Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün Discovery 2 Mini kervanına katılmış bulunuyorum. Telefonu bayağı sevdim. Mesela program indirmeden arama esnasında görüşmeyi kaydetme var. Misafir modu da var. Yine skype gibi bir şey yüklemeden 3g ile görüntülü konuşma da yaptım. Oyun ve uygulamalar da indirdim. Hızından bir şey kaybetmedi telefon. 1 GB ram fazlasıyla yetiyor artıyor bile.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    8 gb dahili var ama 4 gb kullanıma veriyor. taşınmaya ayarlanan (uygulamanın izin verdiği) uygulamaları sd karta taşıyabiliyorsunuz
  • AXWQA kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın
  • Merhaba arkadaşlar. Telpa nin uygulandığı eski telefonu getir gmd 2 mini yi 499 TL'ye götur kampanyası bizim sokak arasindaki telefonxuya kadar gelmiş durumda :) telefonu kullanan arkadaşlardan ricam telefonun performansı anlamında biraz bilgi verebilirler mi verdiğimiz paranın hakkını alırmiyiz? Hiç yoktan zenfone 5e 200lira fazla para vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    Ekran acikligi suresi ne kadar aliyorsunuz hocam. 4 saati bukuyormu

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    4s 43d + %46 şarj var. Mobildeyim pc gecince ss atarım

• sercandk kullanıcısına yanıt
    Ben zenfon almadigim icin memnunum nedeni ise.. Google playdeki oyunlarin bazilari yok asus görmuyor oyunlari ayrica gmd piyasayi ele gecirmis durumda yani 2. Elde havada karada gidiyor. Ayrica disco 2 mini bence 2 den daha iyi cunku 2 cok hata veriyor forumda bisuru sikayet var bataryasi cikamiyor 2 mini cikabiliyor ekran problemi yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

Ben zenfon almadigim icin memnunum nedeni ise.. Google playdeki oyunlarin bazilari yok asus görmuyor oyunlari ayrica gmd piyasayi ele gecirmis durumda yani 2. Elde havada karada gidiyor. Ayrica disco 2 mini bence 2 den daha iyi cunku 2 cok hata veriyor forumda bisuru sikayet var bataryasi cikamiyor 2 mini cikabiliyor ekran problemi yasamadim

Hocam açıklama için teşekkür ederim. Gmd 2 mini benimde hoşuma gidiyor nerdeyse gmd1 ile özellikleri aynı gbi zaten. Ama bugün ablama telefon almamız gerekti zenfone 5 aldık zaten çok oyun oynayan biri değil o yüzden sorun olmaz heralde markette eksik olan uygulamalar. Ayrıca zenfone 5 i biraz inceledim bugün cidden akıyor telefon ya da benim discovery kitkattan sonra az da olsa kasıyor o yuzden de bana öyle gelmiş olabilir

• Diğer discovery serileri gibi sonradan apk ile internetsiz radyo dinlemek Ve Youtube uygulamasindan hd video izlemek mumkunmu?

Teşekkurler.

• sercandk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. discovery 1 kitkatla kasıyor evet ama disco 2 mini zaten kitkatla geldiği için kasma donma yok ama zenfon 5 te iyi bi telefon
  • bildiğim kadarıyla internetsiz çalışan radyo uygulaması yok varsa da rootla falan atılıyodur bilmiyorum fakat internetli olarak karnaval ve tunein uygulamaları çok iyi. hd video olayını yukarıda yazdım.
  • Discovery 2 miniye root yapma şansımız varmı nasil yapılır. Yardımcı olsabilecek var mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

hayırlı olsun. discovery 1 kitkatla kasıyor evet ama disco 2 mini zaten kitkatla geldiği için kasma donma yok ama zenfon 5 te iyi bi telefon

Teşekkür ederim. Yarın da halama bir telefon almamız gerekiyor. Gmd 2 mini almaya gidicez inşallah bir sorun yasamayiz.

• L1320 tüketici hakem heyetine verdim iade aldım ve gm discovery 2 mini aldım.

Gün içerisinde elimde olacak

• Bunun işlemci modeli nedir arkadaşlar? MTK'nın hangi versiyonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Bunun işlemci modeli nedir arkadaşlar? MTK'nın hangi versiyonu ?

Mt6582

• fiyatına göre alınacak telefon tek eksiği root :) arkadaşlar bu cihaza root bekliyoruz bulan varmı..?
  • An itibariyle en iyi f/p telefonlarından biri olmuştur 450-500 bandında inşallah zamanla kronik sorunlar çıkmaz

• telefonu inceledim fiyatına göre iyi.Oyunları kasmadan oynatıyor.Fazla oyun uygulama yükleyince menülerde hafif bir takılma oluyor o da rahatsız etmiyor.Birde bu telefonda da şarj söketi sorunu olabilir.Telefonun kendi şarjı için usb kablosu şarj girişini zorluyor.Hiç uğraşmadım.Başka usb kablosu taktım.Sizlerde de öyle bir sorun var mı? birde geç şarj oluyor tam dolması 2,5-3 saat buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

telefonu inceledim fiyatına göre iyi.Oyunları kasmadan oynatıyor.Fazla oyun uygulama yükleyince menülerde hafif bir takılma oluyor o da rahatsız etmiyor.Birde bu telefonda da şarj söketi sorunu olabilir.Telefonun kendi şarjı için usb kablosu şarj girişini zorluyor.Hiç uğraşmadım.Başka usb kablosu taktım.Sizlerde de öyle bir sorun var mı? birde geç şarj oluyor tam dolması 2,5-3 saat buluyor.

Hocam en iyisini yapmışsınız sanki GM soketler bozulsun diye koyuyor o kablolari kalas gibi. Bu arada şarj dolma süreniz normal cok da uzun değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.