Şimdi Ara

lg g4 ve delta servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kronik bootlop soru yüzünden yaklaşık bir aydır telefon serviste. Bugün arayıp ne durumda olduğunu sordum telefonun. Dediği şey ise ithalatçı firma parçayı göndermediğinden işleme alamıyoruz size numara vereyim arayıp konuşun parçayı göndersinler. Numarayı aradığımda ise 'aradığınız numara kullanılmamaktadır.' diyor. tekrar geri dönüş yaptım delta servise dedim böyle böyle. TÜketici hakem heyetine başvurabilirsniz dedi. THH gittim ama şöyle bi sıkıntı var Faturayı telefonla beraber göndermiştim. delta serviste faturamın bi kopyasını bana yollamıyor böyle bi hizmetimiz yok diyor. ikinci olarak telefonu 2. el almıştım fatura adıma kayıtlı değil THH deki kişi bunun sıkıntı çıkartabileceğini söyledi karşı itiraz gelirse diye. Ben ne yapacağımı bilemedim. Bu yollardan geçen bana akıl verebilecek varmı? Teşekürler

• Eklemeyi unuttum ithalatçı firma Mobilcell Elektronik eğer ki bu firma batmışsa (çünkü telefonları kullanıma kapanmış) ozaman ne olacak?
  • Yardimci olabilecek kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura yoksa bekleyin yada telefonumu tamir etmeden faturasıyla isteyin. Thh ye gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.