< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 13 Ağustos 2016; 14:33:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 13 Ağustos 2016; 14:33:48 > |
S siberyeniceri demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Apple telefonlarında istikrarlı bir şekilde fiyat artırdı. Bu yüzden de eski serilerini fiyatını düşürmek zorunda kalmadı. Şimdi iPhone 7'nin fiyatlandırması nasıl olacak? Ya fiyatları 4.000tl seviyesinden başlatacaklar. Böylece eski modellerin fiyatlarında hiç bir değişiklik yapmaya gerek olmaz. -Ve kullanıcılar da yaşasın telefonumun fiyatı düşmedi diye sevinmeye devam eder. Ama bu seferde yeni telefonu satınalmak çok daha zor ve imkansız olacak. En azından orta gelir seviyesi için. Bu yüzden ben bu politikayı tüketici lehine görmüyorum. Yani elinizdeki telefon değer kaybetmeli, kaybetmeli ki teknolojiyi 1 sene yada 2 sene geriden takip etse bile herkes o ürüne sahip olsun. 1,5 yıl önce 2000tl ye aldığım LG G3 bugün 1000tl. Benim imkanım vardı ilk çıktığında bu parayı verip sahip oldum. Ama o parayı o gün veremeyen adam, zaten 1,5 sene beklemiş. Müsaade edin de uygun fiyata satın alabilsin. Apple gibi Samsung da fiyatlarını tırmandırmaya başladı. Bu tarz tüketici aleyhine yapılan fiyat politikaları sebebiyle direk firmalardan soğuyorum. Yani S7 Edge almam gider note 5 alırım demiyorum. Samsung'dan hiç bir ürün almam diyorum. Çünkü kendi tüketicisini ezmeye çalışıyor. Bu güne kadar hiç bir Apple ürünü almamamın başlıca sebebidir. Bu sadece teknoloji şirketleri için geçerli değil. Aynı şekilde çikolatalarında şeker den daha sağlıksız olan mısır şurubunu tercih eden firmaların ürünlerini de almıyorum. Sizi düşünmeyen firmayı siz de önemsemeyin, ürünlerini de görmezden gelin.. Her zaman bir alternatif vardır. |
Yani bu adamlar simdi barcelona da tum dunyaya tanittiklari telefondan 100 tane siparis edip turkiye magazalarinda teshir ve test edemiyorlar ve bir de 2800 fiyat cekiyorlar...demezler mi adama parasi yok yemeye bilmem atla gidiyor nereye...
koca adam cikti dedi ki 2200 seviyesinde tutmaya calsiyoruz diye simdi de piyasa da yok adam:) cikip ne diyecek lansmanda ya da fiyatla ilgili bir soruda. Ayrica bu tekno siteleri niye bu ayibi haber yapmiyorlar ki. Boyle dedin de boyle cikti diye vs.. Velev ki bu kadar tepkiden sonra telin fiyatini duusurdun..millet demeyecek mi demek ki goz gore gore bizi kekliyorlar. 21 subatta tel cikmis daha turkiyede mudurunde dahi bu telefon yok :))) test yapan adamlar dahi barcelona standindan goruntu vermis. Bu mudr kalite...gulelim bari. Merakla bekliyoruz fiyaskolari.. |
Şahsen ben G5 alacak olsam 3,4 ay beklerim, sadece fiyatı için değil, LG yi takip ediyorum, hep bir LG telefona niyetleniyorum ama sonradan bir bir başlıyor kronik sorunlar. Bakınız LG G2 neredeyse tüm G2 ler ekran sararması sorunu yaşıyor, LG G3 kasa çatlaması ve batarya sorunu,neredeyse tüm G3 lerin kasası çatlıyor, LG G4 de kapanıp açılmama, ekran sorunları başgösterdi ve şuan çoğu insan bunlarla uğraşıyor...
Tamam LG nin servisi düzgün çalışıyor olabilir ama telefonu sıfırla,servise teslim et, günlerce haftalarca bekle, telefonu teslim al, tekrar tek tek kurulum yap, bu arada yedek telefon temin et vs... vs... Bunlar benim için zulüm. O yüzden ben LG den çok korkuyorum vallahi. Şimdi kim bilir LG G5 hangi kronik sorunla gelir!!! |
Program kesinlikle yalan arkadaşlar hiç boşuna uğraşmayın
Benim 2 tane bataryam var. İlk önce sağlam olan yeni bataryamı taktım %3 hata buldu, iyi hoş dedim düzelt dedim. Sonra %100 sağlıklı oldu Diğer bozuk bataryamı taktım sonra. Bu batarya %30 a gelince kapanıyor, o kadar ölü bi batarya. Programla taratayım dedim, bir de ne göreyim %100 sağlıklıymış hala diğer batarya var sanıyor içinde çakal. Yani kısacası yalan dolan |
O adam diye hitabettiginiz kisi benim,utanmadanda dalga geciyorsunuz,bu ne curet.Fahri avukatimi oldunuz lg nin.Oyun oynamam ancak oynasamda oynasakta cihaz kusurlu.Led ekranda ilk ve tek firma bu kabiliyeti gosteren.Firmanin kusurlari ayyuka cikmis tr pazarindan cekilmis sizin zihniyetinize bakin.Kraldan cok kralci olmayin,kimsenin kayigina binmeyin.Sorun yasadiginizda yalanci coban gibi yardim eden inanan olmaz.
Iyi forumlar. |
Herhangi bir telefonu kötülemek yada övmek için yazmıyorum sadece verdiğin örnekler çok anlamsız olduğunu belirtmekten geçemeyeceğim telefonları bir bütün gibi değerlendirmek lazım bir cihazın gpu su iyi diye ona çok iyi cihaz diyemezsiniz kamerasından yazılımına kadar tüm detaylara bakmak lazım
|
2 hafta içinde OREO geliyor gençlik
https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-G5-ve-LG-V20-Android-Oreo-alacak.htm |
LG G5 için güncelleme desteğini kestiğini duyurdu. Millet oreoyu aldı olay bitti. Bizimkiler 7 de olayı bitirdiler. Bir daha LG mi? Tövbeler olsun.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 13 Şubat 2016; 22:37:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|