Bildirim
Dell XPS 15 üzerine su döküldü, servis tamir için servis 8000 TL istiyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
80 bin TL mi ? Yazdığınız sayının parasal değerinden haberiniz var mı ? -
Değmez o bilgisayar sıfır olarak o fiyatının altında bile satılıyorken buna bu parayı vermek saçmalık olur.
Anakart değişimi yapılacak ve anakart en pahalı malzeme yurtdışından gümrük vs kar marjı derken bu rakamı bulmuş.
Tamir ettirebilirsin tabi neresinin yandığı önemli ama randıman vermeyebilir kısa vadede yine(İyi yapılmadığı takdirde) aynı duruma benzer şikayetler olabilir. -
Geçmiş olsun, dalga geçmek için söylemiyorum ama o laptopun üzerine bir bardak soğuk su için.
Uğraşırım derseniz, parçaları yurtdışından getirtip çok çok çok iyi ve tanıdığınız bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8000 mümkün değil. Servis saçmalamış. Ben de bu işleri yapıyorum yollarım dersen bir bakalım. Yurt dışından parça tedarik imkanımız var -
upşuu -
Hocam en iyisi yurtdışı ile iletişime geçin. ürün sıfır fiyatı bukadar değil diyerek başlayın yazmaya. Size çözüm önerirler belki.
DELL adamdır abi tek geçerim -
Bizim bi kullanıcı Hp elitebook 820 g2 notebook'a çay dökmüştü, onarım olarak 5687 fiyat çıkarttılar. Bizde 550$'a yenisini aldık. Maalesef onarım fiyatı bazen 0 fiyatını geçebiliyor. -
İyi bir usta olasi tüm sorunları çözebilir eğer zaman ve para uğrasmak için değicekse 1000lira gbi rakamlara en baba anakartı dahi yaptırabilirsiniz servis muhtemelen bircok parca değiltireceği için bu rakamı istemiştir
quote:
Orijinalden alıntı: AdamRtm
İyi bir usta olasi tüm sorunları çözebilir eğer zaman ve para uğrasmak için değicekse 1000lira gbi rakamlara en baba anakartı dahi yaptırabilirsiniz servis muhtemelen bircok parca değiltireceği için bu rakamı istemiştir
Var mı İstanbul'dan tavsiye edebileceğiniz bir usta? -
bende anakartı var, getirirseniz bakabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitbrn -- 11 Kasım 2017; 18:50:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: umitbrn
bende anakartı var, getirirseniz bakabiliriz.
Adres bilgisi verir misiniz? -
Bu anakart arızaları tamir edilse bile belli süreden sonra yine sıkıntı çıkarıyor.En iyisi anakartı değiştirmek.Zor ama AliExpressten ucuza bulabilirsin belki.
Ben de ilk AliExpress e baktım en ucuz anakart 700 dolar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X