Şimdi Ara

LG G4 vs Samsung Galaxy A7 (2016) Hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ithalatci garantili dusunuyorsan g4ten uzak dur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam ithalatçı düşünmüyorum zaten. O zaman hangisini tercih etmeliyim.
    Lg nin kamerasına hayran kaldım. Ama Samsung ta da parmak izi okuyucusu da cabası. Kafam daha çok LG G4 e yatkın fakat forumdaki şikayetlerden sonra kararsiz kaldım.

• Samsung arayuzu malum 6ay sonra sisiyor ikisi arasinda bence G4

• g4
  • Merhaba acik yazmam gerekirse bir konuda hata yapmisim 😆 bir dahami tobeler tobesi samsung galaxy A7 2016 model aldim okadar para ver koskoca telefonun donanimina MHL destegini koyma LG PH300 model projektor cihaz aldim MHL destegi olmadigindan telefonu ekrana yansitamiyorum mecburen satacagim eger farkli bir cozum bulamazssam telefon alacaginiz zaman MHL destegininde olup olmadigini mutlaka kontrol edin kesinlikle NoT: parmak izi en hizlisi ve tartismasiz Apple urunlerindedir malesef aci gercek hangi sekil dokunursaniz dokunun iphone 6 ve ozellikle 6s'lerde tartismasiz tanimliyor samsung bu konuda geriden geliyor deneyeimleri olan arkadaslar zaten biliyorlardir android tarafindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkursun -- 26 Haziran 2016; 7:35:23 >
  • Hocam iyi de sizin specific bir isteğiniz olmuş. Arastirmaniz gerekirdi. A serisinde Gyro yok diye biliyorum

Parmak izi sensörü meselesine gelince. Daha yeni yeni hayatımıza girdi. Gelişecek elbet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.