Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Al kardeş
     ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: espica

merhaba,

telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi fazla beklentisi olmayan ve özellikle çift hat kullananlar için iyi bir telefon.
    internet üzerinden indirim kuponu ve ücretsiz kargo ile 520 tl ye satın aldım.aşağıda orijinal versiyonun linki var ve orada fm radyo mevcut görünüyor.
    gm discovery 1 de fm radya daha sonradan aktif edilebiliyordu.umarım bu model için de bir çözüm üretilir...

http://www.gionee.co.in/portfolio/ctrl-v4s/

Hayırlı olsun gerçekten fiyatına göre ideal cihaz. fm radyo bence problem değil Karnaval uygulaması eksiği kapatıyor. internet kullanmayacaklar için gerekli olabilir tabi.

• 13 aydir discovery 1 kullanıyorum çok memnunum hic sorun yasamadim.makul bir fiyata satarsam hemen alacam bu miniyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak müthiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

quote:

merhaba,

telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi fazla beklentisi olmayan ve özellikle çift hat kullananlar için iyi bir telefon.
    internet üzerinden indirim kuponu ve ücretsiz kargo ile 520 tl ye satın aldım.aşağıda orijinal versiyonun linki var ve orada fm radyo mevcut görünüyor.
    gm discovery 1 de fm radya daha sonradan aktif edilebiliyordu.umarım bu model için de bir çözüm üretilir...

Hayırlı olsun gerçekten fiyatına göre ideal cihaz. fm radyo bence problem değil Karnaval uygulaması eksiği kapatıyor. internet kullanmayacaklar için gerekli olabilir tabi.

ÇEK MEK ŞU BU İLE 500 Altına gelsin bende alcam meraklandım :) kronik bi sorun yok umarım. PEKİ EKSİLERİ NE HOCAM ?? PİL1800 YERNE 2000 KÜSÜR OLADI YADA VODAFONE S4P GİBİ 3000 MAH. O ZAMAN FELAKET SATARDI

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

quote:

merhaba,

ÇEK MEK ŞU BU İLE 500 Altına gelsin bende alcam meraklandım :)

n11 de 565 tl ye satılıyor. Hanıma almayı düşünüyorum ben de. 3 kasımda 77 tl çek yüklenecek hesabıma + 8 tl puanım var. Yani bana 485 tl gibi bir fiyata gelmiş olacak.

• Vallaha iimiş ama o kişiye özel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faya85

Vallaha iimiş ama o kişiye özel oluyor

Benim üyeliğimle arkadaşıma galaxy s4 aldık. Onun sayesinde 77 tl çek kazandım 3 kasımda yüklenecek hesabıma.
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    Bu fm radyoyu turkiyedi vergilerden dolayi kapatmalari cok kotu yaa

• Oooo discovery 2 mini alırım bi dal kanka
  • Psdsisyagghcao kullanıcısına yanıt
    dostum sen ne düşünüyorsun disco 2 mini hakkında benden önce aldın sen var mı bi sıkıntı

Valla gardaşım telefon iyi güzel kibar bi görüntüsü var da menüde hafif çokta umursanmayacak bi kasıntı var, G3 sattıktan sonra ferrariden inip eşşee binmiş gibi oldum ben o yüzden bana öyle geliyor ama genelde kullanıcıları rahatsız edecek boyutta değil. Şarj süresi biraz sıkıntılı internette şarjı bildiğin yiyor. O paraya alınabilecek en güzel telefon bence bu zaten o yüzden aldım. Güzel telefon yani ne diyim sende ne var ne yok
  • Psdsisyagghcao kullanıcısına yanıt
    E mübarek sende şimdi vur dedik öldürdün bu telefon hic g3 le kıyaslanır mı?

Alışkanlık kanka
    google playdeki discovery fm radyoların hepsini denedim olmadı mini için radyo apk sı bulan varmı acaba ?
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Karnaval uygulamasi bende sorunsuz çalişiyor tavsiye ederim.

• 8 ay gmd kullanip sattim. S3 miniyi aldim sozlum benden aldi simdi telsiz kaldim. General mobile tekrar bulasmak istemiyorum ama bu tel beni kendine cekiyor nedendir anlamadm :)
    ikinci el s3 mu yoksa bu tel mi ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İnternetsiz radyo apk istiyorum.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    ben hala kullanıyorum s3 mini den kat kat üstün bir telefon şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı
    Uygulama hafizasi ne kadar hocam.birde sd karta tasiniyormu uygulamalar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.