Şimdi Ara

General Motor 10 yıllık arabamı bedava tamir etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabamın şaseyi Gm geri çağırma sayfasında aratınca geri çağırma olduğunu gördüm. 10 yaşındaki arabanın geri çağırması olduğunu Opel müşteri hizmetlerinde söyledim. Onlar beni en yakın opel servisine gönderdi. Arabamın şaseyi kontrol edip bana gün verdiler. Verdikleri günde gittim arabamı 4 saate yaptılar.

Arabanın ön fren boruları ve fren hidroliği değiştirildi. Fren hidroliği değişincede debriyajın hissi değişti. Aracınızda geri çağırma varsa sizlerde başvurun.

• Başarılı hareket. Vw de aynı hizmeti veriyor. Sorunlu dsg araçları servise çağırıyor tabi çıkarken 9bin tl ödüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde cruze araç piyasadan çekilmiş bir marka. Helal olsun ne diyelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Birde cruze araç piyasadan çekilmiş bir marka. Helal olsun ne diyelim :)
    Hayır birde şu varki. Opel'de artık PSA'nın :)
  • Bu yeni birşey değil benimde 2017 yılında servise gidince haberim olmuştu ozaman değiştirmişlerdi, çoğu kişi sanayiye gittiği için bundan haberi bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Bu yeni birşey değil benimde 2017 yılında servise gidince haberim olmuştu ozaman değiştirmişlerdi, çoğu kişi sanayiye gittiği için bundan haberi bile yok.
    Geçen sene yetkilide bakım yapıldı. Yetkili bana haber vermedi. Opel Değer.
  • Ben daha da arttırayım.

Geri çağırma kapsamında 1992 model Mazda 626 aracımın kontak termiği 2017'de Mazda Yetkili Servisinde ücretsiz değiştirildi.

Mazda, 25 yıllık arabanın kontak termiğini bedava değiştirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Geçen sene yetkilide bakım yapıldı. Yetkili bana haber vermedi. Opel Değer.

Alıntıları Göster
    Opel odak beni arayıp kendisi haber verdi
  • Cok guzel bir musteri memnuniyeti ve guvenligi onceleme hareketi. Adiniza sevindim.

Otomotivle ilgili degil ama belki faydasi olur: DELL XPS laptopum vardi. Garantisi bittikten birkac ay sonra bataryasi sisti. Bir arastirdim geri cagirma varmis, aradim Dell'i, "Biz sayfamizda bu geri cagirmayi yayinladik, forumlarimiza girip okumaniz gerekiyprdu, garanti surecinde yaptirmaniz gerekiyordu" dediler. Bataryanin sisince patlama riski oldugunu, uretim hatasi oldugundan dolayi garanti suresinden bagimsiz bunu gidermek zorunda olduklarini anlattim, nafile. Turkiye'de olsa hic yadirgamazdim, olay DELL ABD ile ilgili. Referans olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Cok guzel bir musteri memnuniyeti ve guvenligi onceleme hareketi. Adiniza sevindim.

Otomotivle ilgili degil ama belki faydasi olur: DELL XPS laptopum vardi. Garantisi bittikten birkac ay sonra bataryasi sisti. Bir arastirdim geri cagirma varmis, aradim Dell'i, "Biz sayfamizda bu geri cagirmayi yayinladik, forumlarimiza girip okumaniz gerekiyprdu, garanti surecinde yaptirmaniz gerekiyordu" dediler. Bataryanin sisince patlama riski oldugunu, uretim hatasi oldugundan dolayi garanti suresinden bagimsiz bunu gidermek zorunda olduklarini anlattim, nafile. Turkiye'de olsa hic yadirgamazdim, olay DELL ABD ile ilgili. Referans olsun.
    Dell türkiyede şişik bataryayı 3 yılda değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Dell türkiyede şişik bataryayı 3 yılda değişiyor.

Alıntıları Göster
    Gayet guzelmis, bravo. Ilk mesajimda Turkiye'ye dair yazdigim Dell ozelinde degil, yanlis anlasilmasin: Global markalarin Turkiye'deki distributorleri genelde isguzarliklar yapar, musteriyi pisman eder, otomotivde, elektronikte, veya diger sektorlerde; onu kastetmistim. Dell ABD'nin bana soyledigi tam bir fiyaskoydu, kendilerine de soyledim, birsey degismedi, cok sasirdim.
  • Arkadaşlar bu çağırma işlerini çok büyütmeyin. Bunlar kararın ilk alındığı tarihte fiyatlandirilan credit note ile muhasebelestirilen işler. Kayıtlı 1000 araç vardır. 500 çağrıya uyar. Çağrıya uymayan 500 araç için ana firma tarafından ödenen para cebe kalır. Sizler de burada konuşursunuz. Bu cagirmalar kanuni zorunluluktan yapılıyor. Kara kasa kara göze değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.