Şimdi Ara

Samsung A3 2016 ekran tamiri yetkili servis fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.

Telefonu yeni aldım. Çok memnundum fakat bayram sebebiyle kırılmaz cam ve kılıf alamamıştım. Haftaiçi almayı düşünüyordum ki telefonum yere düştü ve ön camı çatladı. Dokunmatiğinde herhangi bir problem yok fakat dıştaki camda çatlaklar var ve beni rahatsız ediyor. Telefonun garantisi bozulmasın diye yetkili teknik serviste yaptırmayı düşünüyorum. Bugün pazar diye de teknik servis kapalı o yüzden fiyat alamıyorum. Daha önce benzer deneyim yaşamış arkadaşlardan teknik servise yaptıran varsa kaça yaptırdıklarını söyleyebilirlerse sevinirim. Bir de dokunmatik çalıştığı için sadece dış ekran mı değişecek yoksa kit olarak mı değiştiriyorlar fiyata nasıl yansıyor bu durum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun hocam. Sadece yetkili servise yaptır parası ne olursa olsun. Aşırı arıza çıkarıyor bu küçük telefoncular yapınca. Sanırım full ekran değişecek. Ama tahmini 300 lira filan fiyat çekerler belkide daha az. Tam bişey söyliyemem
  • musicfellas kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok teşekkür ederim yanıtınız için. Aliexpress tarzı sitelere baktım ve başka yetkili olmayan teknik servislere sordum dıştaki cam tek olarak var ve değişimi oluyormuş. Lcd ve dokunmatiğimde en ufak bir kaybım yok. Sanırım ekranı komple değiştirmek zaten daha zahmetli bir işlemmiş. Aliexpresste 5 dolar falan tek camlar. Umarım yetkili serviste de 300ün altına çıkarım. Bu arada kadıköydeki yetkili servis başarı servis olarak gözüküyor. Deneyimi olan var mı orayla ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.