler
SATILMIŞTIR. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 AOC 24 G2460PF 1ms 144Hz Full HD 24 inch LG 34 1ms 144Hz FreeSync Ultrawide 2560x1080 IPS Curved Kavisli Monitör SAMSUNG VE SANDİSK SSD Diskler