Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 2 gündür kullanıyorum yüklemediğim oyun kalmadı hepsinde çok akıcı donma kasma hiç yapmıyor oyunları en az 15 dk oynadım asphalt 8 filan sorunsuz oynatıyor fakat şarjı su gibi akıp gidiyor oyun oynarken kışın elleriniz hiç üşümez(!) blackberry bold 9900 dan sonra şarja alışamayacağım gibi geliyor ama ben sadece ekran büyüklüğü ve kibar tasarımı için aldım ekran beni tatmin etti çok oyun oynayan biride değlim zaten haber filan kolay okunsun diye aldım. Kamerası fiyatına göre bence mükemmel zaten kamerasıyla ön plana çıkan bi cihaz değil AF mevcut gece çekimlerinde noise artıyor doğal olarak. ilerleyen zamanlarda telefonun durumunu almayı düşünenler için buradan paylaşacağım şimdilik şarj soketinde ve ekranında problemler bekliyorum kronikler vs.

Dipçe 1 : Telefonu çok zorladım çok da güzel ısındı ama belli bir sıcaklıktan sonra sabit kaldı. 1.3 GHz 4 çekirdekli işlemcisi güzel çalışıyor şimdiye kadar bu zorlamaya donma kasma takılma vs. yapmadı ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem deneme amaçlı zorladım gücünü gördüm bundan sonra haber whatsapp vs. devam. Zaten kaçımız her gün çılgınlar gibi 3 GB ramler snapdragon bilmem kaç gerektiren oyunlar oynuyoruz..

Trolcüler için : Rehberde kasmıyor :) her ikonu dokunur dokunmaz açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcamper -- 2 Aralık 2014; 22:53:50 >

• Gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcamper -- 29 Ekim 2014; 11:29:38 >
  • Neden riske girdin madem risk alacaksın zf5 alsaydında yamulma sorunu var mı ona baksaydın.

• fiyatı ucuz ayrıca 2. el piyasası var. Evet kalite olarak çöp diyenler var ama netice itibariyle 600 liralık bir telefon aynı özelliklerde aynı fiyat başka bir cihaz yok ya da ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

fiyatı ucuz ayrıca 2. el piyasası var. Evet kalite olarak çöp diyenler var ama netice itibariyle 600 liralık bir telefon aynı özelliklerde aynı fiyat başka bir cihaz yok ya da ben bilmiyorum.

100₺ farkla 2gb ramli daha akıcı Bi cihaz vardı o yüzden söyledim ben discovery ve zenfone güvenemedim L1320 aldım kronik sorunları olmasın yeter 600₺ az değil hocam.

• L1320 yi bende düşündüm ancak çok büyük telefonları kullanamıyorum elim küçük bunu tek elle rahat kullanıyorum fiyat olarakta max çıkabileceğim rakam 600 dü oyüzden tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm ayarlar otomatik modda 8mp
     ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★

• arkadaşım ben oyun filan oynamam. internet açıkken sabahtan akşama kadar kalırmı telefon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceran3396

arkadaşım ben oyun filan oynamam. internet açıkken sabahtan akşama kadar kalırmı telefon ?

Kullanima bağlı ben 1 gunu rahat çıkarttım haber sms whatsapp pdf cok kullaniyorum sabah 6 da cikardim sarjdan aksam 8 gibi eve geldigimde %20 lerdeydi ekran parlakligi orta seviyede sensorleri kapattim ama dedigim gibi kullanima bagli bugun daha cok gitti mesela, sadece haber pdf okudum 70 sarj var

• Güç koruma modu ile şarj süresi bayağı uzuyor. Ekran HD değil 480p ama itici değil android kitkat arayüzü çok canlı gösteriyor ekran görüntüleri pc de pek canlı değil ama telefonun ekranı canlı görünüyor. Birde youtube dan HD video izleyemiyorsunuz ekran HD olmadığı için. kamera 1080p çekiyor onda sıkıntı yok.
     ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★

• coldcamper kullanıcısına yanıt
    Peki hocam youtubedeki hd videolari hic mi acmiyor yoksa çözünürlüğü düşürüp öyle mi aciyor? Malzeme kalitesi nasil? Ekrani küçük mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Peki hocam youtubedeki hd videolari hic mi acmiyor yoksa çözünürlüğü düşürüp öyle mi aciyor? Malzeme kalitesi nasil? Ekrani küçük mu?

Çözünürlüğü düşürüp açar

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Çözünürlüğü dusurup açıyor. 4.5 inc ekrani var tek elle rahat kullaniyorum iphone 5 kasadan biraz buyuk malzeme kalitesi standart sert plastik telefonun çok kibar bi inceligi var ip5 le ya ayni ya da biraz ince

• merhaba,

telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi fazla beklentisi olmayan ve özellikle çift hat kullananlar için iyi bir telefon.
    internet üzerinden indirim kuponu ve ücretsiz kargo ile 520 tl ye satın aldım.aşağıda orijinal versiyonun linki var ve orada fm radyo mevcut görünüyor.
    gm discovery 1 de fm radya daha sonradan aktif edilebiliyordu.umarım bu model için de bir çözüm üretilir...

http://www.gionee.co.in/portfolio/ctrl-v4s/
  • quote:

quote:

arkadaşım ben oyun filan oynamam. internet açıkken sabahtan akşama kadar kalırmı telefon ?

Kullanima bağlı ben 1 gunu rahat çıkarttım haber sms whatsapp pdf cok kullaniyorum sabah 6 da cikardim sarjdan aksam 8 gibi eve geldigimde %20 lerdeydi ekran parlakligi orta seviyede sensorleri kapattim ama dedigim gibi kullanima bagli bugun daha cok gitti mesela, sadece haber pdf okudum 70 sarj var

aynen kardeşim benimde öyle kullanımım olur. anca whatsapp, internette haber vs. şeyler. eğer şarj iyi gidiyorsa tercih edilebilir bi telefon. e tabi internetteki yazıları okuyunca korkuyorum açıkçası. hemen dokunmatiği bozuluyor şarj soketi bozuluyor filan diyorlar.

• Bu general mobile de her telefonunda farklı arayüz kullanıyor.
    Ver tüm telefonlarına güncelleme hepsini aynı arayüz yap bu nedir böyle. Büyük firmalarla yarışmak istiyorsanız bir klasiğiniz olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    Reis duvar kağıdını paylaşır mısın ?
  • quote:

quote:

quote:

aynen kardeşim benimde öyle kullanımım olur. anca whatsapp, internette haber vs. şeyler. eğer şarj iyi gidiyorsa tercih edilebilir bi telefon. e tabi internetteki yazıları okuyunca korkuyorum açıkçası. hemen dokunmatiği bozuluyor şarj soketi bozuluyor filan diyorlar.

şarj soketinden arıza bekliyorum açıkçası ama ekran HD olmamasına rağmen çok canlı IPS ekran olduğu çok açık telefon düzgün kullanılırsa problem olacağını sanmıyorum. kronik arızası çıkarsa bilemem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Bu general mobile de her telefonunda farklı arayüz kullanıyor.
    Ver tüm telefonlarına güncelleme hepsini aynı arayüz yap bu nedir böyle. Büyük firmalarla yarışmak istiyorsanız bir klasiğiniz olmalı.

içinde farklı arayüz görünümünde temalar var ordan istediğini seçebiliyorsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.