Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
89
Favori
535.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modüler tasarımın önü çok açık. Daha önce motorola'nın yaptığı gibi telefonu dizüstü bilgisayara dönüştüren bir aparatta yapılabilir. Günümüzde telefonların donanımı zaten bilgisayarlarla yarışır boyutta. Android'in de işletim sisteminden farkı kalmadı. Motorola Lapdock ismini verdiği aparatı sadece ekran, klavye ve batarya dan ibaretti ve 12 saat gibi bir kullanım imkanı sağlıyordu. Ayrıca çok ince ve taşıması da bir okadar kolaydı. LG'nin Android arayüzündeki başarısını da bildiğimden kesinlikle çok tercih edilebilir bir aparat olur. Kimbilir belki de ilerleyen dönemde böyle birşey yapar LG.

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

• Çıktıktan bir ay sonra 2000 TL e oturur fiyatlar. G4 molasından sonra G5 alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya hakkında bilgisi olan veya test edilmiş bir videosu var mı?
  • telefon 2200-2400 çıkacakmış, kaymak sağlam gibi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1BF783EF -- 25 Şubat 2016; 21:54:26 >
  • ucuza satıp yan ürünlerden kar etmeyi düşünüyorlarmış diye duyumlar aldım doğru mu samet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1BF783EF -- 25 Şubat 2016; 21:53:51 >
  • Beyler G5 çıkınca ırak erbil den getirtmeyi düşünüyorum model kodu avrupa mı oluyor oranın h815 gibi ? Uluslararası 1 yıl garantisi varmış sanırım en az 700 tl falan daha ucuza geliyor.
  • iphone degil bu uluslarasi garantisi olsun

• kaee K kullanıcısına yanıt
    Ne kadara geliyor peki fiyat olarak oradan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG her telefon çıkaracağında hevesleniyorum, ancak telefon çıkınca özellikle pil konusunda g2 min kıymetini daha iyi anlıyorum.

• htc one a9 u almaktan vazgeçip bu telefonun çıkışını beklemeye karar verdim. ama bakıyorum htc forumundan daha sessiz lg kısmı. oysa telefon çok güzele benzemekle birlikte farklı birçok özelliğe de sahip ama kimseyi tatmin etmemiş durumda gibi. ilginç
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    çok kişiyi tatmin ettide.... bekledikleri yönde olmadı. valla bende sıkıntı yok. çok uzun yıllar samsung modelleri kullandım ozamanda yakinmadigim bişi yoktu. bunda biraz pil ve bootloader kilidi sıkıntı başka bişi yok. telefon tr de 10000 satmıştır. ama burada yakınan 20 kişi anca vardır. al gitsin kafana takma. güzel telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Modüler tasarımın önü çok açık. Daha önce motorola'nın yaptığı gibi telefonu dizüstü bilgisayara dönüştüren bir aparatta yapılabilir. Günümüzde telefonların donanımı zaten bilgisayarlarla yarışır boyutta. Android'in de işletim sisteminden farkı kalmadı. Motorola Lapdock ismini verdiği aparatı sadece ekran, klavye ve batarya dan ibaretti ve 12 saat gibi bir kullanım imkanı sağlıyordu. Ayrıca çok ince ve taşıması da bir okadar kolaydı. LG'nin Android arayüzündeki başarısını da bildiğimden kesinlikle çok tercih edilebilir bir aparat olur. Kimbilir belki de ilerleyen dönemde böyle birşey yapar LG.

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

Bos isler

• İngilterede fiyatlar çıkmış vergiler hariç yaklaşık 1850 TL, vergilerle beraber 2215 TL gözüküyor. Umarım ülkemizde de buna yakın bir fiyattan çıkar.

LG G5 Fiyat
  • uk de en yüksek vergi %17 bildiğim hadi telefonuda bu kategoriye soksak bizim ülkede ötv %25 maktu vergi 100lira KDV yide sokarsak işin içine tam bir 3.sınıf dünya ülkesiyle eş olarak bu telefon 2500den aşağı çıkmaz lg tr ye özel indirimle getirmrze teli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 29 Şubat 2016; 15:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

uk de en yüksek vergi %17 bildiğim hadi telefonuda bu kategoriye soksak bizim ülkede ötv %25 maktu vergi 100lira KDV yide sokarsak işin içine tam bir 3.sınıf dünya ülkesiyle eş olarak bu telefon 2500den aşağı çıkmaz lg tr ye özel indirimle getirmrze teli..

Benimki sadece ümitten ibaret :). LG v10'un 2700'den çıktığını düşünürsek, benim fiyat dileğim biraz ütopik kalıyor.
  • Evet lg türkiye satış müdürü açıkladı 20 en geç 25martta satışa sunulucak diye.. Fiyatta 2199 üstü olacak dedi tahminim 2399dan gelicektir.

• Bir ben mi beğendim acaba telefonun tasarımını :)
    Harika olmuş bence!
  • güzel güzel, ben de beğendim
  • Beyler 2 saat kadar sonra G4 ile s7 ve S7 edge nin fiziksel karşılaştırmasını gormeniz amaciyla buraya gorsel ekleyeceğim.

G4 den S7 grubuna geçmek isteyene yardimci olur belki.
    Ancak şunu soylemeliyim. Hiç heyecanlanacak kadar durum yokmuş emin olun. S7 tanitildiktan sonra artik sonraki telefonum kesinlikle S7 grubu olacak demistim ama şuan biraz fiyattan birazda kullanımda S6 dan pek farkını göremedim. Kisacasi bekledigim kadar heyecan verici değilmiş.

G5 in kasasi kalinlassada kaliteli malzeme ve yeni bir arayüzle gelmesinden dolayi şuan pusudayim bakalim hangisine geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceği olmayan adam

telefon 2200-2400 çıkacakmış, kaymak sağlam gibi gibi

2400dür desene. Hangi fiyat aralığı verilse hep en üstü geliyor. 2200 gelirse samsunga acayip darbe vurur.

LG satmak istiyorsa S7den 500tl ucuz olmalı oda 2200 tlye denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 5 Mart 2016; 19:56:50 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.