Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlemci modeli tam olarak nedir ve çift hat desteği kesin var mı? Çift hatlı olarak kullanan var mıdır?

Farklı sitelerde çok farklı bilgiler görüyorum, o yüzden sordum.
  • kaç saatte şarj oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Kullanan arkadaşla sorum,
    işlemci modeli tam olarak nedir ve çift hat desteği kesin var mı? Çift hatlı olarak kullanan var mıdır?

İşlemci mt6582
    İki tane Micro sim kullanabilirsiniz. Fakat iki hat takip denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandk -- 21 Aralık 2014; 19:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Kullanan arkadaşla sorum,

İşlemci mt6582
    İki tane Micro sim kullanabilirsiniz. Fakat iki hat takip denemedim.

Cevap için çok teşekkür ederim.

Çift hatlı olarak kullanan arkadaş varsa bilgi verirse çok makbule geçer.
  • Telefon ne kadar surede sarj oluyor? Birde pi durumu nasil? Ekran acikligi tatmin edici mi

• Dahili hafızası 8 gb diyorlar sistem ne kadarını kullanıyor?Kullanıcıya ne kadar kısım kalıyor söyler misiniz?
  • 1 aydır kullanıyorum telefon süper performansından memnunum fiyat konusunda dünyada üstüne yok gerçekten özelliklere göre fiyat çok iyi süper ince yapmışlar tek kusuru 1800 mAh pil var :D 2200 sığdırabilirlerdi ama neyse telefon süper herkese tavsiye
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    4-4.5 gb bos alan kaliyor

• büyük ihtimalle bende hafta sonu alıyorum, normalde gmd 1 alırdım fakat şarj problemi yüzünden vazgeçtim inşallah bunda sorun yoktur.
  • bende esime aldim, ince kibar olusu cezbetti beni supriz yaptim oda beyendi, bozdurma olarak 400e aldim 600tl faturasi var. telpadanda imeili kontrol ettip garanti kapsaminda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suguness

büyük ihtimalle bende hafta sonu alıyorum, normalde gmd 1 alırdım fakat şarj problemi yüzünden vazgeçtim inşallah bunda sorun yoktur.

Orijinal şarj kablosunu kullanmayın bunun kablosu da çok sert. Çok zor giriyor sokete başka bir kablo ile şarj etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandk -- 23 Ocak 2015; 12:03:13 >
  • Arkadaslar cihazimi zorda olsa sattim. Note 3 neo aldim. Indirim cek vs neredeyse bu telin fiyatina geldi. Telefon dedigin boyle olur

• Konu çok ölü yaa, biraz katılın arkadaşlar.
  • Şarj yüzde 20 yada 30 larda tamamen bitip tel kapanıyor. Nası aşabiliriz bu sorunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı halâ kullaniyorum. Sarj durumu ilk günkü gibi değişen yok günü çıkarıyor tasarruf modu çok ise yariyor. Birkaç kez yere sert düşürdüm kenarindaki metal gorunumlu cerceve köşeden çatladı ancak samsunglardaki gibi boya atma durumu yok aynı renk. Çok fazla film dizi seyrediyorum günde 2-3 dizi rahatlikla izleyip aksama en az %20 şarj birakabiliyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

Cihazı halâ kullaniyorum. Sarj durumu ilk günkü gibi değişen yok günü çıkarıyor tasarruf modu çok ise yariyor. Birkaç kez yere sert düşürdüm kenarindaki metal gorunumlu cerceve köşeden çatladı ancak samsunglardaki gibi boya atma durumu yok aynı renk. Çok fazla film dizi seyrediyorum günde 2-3 dizi rahatlikla izleyip aksama en az %20 şarj birakabiliyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..

yukarıda bahsettiğim durum sizde yok mu?
  • kendi pusulasini kullanan oldumu bendeki hep hata veriyo acilmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

Cihazı halâ kullaniyorum. Sarj durumu ilk günkü gibi değişen yok günü çıkarıyor tasarruf modu çok ise yariyor. Birkaç kez yere sert düşürdüm kenarindaki metal gorunumlu cerceve köşeden çatladı ancak samsunglardaki gibi boya atma durumu yok aynı renk. Çok fazla film dizi seyrediyorum günde 2-3 dizi rahatlikla izleyip aksama en az %20 şarj birakabiliyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..

yukarıda bahsettiğim durum sizde yok mu?

Bende herhangi bir problem yok arka plan uygulamalarını sürekli kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

kendi pusulasini kullanan oldumu bendeki hep hata veriyo acilmiyo

telefonun yakınındaki manyetik etki oluşturacak şeyler pusulanın çalışmasını engelliyor olabilir
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız hava durumu uygulaması accuweather değil galiba çok hoş duruyor ekranda adı ne uygulamanın ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.